Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, September 17, 2010

Raya Ke Lapan

Oh dem.. Bila la gua nak stop beraya ni.. Bila la gua nak start puasa 6 ni.. argh..

Tadi time semayang jumaat selipar croc gua telah dirogol oleh budak-budak sampai bogel.. Nak je gua jerit kat masjid tadi siape rogol selipar croc gua..

Kalau budak tu curi selipar gua takpe lagi, gua ok je sebab gua boleh curi selipar orang lain.. masalah sekarang budak tu curi button yang ada kat selipar croc tu.. Lu tahu button yang orang letak banyak-banyak kat selipar croc?

Button tu adik gua yang bagi.. Adik gua lima orang.. Sorang pakat beli dua button. Lu bayangkan la banyak mana button tu ada kat selipar croc gua. argh.. takkan nak suruh adik gua beli lagi kan? dah la mahal macam haram button selipar.. grr..



okess.. konklusinya gua baru balik beraya.. gua pun tak paham apa kaitan croc dengan raya ke lapan nih..
mampus ah takde kaitan pun.. har har har..
Comments
74 Comments

74 comments:

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

x pe syg
nt i belikan u crocs bru k ;)

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

btw, yg bijik kt crocs tu bukan button
ia di pnggil jibbitz ;p

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

ah.. i panggil button.. bior lah.. har har har..

AhmadFauzi said... [MEJAH JAWAB]

button n jibbitz ada lah sme...lalalal..

*amboi sonok ek braye....

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

suke jugak kumpul jibbitz tu! chumil

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

pesal gua taktau org panggil binatang tu jibik?

::cdot the dot:: said... [MEJAH JAWAB]

org kg mcm wa, pnggil butang!! lagi pun wa tak layak pakai crocs, wa pakai selipar jhamban jek..

Latifah said... [MEJAH JAWAB]

bawak2 la puasa 6 hamzah oiii...
hikhik...
btw, aku dah settle puasa 6, esok dah ada member ajak beraya kat Mid Valley...
perghhhh shopping sakan la esok.
ngeeee

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

a'a ek mezah..aku pun tak tahu..hahaha..jibbitz sama tak dengan jimbit??jimbit tu ape pulak eh??ham ham ham..hamzah!!

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

baru pose 4 ari, lg dua cukup pose 6..
yahooo..
udah2 le 2 raya nye..
insaf2..
hahaha

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

heheheheh

awak oh awak...

awak ensem laaa

ensem sebab banyak button kat croc

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

hahaha!!!

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

hahaha!!!

payeen said... [MEJAH JAWAB]

mcm jibek je bunyiknye.

gila.
har har har

nabilah said... [MEJAH JAWAB]

sakan ko raya hamzah..sampai raya ke lapan still beraya lagi..

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

degil
degil

babap kang!
grr~

The Poyo Me said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha

aku geli ngan crocs, dan aku geli dgn crocs ade jibbits.

ak rase die dah selamat kan ko dari fashion disaster. hahahaha....

ps. ak bli jibbits tp ak x pasang kat kasut. teka ak pasang kat mana?

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

ko suh adik angkat plak beli :D harhar

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

giler sakan beraya ko nihhh

DKosongLapan said... [MEJAH JAWAB]

mike mmg gile....
gile beghaye.........

Ceghite Malam

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

the poyo me : ;u pasang kat pusat..
takpun kat bontot..

har har har har har..

payeen said... [MEJAH JAWAB]

baju merah yg mane wey*muke gatal

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

baju merah yg belah kiri sekali

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

terbang ke bang?

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

melompat2 pulak ya

payeen said... [MEJAH JAWAB]

peh body sexy woo. woot2.

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

udah2 beraya. meh tlg aku buat esaimen zzzzz~

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

hahah.. nape ko x pasang sayap je supaya ko ley terbang!!! lompat2 camni gaya katak tau x~ kehkehe

aisHa 'S' said... [MEJAH JAWAB]

kim salam kt budak yg pkai bju biru tu..
die ade hutang ngn aku kot...
hahaha...
nasib bek ko bt post ni..kalo x aku pn xtau org pnggil jibbitz..

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

wahaha
kesian crocs ko kne rogol
hilang sudaa kedarasuntiannya

Miranisa =) said... [MEJAH JAWAB]

aku pkai sliper tandas biasa je.lg murh.hoho

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

intann!!!

nak crocs jugakkk!!!

