Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, September 12, 2010

Orang Gila Beraya

Semalam gua beraya kat umah kawan kampung sebelah.. ciss, punya la jauh rumah mamat ni sampai 10 lagu raya gua dengar rasanya... argh..

sampai je kat satu selekoh ni ada kereta kancil depan gua.. Rasa nak potong tapi sebab member call jadi gua hanya follow kat belakang.. 

dan sesungguhnya driver kereta kancil ni memang celake... bawak kereta terhuyung -hayang macam orang gila.. Ingatkan ada lubang ke ape jadi gua ikut la ke kiri kanan tuh.. dan kereta kat belakang gua pulak ikut same pergi ke kiri ke kanan.. har har har.. bongokss..

Jadi senang citer gua potong je la.. gua bukak tingkap sebelah kiri sebab nak sound mamat ni.. 

dan tiba-tiba je gua rasa macam haram bila seorang perempuan tiba-tiba bangun dari riba mamat tu sambil buat muka malu-malu.. cissssss... 

tahun depan gerenti ada kes buang bayi lagi.. dunia-dunia..

Comments
64 Comments

64 comments:

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

hoh...donia2...
ape da...sangap sampai tyme rye pon xleh nak tahan..haishh~

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

astagfirullah. aduhai. argggggggh. stressnye baca.

tu msti dah simpan untuk sebuln puasa tu. eh ne la yang salu jadi accident tau! adoi. menyusahkan orang len pulak tu.

pesal ko tak kasi tazkirah sket?

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

itu la dunia dyna

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

adrina : itu la malaysia adrina

al said... [MEJAH JAWAB]

ish2..
teruk btul..
dlm keta pown sempat lg..
adoi..

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

nama pun beraya.. argh... melayu

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

entri porn lagi

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

pompuan tu bertudung tak? ekeke

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

mofasad gila seks

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

kah3.. macam2... baling mercun bola je...ish kejamnye aku!!!~wakakaka

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

PERGHHHH!!
Gila ah gila =___=

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

menarek neyh
hahahahahahaah
;p

jaaFahiza said... [MEJAH JAWAB]

ceit..sempat jugak

pesal tak langgar je kereta tu.hhaaha

Carnation said... [MEJAH JAWAB]

sambut raya macam harem
mau saja aku sumpah 7 keturunan

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

dunia akhir zaman...
haru je rase bile dgr citer2 gini..haish

Syima Syaz said... [MEJAH JAWAB]

eeeiiii geli bodoh punye itu olang

Syida Shu said... [MEJAH JAWAB]

omaigod ! tak taw nak cakap apa hamzah !

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

gua hanya manusia yang hanya mahu beraya

Pieka said... [MEJAH JAWAB]

adoii...time beraya pon nk buat ker? bodosssss!!!

Sophie Al-Yahya said... [MEJAH JAWAB]

lain kali kau simpan mercun pop-pop tu kay.kalau jadi lagi next time kau lempar masuk dalam tingkap die.

farwalis said... [MEJAH JAWAB]

banyak kali jugak aku jumpa. macam setan perangai.

Rina Lia (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

btol ke

Leyha said... [MEJAH JAWAB]

ish3. niela dunia zaman skrg nie~

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

siyes lain macam~

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

ya Rabbi! raye2 pon wat keje bodoh cmtuh

ape2 jer said... [MEJAH JAWAB]

sungguh ke? haihh

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

tu kalau eksiden tu, bomba nak keluarkan mayat pon bomba tu stim. haha

Latifah said... [MEJAH JAWAB]

lain kali ko langgar je kete tu.
ish geram dgn orang2 macam ni.
baru je lepas puasa.
dah nak jadi apa tah dunia ni...

astagfirullah...

cik maira said... [MEJAH JAWAB]

sempat lak..aduhai
manusia2..budus

zalila said... [MEJAH JAWAB]

pmpuan tuh wat pe ?

