Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, September 15, 2010

Raya Ke Enam

oyeah oyeah oyeah..

sekarang telah masuk raya ke enam.. dan ini bermakna gua beraya selama enam hari berturut-turut. Siapa duduk rumah tengok tv tak raya gua hanya tumpang simpati.. meh datang rumah gua.. rumah gua hari-hari orang datang sebab rumah cun gila-gila sebab cat baru.. seyes gua tipu..


ni bukan rumah gua okeh.. Tuan rumah nama beliau Afidah Akmal Johari.. korang boleh search kat facebook jap lagi..

Seyes ni entry boring kan? just letak gambar je buat apa.. argh.. Mampus ah, gua tak tau nak update pasal apa dowh.. grr..

Saper tau mana satu muka gua???
Comments
74 Comments

74 comments:

payeen said... [MEJAH JAWAB]

1st x? nak first!

wanie m'nJ said... [MEJAH JAWAB]

haha,ntah2 yg pakai tshirt kaler hijau tu kan?kan??
wah,meriah eh,raya sakan!!!

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

cess payen..

payeen said... [MEJAH JAWAB]

yess! lme ni telek. yg dok kusi sowg2 tuh ann. hee.tah aku hentam je. bkn knal kaw sgt pon. keh keh.

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

argh.. payeeen..

eqbalzack said... [MEJAH JAWAB]

6 hari raya? adeii....jeles2...

p/s: assignment dah siap lom tu? hehe

misz myza said... [MEJAH JAWAB]

ku merasakan dikau yg pki bju belang2, pas 2 mkn tak hengat dunia tuh...

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

gua suke yg baju merah! miahaha. bole knlkan kat gua x? kui3~

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

haha.. tlg la teka mana muka gua nih.. argh..

Miranisa =) said... [MEJAH JAWAB]

aah yg baju merah kacak lorh.
tgude gak aku.
pls hamzah dpt kn no die.
HAHAHAHA xD

hanis said... [MEJAH JAWAB]

yang dekat pasu bunge tuh hahahaha

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

lu xder dalam gambar nih...lu tukang amek gambo...betul dop??

maCy said... [MEJAH JAWAB]

teringat time pestime kwn2 laki beraya umah. mcm nak pecah.

ok. umah jarang dikunjungi kaum adam. kalau boleh nak je kate takyah datang. haha

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

damn ah.. yg merah jugak lu tngk!!!

btw gadis minyak kawan biase je ah.. hoho..

dan mmg muka gua ada kat sini okeh.. argh..

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

happening..=)

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

hak3~ aku teka...muke ko xde dlm nih,, ko jadi juruphoto je kan(disebalik tabir)~lalalala

Bb Hussain said... [MEJAH JAWAB]

wahh..syoknya raya lama..jeles2..

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

haha. gua xnak teka lu sape. cpt2. ushakan gua baju merah 2!

melle. said... [MEJAH JAWAB]

yang tengah sumbat mee

*~ aRaBeLLa ~* said... [MEJAH JAWAB]

afundi baju merah..hakhak

*~ aRaBeLLa ~* said... [MEJAH JAWAB]

afundi baju merah..hakhak

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

baju hitam hujung sana kn?
betul kan?






woiy
jom kapel

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

wa malas nk teka. sb lu tak hensem.



hahahaha...

DKosongLapan said... [MEJAH JAWAB]

sahhhh...mike mmg gile.....gile beghaye.....

payeen said... [MEJAH JAWAB]

baju merah <3. i single lagi. woot2. ^^

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

klik je facebook badge hamzah ian tuh maka tau lah mana satu dia.. la3

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

aku tau hang yg mana satu..tapi aku taknak cakap..keh3

terry said... [MEJAH JAWAB]

yang pakai baju hitam yang duduk sorang diri atas kerusi tu kan?

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

baju hijau! haha~

::cdot the dot:: said... [MEJAH JAWAB]

assalamualaikum amjah..

tim said... [MEJAH JAWAB]

yg muka tak nampak tu

nabilah said... [MEJAH JAWAB]

tengok je gambar ni,terus mataterpaku kat yang baju merah tu...hensem lah...hahaha...

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

weyh, jeles dow ngan ko. 6 ari beraya. jeles. jeles! jom braye umah ak plak. SOMBAN. XDD

Hellioz said... [MEJAH JAWAB]

gwa tau lu yg mane satu.

tu ha..
















tu ha...













ha, yg tu la...


gyahahahahaha~

diNa de SoLa said... [MEJAH JAWAB]

aku rsa ko si bju hijau..kejadah apa nmpak blkg ja?cess.