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

jgn lompot tgi sgt kang pecah teruna~WAKAKAKAKA

asfz lily said... [MEJAH JAWAB]

sungguh tragis..keh3x.. :)

alinac lover said... [MEJAH JAWAB]

haha..byk giler button..yg pakai p masjid tu knapa..pakai selipar jepun suda~

senandung semalam said... [MEJAH JAWAB]

pakai je pape..
jnji ade..
hahhahhahha

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

hamzah gua dah tiga hari puasa 6..tinggal lagi 3 hari..lu bila lagi??

diNa de SoLa said... [MEJAH JAWAB]

aku dah mls pakai croc..
kaki cepat bau..
eii kaki hamzah busoX..
bersunggoh benor ko lompat ye??hahaha

Nurida Ardy said... [MEJAH JAWAB]

sapa suh pki crocs g masjid..len kali berkaki ayam sude..
p/s: wa suka keronsang bentuk katon..cumel..~_^*

♥Ismi Huda♥ said... [MEJAH JAWAB]

ouhhh otomen pkai croc.. cute ek? ahaks! :P

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

tinggi tu, yang baju biru tuh.. hahaha

!!~~



Latest entry di:

Let’s Exchange ><
Cinta Pakwe Kulit Hitam

amoi said... [MEJAH JAWAB]

eh!

lawa lah dorang lompat.

yg tengah tu over!

kah3

saya; AISA. said... [MEJAH JAWAB]

mestila kaitan. kau beraya pada hari kelapan pakai crocs. haha.

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

ngade lah ery ni ;p





hey syg
tunggu i lame ke?
sori~~~
mkn+tgk tv td ;p

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

lompat si katak lompat
lompat la tinggi-tinggi..lalala

kalo suda byk sgt kasi la kat aq sket..aq xdk 1pon ok..huhuhu

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

pinjam je kasut crocs gua, size 4, mau??

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

raya ni ramai yang pakai krok

Myra Arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

hari ni tok aku raya jugak weh ! raya puasa 6 ! haha

DAH DAH, esok kita strt posa nam okay ? :p

fatynlicious said... [MEJAH JAWAB]

tu la
jadikan sebagai pengajaran
lain kali pi memana pakai slipar jepun ja
tak gadok orang dok curi, hehe

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

benda macam tu dah jadi asam garam aku la wei..
dah banyak button aku kena curi..
suatu hari aku berfikir,kalau la hari2 benda ni jadi aku akan rugi..jadi aku buat keputusan utk menampal button itu dgn gam gajah..
padan muka budak2 bangang tu dah tak boleh raba button crocs aku lagi

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

kalau lu x fhm wa lagi x fhm

hahaha pening...

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

=_="

Kap said... [MEJAH JAWAB]

kau memang superman.
seluar-kecik-pakai-di-luar raya mana??
harharhar.

nAmA wA jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said... [MEJAH JAWAB]

takpe..
lu bole ganti ngan button baju melayu...

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

semangat ko melompat hamzah oii...8 hari berturut2 ko beraye ekk...perghh..:P

iemaZAIMAH said... [MEJAH JAWAB]

xminat crocs.

selipar rm10 je sdh ckup.

dilla lala said... [MEJAH JAWAB]

SENANG2 BERKAKI AYAM SAJALAH.!
SURE2 XDE MENDE DIORG NK CURI...;P
dillalala's rocketship

Mariella Liyana said... [MEJAH JAWAB]

crocs ori ke ciplak? kah kah kah

Latest entry - http://mariellasays.blogspot.com/2010/09/raya-shopping-spree.html

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

selipar croc gua 1st pakai ms gi semyg jmt mggu lepas.. cantik baru berkilat.. abis semyg gua dh x kenal selipar gua.. abis kene pijak.. mcm belacan..

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

selipar korok!! aku masih teruna lagi dalam bidang pemakaian selipar korok ini

sedih kan? sobsob

Rowena Chasez said... [MEJAH JAWAB]

2 laa..
lain kali jgn pakai crocs yg comel2 pegi smyg jumaat..
pakai je selipar jepon..
:P

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

lain kali gi beraya pakai capal..confirm orang tak curi..

akak tak keroje..mana boleh bagi duit raya..kamulah yang patut bagi kat akak tau

Dee said... [MEJAH JAWAB]

button tu 1 RM 1 je kat jalan TAR.Tu pon da lagi ke nak mencuri.

kucingorengemok said... [MEJAH JAWAB]

beraya sakan sambil makan seperti seekor croc berbutang 10?

elly said... [MEJAH JAWAB]

Crocs...Raya....

Ko buaya....ko antu Raya....

Hahahahahaha.......

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

adik ko beli kat pasar malam je weh..
rm2 sebijik..
yg ade lampu liplap2 br rm3.50..
yg ori mana de liplap2..
pe barang pakai ori..
ahahahaha...

[ - ] xtionkamen / ﺈﻴﻛﺸﻦ ﮐﺂﻤﻳﻦ said... [MEJAH JAWAB]

kire tu duit raya utk bebudak tu la.kl 1 dua rggt ko beli, dieorg gadai dpt la singgit....halalkan je la..

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

hamzah mmg buaya~



harharharun salim bachik..

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

2lah,len kali jgn nak takbur sgt pegi letak button smpai penuh.letak lah 2 dulu.ilang nnt letak lg 2.baru praktikel..ok x cadangan wa?muahaha

fara said... [MEJAH JAWAB]

kasot raye ke tuh? huhu~

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

eleh..button boleh beli...5 10 hengget.hahahaaq

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

yg mne 1 hmzah?

amira said... [MEJAH JAWAB]

lain kali button tu ko tampal kat dahi songkok.. takde la hilang..

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

mane ade mahal
ko nak ke
aku nye belen2 nege time raye ade lagi
tapi alphabet la
aku bagi ko rm1 1 button
maun

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...