Kap said... [MEJAH JAWAB]

jangan negatif.
laki bini kot :D

payeen said... [MEJAH JAWAB]

suami isteri tuh. jgn pk len. hak hak. raye kat uma mentua xdpat. haha. wat dlm keta. positif ann aku?

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

jauhnya tak apa le nak raya kan

ILA HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

aiya...itu mmg org gila la....org gila xbuat cm tu..huuhu

BENA said... [MEJAH JAWAB]

gile! time raye pon sempat ag. ish3

BENA said... [MEJAH JAWAB]

gile! time raye pon sempat ag. ish3

Syifa Alshah (wutwut) said... [MEJAH JAWAB]

kapel tuh power lahh.

Syifa Alshah (wutwut) said... [MEJAH JAWAB]

hamzah!!!!!!!!!!!!!!!!!

enyheartsdiamond said... [MEJAH JAWAB]

hebat dia memandu! cun ke gadis tu?

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

ep ep!!!!! aku bawah umur laie...... tanak baca entri lucah...... (tak paham. pompuan tu buat apa atas riba laki tu????)hamzah, tolong explain!!!

Ceera said... [MEJAH JAWAB]

hahaha
patut la pon kan..

Misshy Innz said... [MEJAH JAWAB]

apakah ?

cik manis said... [MEJAH JAWAB]

euwww. cnfirm ade anak luar nikah raye lagi terhasil. pftttt.

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

gua tak salah.. sob2...

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

aku tak paham

mira_nas said... [MEJAH JAWAB]

astaga.. tak senonoh la..

Pinky Pixie said... [MEJAH JAWAB]

erk2.. da terbace plak.. ish2..
mula2 lawak. pastu jadi lucah pula.. kehkeh

HEROICzero said... [MEJAH JAWAB]

haha menarik! =)

wawa~* said... [MEJAH JAWAB]

Euwwww.. Tolong lahhh.
Apa ar nk jd dgn bangsa kta ni
Dh xde adab tatasusila kesopanan
sibuk nk ikut cara n budaya barat yg mmg dh mcm uncivilised ssgt tuh.. Ergh..

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

hah?

saya_arief said... [MEJAH JAWAB]

isk3....
:X

Nik Lisa said... [MEJAH JAWAB]

omg. itu macam ka? =.=

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

kalo aku la, aku capai bom tangan yang memang sediaada dalam dashbod,tarik pin campak pada diorang..

eh, jap2..aku mana ade kete.. hahaha..

aque said... [MEJAH JAWAB]

erk... mengapa mereka begitu berani?? haish....

Shahada Fauzi said... [MEJAH JAWAB]

ceit! bongok punye orang.

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

Cis lam kete pun nak pojek.
Asal boleh je.

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

nak kate laki bini,xkan nak bersemaradano smpai cenggitu kot?
ahai...buduh nyo laa...

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

romen masa raya sebb bulan pose dh lepas...

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

time bawak keta pun boleh buat projek erk? bunguks!

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

wow.. sunggoh amerika!

Cik Pulau said... [MEJAH JAWAB]

senget punya orang..
tak tau malu.. lam kete pun nak wat ke.. yakk dushh.. kasi penendang sket..
(lau laki bini.. kot ye pun sabar2 la.. tunggu balik umah... takkan la dalam kete pun. adoii..wat malu je.hishh)

Nurul Ayu said... [MEJAH JAWAB]

apassal lu tak tanya best ka tak best kat mamat tu??

BeauTiFuLGirL said... [MEJAH JAWAB]

ayak!!! aku pelik ngn ko...apasal ko blh jumpa menda2 gitu...aku xpenah.....errr...pernah 1 kali kat umh aku...ngeee~~~

ULtradya said... [MEJAH JAWAB]

rasanya kalau aku yang drive masa tuh...mau ja aku hon2 diorang ....kasi malu sket...org nak beraya...diorang beraya kot len plak...haishhhh!!!!!!! huahuahuahua

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...