Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, September 8, 2010

Raya Hari Jumaat Oi!!

dah tengok berita kan?? raya hari jumaat dowh.. har har har.. dan ini bermakna gua ada esok untuk mengecat apa yang tak abis lagi.. cisss..nasib baik raya hari jumaat.. kah kah kah

dan ada jugak yang bangang iaitu mereka ajaran sesat yang dah beraya pagi tadi.. apa ke bongok la diaorang beraya time orang lain tak raya lagi? bukan boleh pergi beraya umah jiran pun.. nak dapat duit raya lagi la tak boleh sebab orang lain pose lagi.. yang hairannya diaorang tu raya tengok anak bulan bila dan kat mana? tengok celah kangkang ?

okess.. cakap banyak hapa pun tak guna.. sekali lagi gua nak cakap saper yang raya umah gua pastu tak puji cat umah baru ni memang gua halau.. kah kah kah..

selamat hari raya semua.. esok puasa lagi..
Comments
51 Comments

51 comments:

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr said... [MEJAH JAWAB]

huhuhu..tau xpe bro..
memalukan jer org utara,
p smyg raya pgi2 tadi..
haish..ajran sesat mnalah tu..
mntak smpang..
apa2 pon, lusa raya!!
hoyeahhhh......
;pp

amira said... [MEJAH JAWAB]

kau cat rumah kau tu sampai habes baru aku puji.. tak bling2 sampai berpinar2 mata aku nih tak dapat la 100% markah okeh..

nn said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

anak ustz tu rock la...

rambut panjang

yg lain pakai jubah berserban

ish2..

shima said... [MEJAH JAWAB]

cantik ke ko cat umahh?nak tempah ko arr cat umah aku.hahaha

-haLi3isa a.k.a L3ha, MY- said... [MEJAH JAWAB]

Slmt Hari Raya, Maaf zahir dan batin. Maaf jika ada terkasar bahasa sepanjang komen2 nie~ hehehe.

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

tu la..ade ke dah raye..orang dok sebok buat kueh raye tungkuslumus. takkan dah raye kann.eh ade kait ke?hahahh

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

haha wehhh selamat hari raya ! maaf kalau ada terkasar bahasa ! :D

darkangel said... [MEJAH JAWAB]

adeh keje mengecat lah aku paling anti seh. anyway tahniah and good luck.

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya :)

maisara shafiee said... [MEJAH JAWAB]

sampai nye hati nak halau orang =='

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

ade sorang mahkluk ni. aku kenal. die stat pose hari kedua. tapi raye same2 ngn kite. pekejadahnye itu? huu huu~

payeen said... [MEJAH JAWAB]

hamzah yg komen sume pompuan cun2. hak hak.

*aku la tuh

ai na said... [MEJAH JAWAB]

ade gak yang sesat an sambut raye hari ni. memalukan!

haha. Selamat Hari Raya jugak!

little ain said... [MEJAH JAWAB]

aah. entah ape2 laa dah raye tadi pagi, siap khutbah segala pulak tuh. sesat betoi..

mengunyah ais krim said... [MEJAH JAWAB]

umah ko kat mane weyh. bagi alamat umah ko cepat.

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

semua geng-geng jubah ngan purdah raya hari ni.. sesat sungguh..

grr..

cham's said... [MEJAH JAWAB]

uish, CHANTEK CAT RUMAH NI!!! *komen takut kena halau HAHAHA nasib mak kita bEranakan kita ramai-ramai tuk ajak dia join batu seremban : )

cham's said... [MEJAH JAWAB]

uish, CHANTEK CAT RUMAH NI!!! *komen takut kena halau HAHAHA nasib mak kita bEranakan kita ramai-ramai tuk ajak dia join batu seremban : )

cham's said... [MEJAH JAWAB]

uish, CHANTEK CAT RUMAH NI!!! *komen takut kena halau HAHAHA nasib mak kita bEranakan kita ramai-ramai tuk ajak dia join batu seremban : )

black_mel said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...xpa..depa beraya awal..

cikmay said... [MEJAH JAWAB]

teruskan mengecat encik hamzah! gumbirakan puan emak yep.haip!

cik maira said... [MEJAH JAWAB]

selamat mengecat umah..:)

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

rumah ko kaler ape? mana tau aku datang karang sama kaler dgn kaler rumah ko. ngeee^^

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

kaler purple.. hoho./.

aYaz said... [MEJAH JAWAB]

huu...
seb baik raye jumaat nnt..
nway,
salam aidilfitri...
(^.^)

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

slamat hari raya budak kecik

Kap said... [MEJAH JAWAB]

selamat raya lambat, encik superman :)

I*K*T*I*R*A*F said... [MEJAH JAWAB]

SELAMAT HARI RAYAAA!! :D

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

S
A
L
A
M

F
U
U
U
Y
O
O
O

R
A
Y
A

(follow jgn x follow..)

melle. said... [MEJAH JAWAB]

tahniah bersemangat cat rumah

bulatkocik said... [MEJAH JAWAB]

lu punya kartun terbek woo..waa ingat nak ajk lu buat muvee..hahaha

ap2 pun camat hari raya dari waa..bulatkocik..;)

una din said... [MEJAH JAWAB]

wawawawa lawa ar uma lu.

nasikputeh said... [MEJAH JAWAB]

slamat hari jumaat..


heheh..

fara said... [MEJAH JAWAB]

naseb baek dorg tak dtg beraye umah aku.
klo tak mmg mintak penyepak free.
ngahahaha~

siti murni said... [MEJAH JAWAB]

Dah semakin seronok buat kerja mengecat nampak...hihi

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya :)

nabilah said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya...:)

Trah Wann said... [MEJAH JAWAB]

haha cat umah trah sekalik . hihik .

apa2 pun selamat hari raya bro :)

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya hamzah!
sok ngko jgn ponteng pose taw. ;p

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

whoa..cantik ye cat rumah ang ni hamzah.. aku puji siap2.. nanti pergi beraya rumah ang dah perlu puji lagi.haha

ain nadzirah said... [MEJAH JAWAB]

ade ke owg dah stat raye ari nie??

selamat hari raya! ;p

HEROICzero said... [MEJAH JAWAB]

hahaha tu la pasal. sesuka hati nak raya awal. kan dah kene tangkap~

Selamat hari Raya. =)

beruang said... [MEJAH JAWAB]

depa usha dtg bulan bini depa kot,2 yg aya pg td..
haha

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

Aku pun xselesai lagi bab mengecat tu..ada lagi sisa2..
weh kau raya jgn lopa bgi aku duitraya..wajib!!

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

saper yg mintak duit raye gua lempang jugak.. hahahaha

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

pejadah ko ni.aku siku kang.


bahahahha

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

hahaa.. rilek kila.. gua syg lu lebih..

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

slmt hari raya!! dtg rmh ko ada duit raya x?? lalala~ =p

SuRayA^i. said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya!!! =D

Kimmy said... [MEJAH JAWAB]

hamzah, rumah kau kat mane? aku nk g raye neh.. betul tak gurau..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...