Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, October 2, 2010

AKU MALUUU

dulu-dulu time gua kecik gua sumpah tak tau apa benda tuala wanita ni.. gua ingat dulu jenama kotex tak glemer lagi tapi ada jenama yang dalam kotak kuning tu entah nama apa la..

kalau kat kampung gua orang panggil modes. gua bukan tulis entri ni nak mencarut ke hape okeh? har har har..

dan masa gua kecik jugak ada babysitter yang jaga gua. mak ayah kerja sampai malam.. tapi tak kaya-kaya jugak.. sob2.. nama je babysitter tapi gua panggil Kak Joi.. Kak Joi ni orang siam dan pendatang haram kat malaysia ni. memang pendatang haram tapi niat beliau baik nak cari rezeki. sekarang ni gua dengar citer Kak Joi still ada kat sini dan siap beranak pinak..

dan gua semestinya tidur dengan babysitter ni.. hehe.. kalau laki tidur dengan perempuan apa jadi? takkan gua beromen dengan Kak Joi pulak kan? gua kecik lagi masa tu tapi pemikiran otak gua dah jauh ke jepun. argh.. ni gara-gara citer oltromen punya pasal.

ow.. gua dah lari tajuk.. demn betul la.. apepasal gua citer pasal Kak Joi pulak ni?? argh..

Pendekkan citer time gua kecik gua jumpa tuala wanita Kak Joi ni. tuala wanita tu ada dalam kotak warna kuning siap berbalut dengan surat khabar lagi. gua pun tak tau nape kena balut dengan surat khabar time dulu-dulu.. zaman sekarang semua orang dah tak malu siap ada iklan perempuan pakai kotex lagi kat TV. mana kemaluan korang huh? argh..

Dan gua tanya Kak Joi binatang apa la dalam kotak ni. Kak Joi cakap tu lampin untuk dewasa kencing. Dan gua benci Kak Joi atas penjelasan beliau tu.. dah nama gua budak kecik kan? mesti la semua benda gua nak tahu. semua benda gua nak test. jadi bila Kak Joi cakap tuala wanita tu untuk kencing jadi korang tau apa gua buat?

jadi esoknya gua ke sekolah dan di celah kangkang ada sebijik 'lampin pakai buang'.. dengan muka inesen gua pun... 

psssssss.....

oh dem.. 'lampin pakai buang ni tak serap air banyak-banyak rupanya... dem dem dem... jadi agaknya budak-budak darjah satu kencing dalam kelas sebab pakai 'lampin pakai buang' macam gua jugak ke??? ye kot.. apekejadah la tak malu sangat gua cerita pasal gua kencing dalam kelas???

p/s : gua edit entry lame untuk masuk contest KILA.. har har har.. gua dah malu ni Kila.. kalau tak menang gua sumbat mulut lu dengan kotex.



Comments
90 Comments

90 comments:

cik maira said... [MEJAH JAWAB]

try pakai and kencing dalam 2 kan?betol x??hahaha

DKosongLapan said... [MEJAH JAWAB]

kekekek.....
ke mikedaghi kecik mmg dah gatei hamzahian???

ai na said... [MEJAH JAWAB]

hahahha! ko pakai eh tuaala tu??

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr said... [MEJAH JAWAB]

haha..
sy tau, bro amik pakai n
kencing di situ, muahaha..
err..mse kecik, sy pon heran
gak apa benda tu..lpas tu tau ahh..mak xplainkan, hohoho..
;p

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr said... [MEJAH JAWAB]

haha..
sy tau, bro amik pakai n
kencing di situ, muahaha..
err..mse kecik, sy pon heran
gak apa benda tu..lpas tu tau ahh..mak xplainkan, hohoho..
;p

Miranisa =) said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah !
mesti kau pkai ?
kan lbih ringan gitu dr pampers. haha

kucingorengemok said... [MEJAH JAWAB]

sanita?! banyak juga orang nama sanita zaman tu, kesian kan...

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

argh.. hahahaha..

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

lu kecik2 lagi dah gila seks

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

hehehe...hebat la ko hamzah...hehe...
daya imagine tinggi...
>_<

::Rifqah:: said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha..

blh plak la ko try pakai benda tu kan??? erk... x ke tembus bile kau buang air.. hehehhh

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

ish pelik2 ja ko nih~hahahha
pakai jelah.. sekurang-kuranngnya kalo ko tercirit pad tu blh cover...

reen_sofee said... [MEJAH JAWAB]

cess kau!
nak bermain teka teki teka tekuk lak!
gtaw jek laa ko wat pe?
aish!

