Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, September 26, 2010

SENARAI PESERTA CONTEST GUA TAHU ITU SIAPA

  1. http://rock-buttons.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  2. http://www.katakila.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  3. http://nadineibrahim.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  4. http://ayuerobin.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  5. http://nurulchumel.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  6. http://hatidipijakpijak.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-tu-siapa-lu-tahu-tak-hamzah.html
  7. http://shalizasyasya.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  8. http://sararawks.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  9. http://liyalicious.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  10. http://www.ciklilyputih.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  11. http://taipsitipikal.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  12. http://antaramimpidanrealiti.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  13. http://camtaek-ei.blogspot.com/2010/09/gwa-tau-da-saper.html
  14. http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  15. http://inizonsaya.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  16. http://fifyhuruhara.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  17. http://www.daydeck86.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  18. http://akuanakcikbob.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  19. http://mia-erova.blogspot.com/2010/09/contest-gua-tahu-itu-siapa.html
  20. http://unadin.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  21. http://tiefazatie.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  22. http://gardisareyou.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  23. http://emymilia.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  24. http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  25. http://eiralovechess.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  26. http://mr-curly-keli.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  27. http://imadesolution.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  28. http://blekros.blogspot.com/2010/09/gua-tau-itu-siapa-contest.html
  29. http://sepatulakasutpink.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  30. http://cikpia.blogspot.com/2010/09/gua-tau-itu-siapa.html
  31. http://halieydabiakswk.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  32. http://asitisplease.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  33. http://kesayangankepunyaan.blogspot.com/index.html#4412293995740756576
  34. http://momoelovepet.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  35. http://pickuchi.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  36. http://prince-kais.blogspot.com/2010/09/contestgua-tahu-itu-siapa.html
  37. http://ohninie.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  38. http://jue-meluvu.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  39. http://beautifulgirl84.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  40. http://anewexpressionofme.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-boleh-sesaja-tambah.html
  41. http://halieisa.blogspot.com/2010/09/contest-gua-tahu-itu-siapa.html
  42. http://itissmile.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapacontest.html
  43. http://liyachentaungu.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  44. http://sekilass.com/2010/09/24/gua-tahu-itu-siapa/
  45. http://duniaimanis.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  46. http://pitliymila.blogspot.com/2010/09/hmm.html
  47. http://hikayatcikzqa.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  48. http://rockyonefly.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  49. http://najwaqaseh.blogspot.com/2010/09/gua-tau-itu-siapa-c0ntest.html
  50. http://chaxchaer.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  51. http://emymilia.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  52. http://thebluekiller.blogspot.com/2010/09/gua-tau-itu-siapa-contest.html
  53. http://rinastories.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  54.  http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  55. http://blog-budak-johor.blogspot.com/2010/09/gua-tau-itu-siape-contest.html
  56. http://sumijelly.com/2010/09/27/gua-tahu-itu-siapa-contest/
  57. http://asitisplease.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html#comments
  58. http://anato1608.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  59. http://syafiqahezamshah.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  60. http://sparklemaneh.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  61. http://lulu-pages.blogspot.com/2010/09/contest-gua-tau-itu-siapa.html
  62. http://juanyuan.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  63. http://sitifaiznur.blogspot.com/2010/09/misteri-sungguh.html
  64. http://shafaaliaa.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  65. http://mummymujid-chocolatetarik.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  66. http://fuckinfren.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-la-lu-sape.html
  67. http://www.intanurulfateha.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  68. http://www.chearmster.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-hamzah-punya-contest.html
  69. http://nasi-kerabu.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html 
  70. http://ctliyana86.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html
  71. http://owlkieranaa.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html 
  72. http://www.ciklinn.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa.html 
  73. http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2010/09/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  74. http://memanipulasikanotaksendiri.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa-contest.html
  75. http://chentashayang.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa-contest.html 
  76. http://fadzforfun.blogspot.com/2010/10/contest-gua-tahu-itu-siapa.html
  77. http://bilaakumenaip.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa.html
  78. http://www.biskutsarkas.com/2010/10/boleh-aku-tukar-nama-contest-tu-gua-tak.html
  79. http://hoyehhoyeh.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa.html
  80. http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa.html
  81. http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa.html
Comments
22 Comments

22 comments:

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

aku tambah kondom

mau?

tim said... [MEJAH JAWAB]

apa pasal i belum pasang niat ikut contest u ni hamzah..??
harharharhar

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

17!

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

oe..gwa punya slmt..ader :P

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

fuh. calon imam muda num 5 tu agak style. haha

darkangel said... [MEJAH JAWAB]

woi sumer orang buat silap ler..bukan je burak tabligh..budak belum belum baligh pun buat silap..tapi tak masuk book la..hahah.

sAya ciTAh kAMu sApE.. said... [MEJAH JAWAB]

uihhh..rasa cam orang fist yang masok contest ni, jaoh nun di belakang haa..well, lucky no 38!! >_<

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

wehh..aku belom wat g..tarikh lambt g kan..hehe
sabar ya...bz2..setel asgment dulu..
nati aku info ko..heheh

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik link blog aku ada..kalau tak aku banned blog kau.

.kah33

ardinihumaira said... [MEJAH JAWAB]

alamak.. dni tak join eyyy... nak mengendap jap :D

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

aku masih mencari jawapan yang sesuai. sob. sob,

Nadia H. said... [MEJAH JAWAB]

name aku xde!
komen aku pun kau delete..
fine aa fine..

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

weyhh rilek lu, tggu gua entri contest. gua submit pas trial SPM !

cik lya said... [MEJAH JAWAB]

rasennye pas kila join,lya yang join...tipu niiii!!!! T____T

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

lantak ah nama orang lain ada ka tak............. kalau tadak terus pun takpa. janji nama aku ada........ =)

durrah khairuddin said... [MEJAH JAWAB]

kalau gua tukar blog, lu marah tak? ni cik tipikal ni...

Weeda said... [MEJAH JAWAB]

hahaha....asyik budaK tabligh je kena...

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

gila banyak la ....
jeles...jeles.......


Sumijelly.com

MUMMYMUJID said... [MEJAH JAWAB]

wei giler ramai join...nnti la aku angkat bendera putih...balik kg awal2

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

num 72~ tu diaa..

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

ok! aku no. 27.. cantekkk!!!

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

ohhh...aq belum lagi diupdates dlm nih....

aigooo...

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...