Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, September 14, 2010

Raya Kelima

Korang beraya tak hari ke-5 ni?? dan seyesly raya ni la paling best gua rasa sebab gadis yang gua minat datang beraya kat umah gua tadi..

Nak je gua lompat-lompat tapi takut mak gua cakap gila pulak.. argh.. 

Beliau datang sorang okeh? Dan seyesly beliau memang cun.. Lagi cun, lagi putih, lagi gebu dari lisa surihani.. seyes gua tak tipu.. 

Kenapa beliau datang sorang? Mesti korang ingat ni perempuan ni gedik nak mampus kan? Mesti korang ingat perempuan ni tak tau malu kan?

Sebenarnya gua larikan beliau dari rumah kawan gua dan bawak pergi rumah gua.. Hebat tak? Idea memang bangang tapi beliau raya kat rumah gua ada la dalam 2 3 jam siap tolong mak gua masak.

Lepas makan gua hantar balik dengan gaya gentel-man..

Dah lima hari gua beraya.. Dan lima hari ni gua beraya dengan best.. 
Comments
60 Comments

60 comments:

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

wow. haha. memang besh!

cik tipikal said... [MEJAH JAWAB]

seronok la lu? jeles2..

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

haha...
amboi2 kmu..
cun mcm lisa surihani...
=)

Ruzana Shaliza Shashah said... [MEJAH JAWAB]

hoi curang dengan lisa !!

Ruzana Shaliza Shashah said... [MEJAH JAWAB]

hoi curang dengan lisa !!

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..lu mmg hebat la hamzah..
>_<

BENA said... [MEJAH JAWAB]

pehhhhh . betol2 gentel man ar ko ! haha

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Wowww.. sapakah perempuan itu?HAHA!
Nape x snap pict time dia masak kat rumah lu,Hamzah?..Nak jugak tgok..XD

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

haha
ni yg gua jeles ni bai~

Fairuz Zainal said... [MEJAH JAWAB]

wahhh.lagi cun dari lisa..aku mesti tau pompuan tu sape hamzah!!! :p

- G C - said... [MEJAH JAWAB]

gentel man?

sumpah gila seks lu ni hamzah

Anisa said... [MEJAH JAWAB]

waa
awak sangat gentle..

jom la kite kapel kejap
hohohoh

beshnye die siap tolong ibu awak masak,,

romantik nyeeeeeeeee

cik emymilia said... [MEJAH JAWAB]

sila cepat2 upload pix awek cun tuu....nk tgkkk....hehe

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

tadak gambar ka bro? gambar korang ngah romen tadi ke? haha

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

gambar?? gile la lu..

takkan gua nak ambik gambar depan mak gua pulak.. kang kena sound gile pulak.. hahahaha

mira_nas said... [MEJAH JAWAB]

hamzah.. bubuh la gambar dia satu lepas nihh.. teringin nak tengok.. hehe

BookMyTherapist Team said... [MEJAH JAWAB]

wah! teringin juga jejaka diminati beraya sorang2 secara gentle man sambil tolong masak kat dapor ngan mak. :D

NAZ said... [MEJAH JAWAB]

gua caya sama lu :)

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

cis

Carnation said... [MEJAH JAWAB]

aku agak ex gepren hang yang raya keempat tu lagi cun..keh3

Nurul Ayu said... [MEJAH JAWAB]

erk!!!!!!!!!!!!!!!

payeen said... [MEJAH JAWAB]

yek yek jer. tah makcik ne die bwak. keh keh. jk kay.

Melle Abadi said... [MEJAH JAWAB]

kau ni, jangan la dedahkan skandal kita

Melle Abadi said... [MEJAH JAWAB]

kau ni, janganlah dedahkan skandal kita

Mellyana Sara said... [MEJAH JAWAB]

awesome! ;) idea mencilok beliau sangat2 best~

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

wah..senyum sampai ke telinga...mesti bermakna raye tahun nie kan...

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

siot!!! hahaha

aque said... [MEJAH JAWAB]

pergh lu bwk lari anak dare owg... hahahhaha.. lu cari naas la beb.... keh3.. tapi cun la.. gaye lu bawak terus g jumpe mak lu.. keh3...

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

huhuhu...bes nyer..siap tlg masak g..mmg ambik hati tol lah..

Kap said... [MEJAH JAWAB]

cakap mana cukup.
kurang kurang bukti bergambar, bro am.

biela sapine said... [MEJAH JAWAB]

hamzah gler gentlemann

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

Gile best raya ko tahun ni.

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

oyeah.. gua gila

Unknown said... [MEJAH JAWAB]

wey sapa?????
;P

farras'fka said... [MEJAH JAWAB]

raya kelima aku dah ade kat kampus..mari2 dtg beraya kat bilek aku..hahaha

Rina Lia (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

haha mmg best raye anda :p

Cik Lily Putih said... [MEJAH JAWAB]

raya ke5? dah keje dah nie.. jelesss

eqbalzack said... [MEJAH JAWAB]

udah beraya bro...
bawak2 pose 6...

little ain said... [MEJAH JAWAB]

hahaha scarry seh! siap kidnap anak org lagik.

btw, die puji tak rumah cat baru cantek? kalo tak, ni memang dah masuk kes bias sebab bro tak hambat die balek. kakakakaka

Syida Shu said... [MEJAH JAWAB]

hahah weh sape weh ? bila nak cerita haha

dLa Suri said... [MEJAH JAWAB]

fuiyoooooo ! suke le tuu. haha

Myra Arshad said... [MEJAH JAWAB]

HAHA. melompat sakan nmpk . relax bro ! :p

tu baru datang beraya, tak datang meminang lagik ! eheh ;)

(: syai_sharif :) said... [MEJAH JAWAB]

fwohh syok gilaa HAHA nak share kat fb lahh ;p

LiFe KaMi said... [MEJAH JAWAB]

tak bole blah..hehe

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

asal semua ckp gila ni. gila ah.

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

tu asas2 menekel awek

Oda Willy said... [MEJAH JAWAB]

komen ikut tajuk

raya kelima? da stat pose nam..kehkehkeh

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

nampak gaya dok rumah pulak

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

apasal lu tak snap gambar awek tu sebarang dua.. kalau ada sila upload.. gua nak cuci mata.haha

Shahada Fauzi said... [MEJAH JAWAB]

mana gambar awek tersebut??takde gambar maknanye kau reka cerita tipu la ni hamzah..har3..

M Y S H I said... [MEJAH JAWAB]

waaa suke suke je kau culik anak dara orang wahai hamzah? hahaha xD

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

la...mana gambar gadis idaman?

shahrilhakime said... [MEJAH JAWAB]

mike mmg gile betoi leee......
ghaye kelime pun mike beghaye sakan.......ngalahkan bebudak.....kekeke

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

wah, syok le dia bawa bakal isteri jumpa mak..
hahahaha

TheBentPencil said... [MEJAH JAWAB]

adik ppuan ak hilang smpi maghrib smlm. katanya die diajak gi raye umah member. ada budak laki bawak.sengsorang plak tu.

ohhh hamzahhh....ko yerrrr pye kejeee(sinsing lengan)

ciK LyndaWawa said... [MEJAH JAWAB]

yoh..layout baru ah...=)

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

oit??
pulak...berape rmai incik hamzah nie minat??
ape status gadis minyak??

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

setuju dgn kamaryeah
ape status gadis minyak?
aku dengan bangganya ulang soalan beliau

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

bila nak larikan ai plak? ;p

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

tahniah untuk ko! haha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...