Cik Mus said... [MEJAH JAWAB]

sbgai bakal pendidik, tahap prkembangan hamzah masa kecik mmg bagus..haha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

kalau kau pakai terbalik kau tahu apa natijahnya??

nn said... [MEJAH JAWAB]

erkkk. haha. btw, sanita lah nama pad dalam kotak kuning tu. haha.

iQa~ said... [MEJAH JAWAB]

sekurang2nya ko penah pakai...wat masa ni ko je lelaki yg ku knal penah pakai...wakakakaka~

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

hahaha,
mesti bro try kencing ats pad 2..
adik saya panggil pad 2 pampers.
tah pa pe.

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

argh.. korang gelak ???

The Poyo Me said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha...ko nak dgr cite ak plak?

ak dlu ade baby sitter nama kak wan. (time tu zaman babysitter adalah msian tp awek2 kampung la.)

so one day ak main kat katil dia, ak jmpe tuala wanita yang disorok bawah katil. siap berdarah lg tu. FUUUUUU

ak tanya kak wan: apasal pampers kak wan berdarah?

kak wan: kak wan tertoreh bontot malam tadi....

OK LOLWUT?

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

the poyo me : lu mmg bongok la.. geli gua dengar.. argh...

ahahahahaha

Ryan Valentine said... [MEJAH JAWAB]

OMG~

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

ko pakai and try membuang kat situ kan?

dulu masa kecik2 belum akil baligh lagi aku ingatkan tuala wanita ni tuala yang pakai untuk mandi tu.yang ada bunga2 ke wrna pink ke..rupanya pad..hehe

dulu memang orang suka bungkuh pad tu sebab malu kalu g kedai beli benda alah tu.tapi sekarang macam ko cakap la..dah tak malu dah.

aku pun tak tau r kenapa.mungkin sebab kat iklan pun banyak kot fasal benda tu so orang dah open minded la kot

Kimmy Ai said... [MEJAH JAWAB]

BAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!

gelak besar dari jauh~

;DD

cik tipikal said... [MEJAH JAWAB]

HAHA.. gua gelak besar.. sengal gile lah lu ni ms kecik2

payeen said... [MEJAH JAWAB]

rase ape? xde rase. ha ha ha

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har har

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

geli sial..

~cik manis~ said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAHA tak snggup nak tulis ape yg aku bayangkan. :P

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

buat apa2..buat apa?harharhar..

Frodo Baggins said... [MEJAH JAWAB]

lu buat apa?
xkan hidu dengan ghairahnya kot.
phewwwwww


>>___<<

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaaha nasi baik dia tak jawab tu roti kering.. kalo tak mesti ko dah cicah kopi

makdara TERDIVA said... [MEJAH JAWAB]

cite la pulak lepas hasil eksperimen tu..lalalalala

*~ aRaBeLLa ~* said... [MEJAH JAWAB]

brand tu aku dah tak nampak jual sekarang..


ok nak gelak sekarang boleh..
hahahahhahaha

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

masalah towel ni

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

argh.. siot tol

cik helena said... [MEJAH JAWAB]

pakai ke?wakakakantoi

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

nasib ko bukn anak ak.. ak dah lepok2.
kui3

aYaz said... [MEJAH JAWAB]

aku nak gelak dulu,
hahahahahahahahahahahahahahahahahah..
wawawawakakakakakakaka....
sengal..huahuahua...

(pad dlm kotak kuning tu macam brand sanita je..)

Haryani Adrus said... [MEJAH JAWAB]

lawakla ko ni, hamzah..
letih aku baca blog ko ni. letih sbb gelak...

nabilah_2908 said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha....tau dh buat apa... :P

jom ke APA KATA HATI pulak ;
RAYA PART 1

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

kesian lu. lu kena belajar pasal tuala nih. nanti lu kena bagi pakai kat bini lu. lu tau tak tuala nih ada sayap? advance kan teknologi skang??? :DD

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

kesian lu. lu kena belajar pasal tuala nih. nanti lu kena bagi pakai kat bini lu. lu tau tak tuala nih ada sayap? advance kan teknologi skang??? :DD

Uruchimaru @ kf said... [MEJAH JAWAB]

gile kentang ko ni kecik2 dh pndi!

fara said... [MEJAH JAWAB]

argh. cptla cite pe ko wat! haha

miss faten said... [MEJAH JAWAB]

Disebabkan time tu ko budak kecik, dan kalau ko pakai tuala wanita untuk kencing pun takpe, innocent dokk :DD HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA XD

little ain said... [MEJAH JAWAB]

pakai mende alah tu pastu cube kencing. huhuhu !

strictly lurus. hahahaha :)

[z][u][r][a] said... [MEJAH JAWAB]

hohoh...abis baca terus gelak...da bole bayangkan...

