Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, October 21, 2010

Abang

"gatal", seorang gadis cakap kat gua..

"lohh?", gua kehairanan..

"tak payah tolong.. boleh buat sendiri..", beliau cakap dengan angkuh sambil cuba parking motor..

Tempat parking tu sempit, alang-alang gua ada kat situ gua ingat nak tolong.. Bukan gua mintak duit singgit pun.. Bukan gua mintak nombor talipon pun.. argh.. 

sreeetttt.. (bunyi motor bergesel). gua tengok belakang.. gadis tu masih lagi cuba nak parking motor..

Kedum dummm.. (bunyi motor jatuh). gua terkejut.. gadis tu tengok gua.. gua tengok motor..gadis tu tengok motor, gua tengok gadis.. gua diam..

"abang, tolong jap", dengan muka penuh harapan beliau tengok gua.

"har har har", gua gelak.

abang konon.. ceh
Comments
90 Comments

90 comments:

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

abang konon..ek..padahal suka ler tu ..

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

biasa la... panggil abang cair sikit... keh3

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

entry bersih!

haha. seres aku tergelak baca entry ni. giler ah, hancur motor orang weyh!

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.
patutnya jgn tolong dah.
wah, suka lah ada panggil dy abang?
hehehe

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

abang la, xkan pakcik pulak.haha

shukrin farahdiba @ ceklala said... [MEJAH JAWAB]

hahahhaha...pompuan tu mesti berangan cantik sbb tu die ala2 segan nk mtk tlg kt ko mezah..tp akhirnye terpaksa gak! hahahahah malu2...

Anitadahahs said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha.
pasal apa gatal tolong, buat boo layan je.td sombong.hak3

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

amboi..suke kau eh mezah die panggil kau abang..hahaha..dah wat salah baru tergedik2 nak panggil abang..ceh!

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha. ko banger abes ar ni gadis tu panggil ko abang

oh abang hamzah. HAHAHA~

Gen Fujita said... [MEJAH JAWAB]

Hai, ingatkan lelaki aje ada ego tinggi, pompuan pun ada jugak! He he he...

Nadia H. said... [MEJAH JAWAB]

ego...

macam aku..


hahahaha..

iEn said... [MEJAH JAWAB]

hahahah..bikin malu saja

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

ha3.. gelak sakan AcHiKz baca.. last2 dapat tak no tepon perempuan tu 'abang'?? (^^)

SitiMashitahSaidin said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha~

Is said... [MEJAH JAWAB]

manja tak suara dia bila sebut word abang tu? haha..

cuteyes said... [MEJAH JAWAB]

haha.. abang?? euww, geli..! asl nk mtk tolong je, trus pngil abang..suka la ko erk? hehe.

cik QasehThya said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...
dh kene baru nak nk mntak tolong..
konon jual mahal..
ceehh..
:)

aesya_echa said... [MEJAH JAWAB]

hahaha~
dlm hati mesti suka..hehe~

caca said... [MEJAH JAWAB]

mula mula berlagak . hahahahha :D

alien said... [MEJAH JAWAB]

jatuh sendirik ke ko yg pedajal ni hamzah?
macam2 tektik ko na ngurat ek
hahaha

mia said... [MEJAH JAWAB]

hahah..kadang3 manusia buduh sombong..dan kdg3 manusia xdpt bc hati mnusia laen..ntah3 dia ade pgalaman pahit ke ttg tu..sbb tu mula3 sombong sikit..tp yg gelak har..har..har..tu, seyes ke majah gelak gitu?hehe..jumpe esok majah..

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr said... [MEJAH JAWAB]

hak..hak..
biasala tu bro..
nak lembutkan hati tu,
;p

malu la jgak klu jd pempuan tu,
ahahhahhaa

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

abaaaang hammzah..
hahaha-gelak guling2..-

penaberkala said... [MEJAH JAWAB]

panggil abang sbb nak mintak tolong je tuh
klu tak de apa-apa, masih lg panggil gatal,hahaha

ana said... [MEJAH JAWAB]

eh apasal ko tak gerak2 lagi...saje ko tggu gadis tu jatuhkan moto kan?

cik shara gadis bunga said... [MEJAH JAWAB]

cis, gedik pompuan tu
jeles -.-

platipus said... [MEJAH JAWAB]

abg, tolong aku parking beskal plak..hik hik

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

kalau aku jadik pompuan tu pun aku kalau bley tanak jejaka berwajah perogol bersiri cam ko tolong aku..... tapi kalau dah tahap motor jatuh tu terpaksa la ber ABANG gak..... =)

elmo gemOk said... [MEJAH JAWAB]

hai atuk.
arghh siyutt panggil abang.

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

abg ? haha !

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

hahahaahahh

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

panggilan abg tu untuk masa susah je :P

Terkini : Pancing ikan piranha gergasi

cikmimmie said... [MEJAH JAWAB]

hai abang..hakhakhak

nadey said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahahhahhahahah tp hamzah lu ni kire gentlemen gak!!!!!!!!! bgus2!

abdul rasyid..... said... [MEJAH JAWAB]

sumpah segan...kompem tanak jumpe dah hahaha

Azrul_amigo said... [MEJAH JAWAB]

hbis tu ko tolong x der????

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

hahah..

hipokrit!

tlg x bro?

tukang karut said... [MEJAH JAWAB]

abg mejah konon.

Lynda.CG said... [MEJAH JAWAB]

adeh.. malu bertanya sesat jalan. hahahahah

ika said... [MEJAH JAWAB]

ceh , suke le tu kene panggil abang .

norfaridahanum said... [MEJAH JAWAB]

awek belajar lain..lu belajar lain..inilah dunia dan kehidupan =)

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Sepatutnya
dia panggil lu "datuk"

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

kat parking maner tuh???kaed??

