Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, September 28, 2010

Perempuan Cantik

Keyboard gua buat hal atau PC gua yang tolol.. Gua cuba untuk menaip dan bila ditekan-tekan keyboard gua tak bagi respond.. dem

Gua cuba bukak word dan text untuk cuba menaip tapi gagal akhirnya.. gua ingatkan blogspot yang problem tapi nampaknya keyboard gua sudah dimamah usia walaupun gua baru beli tahun lepas.. argh..

Gua ke katil roomate dan gua ambik keyboard beliau yang digunakan untuk bermain game.. Perasaan sayu menyelubungi hati bila gua nampak boxer gua disampahkan dicelah-celah kehidupan beliau yang hitam.. Selamat tinggal boxer, jasamu untuk menutup lurah bontot gua ketika seluar terlondeh amat gua hargai sampai ke akhir hayat..

Gua bukak facebook.. Gua tengok ada yang komen kenapa gambar gua tidak berganti selari dengan peredaran masa.. Kenapa? Sebab gua bukan lelaki kacak yang suka bergambar sambil mata melihat ke arah lain. Tapi gua bukan anti mereka yang suka bergambar.. gua suka tengok gambar korang yang cantik.. seyes gua tak tipu.

Hati gua masih sakit.. Setiap kelas gua pergi hari ni gua cuma datang sign dan gua balik. Gua tahu mak ayah gua suruh datang belajar tapi.. argh..

Gua balik dan buang keyboard gua.. Habis madu sepah dibuang. Itu lah kehidupan.. Jangan berpura-pura baik, dan jangan berpura-pura sayang. Buat apa simpan kalau sudah tidak sayang? 

paham apa gua cakap?
Comments
40 Comments

40 comments:

ciput azny said... [MEJAH JAWAB]

baru keyboard rosak da emo.HAHAHA

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

Pinjam keyboard baru leh?

aYaz said... [MEJAH JAWAB]

emo,emo,emo.....
kalo la keyboard tu bleh becakap,
"woi mejah,menate mu..mu dok suke ko aku,len kali jange beli aku.."


:p

(pelik jah aku taip camtu..har har har..)

♥Ismi Huda♥ said... [MEJAH JAWAB]

buat2 paham.. heeee~

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

kalau tak sayang tinggalkan je. buat menyemak.. hehek

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

haaa..
beli keyboard bary yer awak..

bidadarihijau said... [MEJAH JAWAB]

keyboard pc rosak xpe..klo keyboard lappy rosak menangis la jugak..hoho..
tapi ayat last dh mcm lain ah..ayat utk perempuat cantikkah??haha

payeen said... [MEJAH JAWAB]

kaw laen okeh.

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

still ade kesayuan dlm post hamzah~
kenape nie??

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

emo memanjang je kau mejah

amira said... [MEJAH JAWAB]

oh.. ye.. paham.. ada direct dan indirect mesej tu.. haha..tapi yang secara tak langsung tu mungkin susah nak apply

aku junsu said... [MEJAH JAWAB]

paham~hahaha..

Amoi said... [MEJAH JAWAB]

ah.

kita mengalami masalah yang sama.

keyboard kadang2 tak respon langsung. aku hentak kuat2 baru nak stimulate! haha~

Kuman Chaos said... [MEJAH JAWAB]

buang jer dah takleh pakai hheheh
kuman "terharu.." Entry

beruang said... [MEJAH JAWAB]

x bp nk paham
byk ngat pelakon

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

ya ku faham....
boleh gune peribahse uh...
habis madu sepah dibuang

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

sedey nye. macam orang baru putus cintan je. ko oke ke tak ne ha?

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

keyboard rosak mengalahkan bini mati..
hhhahahahahaha

Cik Jari said... [MEJAH JAWAB]

btul tak kalau sy paham bhw 'kita ta boleh paksa diri kita unt syaang bende/org/barang yang kita tak suka."

kan?


sy tak suka makan tempoyak.
boleh tak,tlg jgn paksa saya makan jugak tempoyak tuh..kalau saya muntah,korang nak tlg lap ke??

~~sekian~~

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

awat emo sgt?
PMS ka??

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

buang yang lama, beli yang baru senang cite.

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

pe kaitan pompuan chantek ngn keyboard ni..?? harharhar

ika said... [MEJAH JAWAB]

mane pempuan canteknye . .

sOLL de sOUza said... [MEJAH JAWAB]

pe bnde ni bro...
bli keyboard bru suda..

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

owh...jz be honest....

ana said... [MEJAH JAWAB]

faham cikgu...

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

hai hamzah ian

ye sy faham

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

sekali lagi ko buat sengal..hahaha
wehh.ko suke tgk perempuan cantik kan....singgah kt belog aku..
ada ramai cikgu2 cantik..
perempuan cantik..hehe

http://cekaira.blogspot.com/2010/09/dara-jelita-bunga-suntingan-calon.html

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

untuk orang emo macam aku, apa kau cakap sangat mendalam maksud. emph. bila kau nak ketuk pintu blog aku?

Annyss said... [MEJAH JAWAB]

ape kne mngene dgn pompuan cantik?
O_o

makdara TERDIVA said... [MEJAH JAWAB]

akak x minum madu..minum rebina jer.. :P

mintak gadis bunga keybod baru la!

LuLu said... [MEJAH JAWAB]

tp ape kene ngene dgn pmpuan cantik?? haishhh haha

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

haha ! ak xpaham..huk3

Bazilah said... [MEJAH JAWAB]

ape kaitan keyboard dengan perempuan cantik?argh.

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

2 entri in a row lg tp kali ni berunsur kesedihan~~

Buat pilihan? istiqarah~~

hehehe

ajim said... [MEJAH JAWAB]

aku tau ko smngat kuat sbb kalu ko nfsu kuat msti ko dh sula rumet ko.aku pon slalu gak mkn hati brulam jntung dgn laptop cabuk aku nih.period.

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

aku pun pelik..ape kaitan keyboard dengan perempuan cantik..hmmm..kompius..

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

KEYBOARD ROSAK SEBB KO GUNA SETIAP SAAT, MASA DN KETIKA...

Kap said... [MEJAH JAWAB]

beli dekat low yat.
jangan berkira, beb.

Aya Ariel said... [MEJAH JAWAB]

ape kaitan entri ko pasal pompuan chantek ngan keyboard ko dik?
pusing2 mouse aku carik ape kaitan dorang..cehh..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...