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Gua baca en3 ni kat Limkokwing..
member gua mmg blur giler tgok aku dok syok bace ape XD XD~

aku junsu said... [MEJAH JAWAB]

gile dowh~bhaha..aku suka entry nih..
okeh aku ngaku nak follow ko..
bhaha good job...

Fiq said... [MEJAH JAWAB]

abg aku dulku lagi gile bes.

dia pakai modes pegi tadika!

ahhahahaha

J. Love said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkahkah! kecik kecik boleh tahan bongok lu ni.

Kap said... [MEJAH JAWAB]

kau tempek kat dahi, kan?

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

aku cuba untuk gelak tanpa tambahan perisa kat ujung tapi gagal....

ha ha ha ha ha ha ha ha.... LU MEMANG RARE!!!!!!

Sophie Al-yahya said... [MEJAH JAWAB]

eeee...hamzah pakai pad lah kencing malam2..hahaha..

| Larasephia | said... [MEJAH JAWAB]

hahaha

okay, kelakar.

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

aish...
nak memikirkan pon da rase nak ketawa tau...
hihihi...

hamzah hamzah~

tim said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAHAHAHA
siyes ko pakai..??
yg besa ke atau overnight..??
hahahaha
ada wing kot..

puteriqaizyan said... [MEJAH JAWAB]

wakakaka..time kck2 aku ngn adik aku yg kck gune bnd tuh utk wat kencing..haha

aLya said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..mst u pkai n kncing..
then bocor..hahahaha

Syima said... [MEJAH JAWAB]

SANITA la...

hip hip SANITA horey!

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

ape lu buat ham?

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahaaaaahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahahahah!

ok dah. macam org gila gelak sesorang ni ;p

yang ko bengap kenapa dol xD

beruang said... [MEJAH JAWAB]

lurus sial kau...

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

hehe comel2

Tapak Kaki said... [MEJAH JAWAB]

yacks..haha

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

takk penah tepikir aku. haha. sengal la ko hamzah.

darkangel said... [MEJAH JAWAB]

kena kencikng seh!! haha

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

ekaw pakai yoooo..xpe2 xperince is the best teacher..hahahaha..

Husna Raihana said... [MEJAH JAWAB]

kahkah lawak der...takleh nk bayang

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

hoi hoi..sila jgn ckp kau test kencing dalm sana!

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

sengal betul kau ni hamzah..hahahaha...

best tak kau pakai 'pampers' tu?

Onelove...Jambu merah warna said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... budak2 mmg sifat ingin tau tggi gler...kuang3..

Miss Rara said... [MEJAH JAWAB]

best kau pakai pad tu??
sure la kan sbb ringan..haha...
hancussssss...tp salute la..berani cube...har..har..har...

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

tukar lu punya tajuk.AKU MALUUU

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

tukar lu punya tajuk.AKU MALUUU

Kimmy Ai said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha.. ni memang versi tak penah dengar lagi lar.. terbaek ah weh.. ;DDD

Weeda said... [MEJAH JAWAB]

aku kagum ngen ko hamzah....hahahahaha....


ps: ko pakai tu rasa apa?

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

wahahahaha..

lu hamzah mmg bagus la..punya sifat ingin tahu yg tinggi...:)

wahahaha..sambung gelak...wakakak

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

hahahhhaha.. bengong kau

maCy said... [MEJAH JAWAB]

cite betol ke ni hamzah?
isk2

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. aku pun ada history ngan sanita nih. benci ah bila ingat balik. tapi takdelah nak kencing merata macam ko kan. huahuahua~

Zila a.k.a Ka-Ching said... [MEJAH JAWAB]

lelaki pertama yg aku tau pakai pad wakakakakakaka~~!

nsib baik x baligh lagi huuiii

h A n Y S said... [MEJAH JAWAB]

hoyeah2! aku monang!
ouh! bagusnye dapat menjeleskan ko~
bhahaha!
;p

h A n Y S said... [MEJAH JAWAB]

oh lupe!
congrates sbb mnang jgk~
;D

Bella ♥ said... [MEJAH JAWAB]

hakhak. apa da buruk punye perangai kencing dalam klas? haha ;pp

SUPERMAN said... [MEJAH JAWAB]

hei mezoh, mu ni meme gilo jak kecek lagi... hahaha

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha! tp kn, kalau pmpuan yg pkai pad then keluar darah, ade bau cmne ek..??

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...