Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, September 16, 2010

Raya Ke Tujuh

Rasanya ni la last gua beraya dan raya hari ni takde gambar sebab gua hanya pergi rumah jiran buat open house..
Kalau beliau tak buat open house memang haram la gua nak pergi rumah jiran sebelah. argh..

Korang pun ada jiran kan? so, paham-paham je la perangai jiran macam mana.. Campur pulak dengan perangai gua memang takkan masuk dan memang takkan aman gua rasa..

Tapi macam biasa ucapan 'maaf zahir dan batin' hanya di bibir mulut gua saje.. besok gua nak sekat longkang rumah jiran.. Ade ke patut hari tu gua jumpa kepala ayam dalam longkang? wtf?

apekejadah buang kepala ayam dalam longkang? sah-sah kepala ayam tu masuk longkang rumah gua pastu siap bau-bau macam haram kan? argh.. gua dah kutuk jiran la pulak.. ayoo... abaikan je.. sori2..

Ramai yang minat baju merah untuk entri semalam .. entah korang minat ataupun tiru je komen sebelumnya itu gua tak pasti.. Dan ini gambar budak baju merah terkangkang.. gua syak baru lepas bersunat dan beliau tengah stim.. kah kah kah..


skali lagi.. mana satu muka gua? saper puji baju merah lagi gua lempang laju-laju.. kah kah kah
Comments
87 Comments

87 comments:

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

kepala ayam? bagi alamat rumah jiran lu! sok wa nak bom! kepada semua, tolong sayangi AYAM SEKITAR!

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

aku rasa yang warna hijau tu

betul tak weh?

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

ayeem ayam.. har har har

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

lu dah tentu baju hitam! chait! xpe. gua tetap suka walawpun dia terkakang! gahahaha. wekkk! padan muke lu!~

Sophie Al-yahya said... [MEJAH JAWAB]

mungkin hamzah ian tiada dlm gambar..

baju merah hot! lalalala..

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

gua la baju merah tu...

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

eh ape pasal lelaki sume galah2 weyh..makan ape ar korg? :p

fairuz said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
emymilia said... [MEJAH JAWAB]

hamzah ian yg kai bj hitam kt blkg tu arr...tidak syak lagi...kn..kn..kn..:P

Siti Ruhayu Ab Rahman said... [MEJAH JAWAB]

semalam sis teka baju hitam, yang ada gambor dan warna merah ..

skrg sis ubah..
baju hijau,,sbb mcm atromen....
hahaah

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

yang baju hitam 2..
hahaha..

p/s : baju merah tetap macho..
hahahaha

diNa de SoLa said... [MEJAH JAWAB]

slps tgk muka bju ijau,aku tukar jwpn.
aku rsa ko bju hitam 2..
gua syak lu tgh maen yoyo..
apakah??hahaha

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

lu yg pakai tudung pink..hahahaha!

mcm biasa..malas nk teka. lu lah teka mana satu diri lu..

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

yg baju merah sbb ko je tau ko tgh stim ke tak wakaka

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

baju hitam paling kacak.

candid kan..
gua puji lu nie ham!

xbkenan pn ko baju merah

amy azuha said... [MEJAH JAWAB]

itu diaaaaaaaa...yg baju kaler itam..haha

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

ang yang pakai baju hitam tu.. ang dok skodeng apa kat bawah tu weh.haha..

payeen said... [MEJAH JAWAB]

xkire a terkangkang ke stim ke. hape ke. yg pntg wa mnat. cet hamzah cm lu x ann. ^^

kompom kaw kai bju itam. tol hape aku tka b4 ni!

bak wet raye!

Cik Mus said... [MEJAH JAWAB]

gambar ni sungguh meriah !

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

hoi pegi mintak maap dengan jiran ko. palo ayam yo pom. hoho

reen_sofee said... [MEJAH JAWAB]

ceit!
ngaku yg kaler merah!
terang lagik bersuluh ko yg kaler itam!
heh~

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

hamzah yang pakai high heels tu. Konfem. dia bgtau aku semalam.

