Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, September 8, 2010

Rahsia Remaja



"tu la, sekarang baru nak menyesal.. nasi dah jadi bubur"

"adik janji adik akan bertanggungjawab", lelaki tu cakap..


apakejadah video ni?? saper upload ni ha!!
tiba-tiba kurasakan something( ayat bro eq)... hoho
Comments
43 Comments

43 comments:

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

grr. cakap pun macam pe. haha. macam nak karate je.

mana ko dapat ne hamzah?

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

nasi dh jadi bubur...apa lagi..mkn ah..hakhak

sizuka[Izzati] said... [MEJAH JAWAB]

tak faham motif video nih.aigooo~

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

kan?? rase bongok kan??? argh..

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

mengong
hafal skrip mcm haram

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

kan?? nak je gua lempang saper buat video ni.. baik mofasad la

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

ape ni????bengong ja aku rasa...

an.afiqah said... [MEJAH JAWAB]

singaporean failed bm ! HAHA .

baku sia . siap salah cakap lagi .

hek . sengal .

ai na said... [MEJAH JAWAB]

cam gampang je.
mmg la pelakon plg bodo skali lakonannya. ayat x bole bla.
HAHAA. x malu ke?

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

ni video paling bangang aku pernah tngk.. dgn sebutan,kualiti.. argh..

drpd nak bg nasihat jadi kutuk plk.. hahaha

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

aku fening2...
rasa nak frontkick org..haishhh
marah ni..aku cikgu bm..haishh
-bakal_ hahha
ehh. pesal aku tibe2...cesss

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

rilek cikgu.. jgn mrh.. kang tak cun saye jugak yg susah pergi mekap..

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

tak faham aku ngan budak-budak sekarang.. so+sial..haha

hanafijaafar said... [MEJAH JAWAB]

kenapa ni macam esaimen menggunakan peribahasa melayu je. kewujudan teks peribahasa melayu kat bawah tu mencurigakan.

lagi satu, jangan dihina orang yang berbahasa baku, sebab tu lebih memelihara bahasa.

alinac lover said... [MEJAH JAWAB]

eh..xpaham aku...nk je tempeleng sorg2..

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

slang macam orang singapore...rasanya cikgu diorang suroh buat video pasal peribahasa kot...sebab kalau lihat betul2 setiap peribahsa akan dihilight....

NADIAH KAMARUZZAMAN said... [MEJAH JAWAB]

cam TALIB GAGAP je sume..arggh!

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

ko yg letak pastu ko sendiri konfius lak??? pelik2..

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha !

ana said... [MEJAH JAWAB]

errrkkk.... konpius jap!

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

Selamat hari raya Maaf zahir dan batin..ingat gua bile lu sedang melantak ketupat.Hahaha

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

aku tak faham apa motif video ni. tapi aku rasa nak lempang je minah tu. entah kenapa.

>_<

'AQILAH said... [MEJAH JAWAB]

haha comel, terkial2 cakap bm...

♥farra♥ said... [MEJAH JAWAB]

erk!! hahaha..

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

video aku lagi best

misz myza said... [MEJAH JAWAB]

adeh... tekanan perasaan dan mental tengok video ni.. apekah??? mengapakah??? kenapakah???

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik aku tak buleh tgk video tu. hahahaha..bebas dari rasa sakit jiwa mcm ko.. :P

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..bongok gile..aku rase macam nak tampo2 je..ngek betoi!

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

tibe2 rase nak maki makian pg ni bile tgk vid ni

little ain said... [MEJAH JAWAB]

erkkk budus..

nak btanggungjawab kunun, hampagas karat betoi. nak bagi makan ape anak dara orang nnti.

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

hamende aa..
ckp pun tekial2..
hadoih.

payeen said... [MEJAH JAWAB]

hamzahhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said... [MEJAH JAWAB]

pehal lak video nie. baca skrip betul la~ adededede. ada2 sak. hahahaha~ dunia2. kekeke.

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

Selamat Hari Raya

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

hahaha~XD gelak smpi rs kenyang aku...papepon..SELAMAT MENYAMBUT HARI LEBARAN...MINNAL AIDIL WAL FAIZIN...:)

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

nie program mencari pembaca berita kah?
budak sekolah rendah patut tengok..
banyak pribahasa..
hahaha

maisara shafiee said... [MEJAH JAWAB]

tahu takk . neh budak singapore . kalau korang tak caya cakap aku g la sana . dia orang cakap bahasa baku . aku tahu sebab dlu ex aku orang sana . hahahah (poyo jap) *oke talawak ^^

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

@maisara: blh la aku jd pakiwe ko plk. aku tak baku.. hahaha

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

ape motif video ni xpaham

Syima said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahhaa.....
anak buah aku umur 2 tahun pun pandai berlakon...

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

ape ke jad .video cmni

Gen Fujita said... [MEJAH JAWAB]

assignment sekolah, subjek bahasa melayu, bahagian peribahasa.

maisara shafiee said... [MEJAH JAWAB]

@maisara: blh la aku jd pakiwe ko plk. aku tak baku.. hahaha

(haaa . lu nak jadi pakwa gua ? gua tak cantik macam lisa surihani la doe) :P

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...