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

mana ko? yang baju hijau tu ke? or tengah nganga mulut sebesar2 nak melahap mee tu? or ko yang duduk belakang perempuan baju biru purple tudung hitam yang nampak separuh muke tu? errrrkkk.. banyak ye lelaki. ;p

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

errkk.. baju merah tu mesti dah ada awek kan? aku tak nak dia ler.. <- tetiba jeee xD

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

wei! aku nak duit raya... bila boleh serbu rumah ko? ^^



* sibuk tanya aku bila update. meh datang blog aku tgk entry raya aku. yg cukup malas nak tulis. ;p

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

ahaha~
xtau nk ckp ape pon rmai gak yg dtg komen...
letak hai hai bye bye pon cnfrm rmai komen...

.:: Miu Miu ::. said... [MEJAH JAWAB]

tak tau yg mana satu. -_-''

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

apehal ko menyeringai sorang2 kat hujung tu hamzah?

shaheila~ said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
shaheila~ said... [MEJAH JAWAB]

yg pakai baju biru belang2 putih..cara mkn cam same je ngan ko..

Abie said... [MEJAH JAWAB]

tak de dalam gambar.
cehh,mcm tau pulak.
;p

twiNkle`lilis said... [MEJAH JAWAB]

ohoooo! keje plak sumer duk cari lu yg mane. kisah plak kan.

for first time visit, nice header 4 sure der -__-

Siti Ruhayu Ab Rahman said... [MEJAH JAWAB]

sis tahu

yg pakai bj hitam..ada gambor warna merah..betul tak?

hadiahnya?

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

lu tak hensem..sebab tu takde muka lu dlm gmbr ni..

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

kalu dh pakai baju itam duk blakang awek tudung purple sape lagi..muka lu plg mudah nk ingat..

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

cat ape yang buat orang tiap2 hari datang tu?
Cat bomoh?HAHA

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

argh,, nape la korang minat baju merah tuh...

gua punye la hensem lu takleh perasan.. argh..

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

ala, malas ah main teka teka... bukan hensem pun.

bek aku layan movie raya, lagi berpekdah......

farhana said... [MEJAH JAWAB]

Selamat hari raya ketujuh..
amboiiii..beraya sakan

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

sedap2 die je beraya kt umah lg ea..balik la weyh!! gua dari ari selasa dah balik...rabu ada midterm..kuang asam..spoil raya gua. dah la soklan susah td..

jap2 nak teka!! lu baju merah!!haha

fara said... [MEJAH JAWAB]

muke ko yg melantak mee tu kan!
aku dh agak dh~
huhu :P

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

ha! aku tau. kau y nga nak suap mee 2 kan?glojohnye! haha!

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

ade yg sbaye gua x? kem salam hehehe

amie... said... [MEJAH JAWAB]

yg bju merah tu ensem la...hak3...

tp aku taw ko yg bju itam duk ujong tu kn??kn??

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

weh nak rahsia-rahsia plak..
kau makan makan nganga mulut tu kan??

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

ang tak da dalam gambar.. macam mana nak nampak..kan?

tiafazunia said... [MEJAH JAWAB]

gua rase laaa ... gua rase ...
















gua rase gua xley rase, gua bole tengok je. lu yg mne eh ?









hahaha! mengundang je aku!

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

aku pon rasa yang baju itam tu kot. haha. entah.

Robot Baik said... [MEJAH JAWAB]

baju belang2 tu.
bapak rakus.
hahaha!

ஐ Sumomo-chan ஐ said... [MEJAH JAWAB]

haha,saya tau yg mane satu awak.
yg kat belakang langsir tuh kan ? bwahahaha xD

darkangel said... [MEJAH JAWAB]

ala yang baju merah dan tengah kontol macho tu ler..

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

muka lu yg pakai tudung putih tu kan kan kan

hahahahahah

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

yang baju hitam dok sorang2 2.
confirm.

Amanda Sabariah Shamsuri said... [MEJAH JAWAB]

kaw kan oltromen.kaw p selamatkan orang.mana ada kaw kat dalam ni.

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

meriah sungguh umah anda..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

perghh jelingan si baju merah tu...

dup dap dup dap jantung gua

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

ahaha...
hamzah sememangnye baju itam...
sehensem2 tue yg bju merah gak yg dpt perhatian...
ha ha ha...

p/s: len kali hamzah pkai bju merah bia tarik perhatian k...

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

nak bela anak ikan lagi boleh? yang warna merah tu..........

http://sumijelly.com

maisara shafiee said... [MEJAH JAWAB]

ko takda sebab kau amek gambar . hahaha ,

f.a.r.a.h said... [MEJAH JAWAB]

ohh baju merah, comel. haha. kem salam yang kat pasu bunga tuh. (even tuh adalah lu. ahaha)

Nur Waniey said... [MEJAH JAWAB]

baju hitam!! baju hitam!! yang dok ujung
tol x?? ada hadiah tak kalau teka betol?[=_=']

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...