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

lu pakai tdung pink.biasalah.lu kan jambu!

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

har har har...
tiru gaye gelak...
cian hamzah...
mane org nk cam kan...
sbb dok tunduk bwh...

p/s:mintak ar comission dr dak bju merah sbb glamerkan die...

Amanda Sabariah Shamsuri said... [MEJAH JAWAB]

baju merah memang hot. sila la lempang sekarang~ hahaha

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

kenalkan ikan merah tu....
hahahahaha

http://sumijelly.com

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

baju hitam tetap di hati <3
muah! ;p
















i baru balik ni
nak kfc tak?
meh i suap! ;p

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

intan : g kfc tak ajak gua.. gua ni pakwe lu owh

Syima said... [MEJAH JAWAB]

kaler itam...

Sheera Razak said... [MEJAH JAWAB]

meriah gila

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

heyy dah bungkus bwk balik lah
mlm sket maen suap3 k :-*

Miranisa =) said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah . . .
baju merah tuh. . bole? haha
aku nk puji tp kalo aku puji,kau lempang laju2 yg baju itam tuh k ? wahahahah

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

Kali ni tukar fikiran plak..

gua tertarik yang berjanggut pakai baju hitam yg nyorok2 tu..

nak main cak cak dengan i ke uuu??

ahakz

soclose2213 said... [MEJAH JAWAB]

sabau ajela kepala ayam buang kat longkang, bau memangla amat2 mendukacitakan kan kan kan..

selamat hari raya..=.=

Nurida Ardy said... [MEJAH JAWAB]

sekali lalu wa tgk..mata wa meme dh terancap kt si baju itam tu pasai 'pa dia dok wat tu,kan org tgh ber gmbr...huhuhuhu' n wa tau tu si Ian oltromen...~_^*

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

yg mana 1 neh...semua dah teka...hehehhe

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

nis suke la berbaju merah tu..comel..

nis rase awak yg pakai tudung kaler pink
hehehe

♥Ismi Huda♥ said... [MEJAH JAWAB]

leh bt contest meneka siapa jejaka otomen.. haha..
p/s: xde dlm gmbo..

asfz lily said... [MEJAH JAWAB]

meriah..walaupon dah raya ke-7..
terbaek lorrhh!!

psst, kem salah kat baju hijau..wakakak..
kidding :)

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

hamzaaaaaaaah , hakhak . aku rasa aku dah taw hahahhahha

Jobless Girl said... [MEJAH JAWAB]

Wah... so happening. Selamat Hari Raya

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

lu belakang tu kan?

baju hitam?

nurul nadea said... [MEJAH JAWAB]

weh, kemsalam kat pakwe baju hijau tuh..tinggi awww my taste..hahaha..

baju merah pon ok gak..selamat beraya sakan hamzah ian yang berbaju hitam..ko pakai celak ke?

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

woi,
baju merah tu lebih hensem dari baju hitam tapi baju hitam nampak ke machoan nye huahuahuahua

Nur Hayaty said... [MEJAH JAWAB]

mamat bj merah tu pakai bj cam bentuk mickey mouse je..kehkehkeh..

kenapa mamat bj itam tu macam malu2 je nak pandang kamera...

*tiada pujian utk mamat2 diats..hohoho =P

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

yang paleng emsemla.barula amzah.ahahahah

tehr said... [MEJAH JAWAB]

merah jambu
hahaha

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

ham, member lu nak bom umah jiran lu...lu bagi la alamat :D

Huj@n said... [MEJAH JAWAB]

hahahha....kirim salam dengan mamat yg belakang si baju merah..yg x nampak muka tuh...kekekek

haszuraidah ishak said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..si baju merah tu xleh kangkang lagi luas ke..

dLa said... [MEJAH JAWAB]

ko yg bju itam kan

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

gila ah hamzah chick-magnet sekarang :P

beruang said... [MEJAH JAWAB]

orang sunat leh steam ka>?
haha

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

DEM~
skng dah nk pukul4
tp i x leh tido
ni sume sbb lu! eh sbb u!



grrr!






jahat jahat jahat!
T__________________T








majuk!
jgn pujuk! :"(

Afiefah Safieni said... [MEJAH JAWAB]

hah x dapat nak teka..
sebab x penah tengok muka..!

/Dayah//Nurul/ said... [MEJAH JAWAB]

selamat beraya. lu shirt waner itam tunjuk pe tu....meriah raya korang :)

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

kensel baju merah. kem slm baju ijau plak

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

mana gambau awek lu

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

haha. sume orang cakap pasal baju merah, aku nak jugak la. kim salam eh. haha

pesal aku baru perasan.

eh dah lama nak tanya, awek petrol pam tu tak datang raya rumah ko ke? ke aku yang termissed?

Finie Ramos said... [MEJAH JAWAB]

thanx for the comment in my blog..btw, mana dpt blog sy??

salam eid mubarak..

BalqisShafiqa said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya, incik hamzah.
hahaha. kepala ayam, ish, geli!!!
x penah makan kepala ayam.
orang kata sedap.

Nudi said... [MEJAH JAWAB]

gua suka je yang hitam dgn hijau tu

tak minat yang merah.

lu suka tak gua tak support baju merah tu ..?

noor afzan said... [MEJAH JAWAB]

Saya agak2 hamzah takde lam ini gambar.
mungkin anda yang snap gambar ni kan.
kan ..kan..
ahaha~

Arabella said... [MEJAH JAWAB]

awww nice pic there
selamat hari raya !

eL said... [MEJAH JAWAB]

Nampaknya sampai entry ke-30 la pasal raya ye LOL.

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

nanti citer raya ke 7, 8,9,10 bla..bla..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [MEJAH JAWAB]

tak ingat nak berpuasa 6 kerr

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

kangkang, kangkang, kangkang.

bersunat ker apa lu ni hamzah?

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

hancess sungguh..maaf zahir batin hanya d bibir.hahah.

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

eh kenapa tak de orang komen pasal baju putih tu ke? haha. sian beliau.

Cik Pieka said... [MEJAH JAWAB]

kaw yg gemuk yg sdg buat jari kebwah to. kan gemuk !? hahaha.

baju merah comel <3 haha

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

haha...aku nk ckp gak yg bj merah tu comel...hehe

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

comel la baju merah tu..kiut kiut....(amacam, berani ke nak lempang akak laju-laju? hahaha...)

maisara shafiee said... [MEJAH JAWAB]

seperti komen tadi . kau takda sebab kau amik gambar kan ?

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

tak nak puji. tapi, aku nak puji yang baju hijau tu hensem ;p

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

satu je aku nk ckp kat ko :- munguk~hahahaha

melle. said... [MEJAH JAWAB]

yang tengah senyum pelik

Cerita Saya, said... [MEJAH JAWAB]

coolllll.........

sizuka[Izzati] said... [MEJAH JAWAB]

yang baju mario.ntah.yg bju itam nmpk mcm gmbr mario tu.

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

mengikut firasat.
lu baju hitam der.

Kap said... [MEJAH JAWAB]

am, kau kena serius snap gambar.
beri peluang aweks inter-frame.
baru adil untuk pembaca dada berbulu.

peace demi kehidupan sejahtera insan bermisai, berjanggut.

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

Baju hijau cam nari kuda kepang je

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

yang baju itam muke macam kena rasuk tu,,


ak rasa la,



Latest entry di:

Let’s Exchange ><
Cinta Pakwe Kulit Hitam

fara said... [MEJAH JAWAB]

mmg sah ko yg tudong pink tu.
ngahaha :D

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

dan2 mengaku baju merah 2 lu! hahaha. ;p

ieqa said... [MEJAH JAWAB]

wa nak puji si baju merah tu jgak bole tak? huahahaa

Cik Bulat said... [MEJAH JAWAB]

tengok pon da taw,bju itam tuh hah. haha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...