Farah Sygs said... [MEJAH JAWAB]

knp xpgil pakcik eh??musykil..hahaha

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

singgah sini buat kacau~

eh eh xdela....

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

jual mahal la tu...hik3

K I E R A said... [MEJAH JAWAB]

Kerek siod !

HAHA :D

alexa yussida said... [MEJAH JAWAB]

abang!hakhakhak...suke kembang idung la tuh!

muka ko scary sgt nih tuh die xnak ko tlg awl2:p

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

haah...xkan nak whasup2 bro..!ko tengok je ke bro angkat la beb...xpaham2 lagi?"

mesti la ayt dia lebih baik n bersopan sntun..hehe.
ayat kene power!

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Helpful blog, bookmarked the website with hopes to read more!

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

nak no tepon abang pulak lah...huahuahua...kah3

avid gunner said... [MEJAH JAWAB]

gua sangsi bila lu cakap lu gelak kat pompuan tu.

dayangkueffazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

"abg" pun suke la tuu ^___^ hehe

dayangkueffazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

"abg" pun suke la tuu ^___^ hehe

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

lorr

pompuan tu perasan sgt apesal lor?

hohoho~

Cik Jari said... [MEJAH JAWAB]

uncle ,tlg jap!

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

fuhyooo~

little ain said... [MEJAH JAWAB]

huhu walhal suke nak gila

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Hahaha.. awek tu cun tak? kalo tak cun.. baik blah je la ekeke..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [MEJAH JAWAB]

sila jgn bodoh sombong kannnn..ehehhehee

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

asal kau takde masa aku nak kuarkan motor aku dari tempat parking?? susah gile aku nak kuarkan motor. kena mintak tolong lelaki sebatu jauhnya aku dah jerit panggil mintak tolong..muahah

Cik Lily said... [MEJAH JAWAB]

rasanya mesti pompuan tu malu gile3. mesti dia balik rumah, kunci pintu bilik, meraung2 malu, tak kuar suara sbb t org dgr, lg dia malu kalo org tanya dia kene cerita. HAHA.

ok. bg komen, tak bagi salam.

salam. =p

/Dayah//Nurul/ said... [MEJAH JAWAB]

abang! perempuan ni kena belajar erti sabar ngan syukur kan. sori bg, sy tak sempat join kontest leps :)jgn mara amzah

ஐ Sumomo-chan ஐ said... [MEJAH JAWAB]

cececece,abang kunun. haha
suka laa hamzah owg pggil dia 'abang'. kekekeke ;p

Ninie said... [MEJAH JAWAB]

abang tolong bang
motor tumbang ni bang! :B

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

nak lagi best,ko tolong tengok je..hahah

Post Terhangat...

Dibakar Kerana Muslim Atau Orang Asing?

liyana aziz said... [MEJAH JAWAB]

abg, kelakarlah abg ni.. muahahahhahaha =p

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..eksen kamen !

Wanie-san said... [MEJAH JAWAB]

tu la..
sombong sangat.
aku kalau tempat sempit nak parking xbleh nampak je sape2 lelaki duk situ tak payah diorg offer, aku sendiri mintk tlg.biasala.aku kan malas menyusahkan diri sendiri.:P

little_teddy said... [MEJAH JAWAB]

abang?ntah2 laki orang kot...Kenapa manusia suka menipu dan cepat perasan?kalau jadi bear,dah tentu takder hati untuk berperasaan.hehehe

melle. said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHA LIKE

Fontonk said... [MEJAH JAWAB]

padan muka. haha. jgn sombong sgt kalau laki nak tolong. igt kitorng jahat sgt ke? haha

btw, entry aku yg sepuluh tu pasal eksiden 10/10/10. kat pedas linggi. jamm teruk kat hgway plus

Liquid said... [MEJAH JAWAB]

suke la tu

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

hoi egonya perempuan tu ! hhaahhaa

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

Dengar gadis tu sebut ABANG.. terus nko cair, eh ?

hehehhe

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

lu hemsem sgt bro..itu pasal gadis tu serba salah bila lu nak tolong...hahaha

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

muka ko han sap kot hamjah.. tu dia reject awal2..kih kih kih

abe..abe..abe..abe..alolololo =p

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

malu tapi mahu.. biase ar pmpn.. hahaha...

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

keh3 ikut suka klu nk follow..follow tak mo sudah haha

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

silap tuk entry kt komen td sebenarnya wakaka

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

haahhahahaa!

cik lya said... [MEJAH JAWAB]

eleh..padahal ko yg syok lebih hahaha

chiLl Out...!! said... [MEJAH JAWAB]

kenapa aku cam kenal je budak hmzah ni.. lama2 aku pikir.. btOl ke nama dia hamzah atau nama dia FAIZ... huh..

K.E said... [MEJAH JAWAB]

gelak?
hahahaha, sinis disitu.
hahaha.

J. Abdullah said... [MEJAH JAWAB]

dia takut lu melucah kat dia gua syak.

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

hehe sebnarnya dia suka kot kat hamzah sebb tu dia wat ayat cover .. dgn harapan hamzah usha agi haha..

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

hehe sebnarnya dia suka kot kat hamzah sebb tu dia wat ayat cover .. dgn harapan hamzah usha agi haha..

Kap said... [MEJAH JAWAB]

abang ke? abanggggggggggg??
har har har

Cik Bulat said... [MEJAH JAWAB]

aku rasa dia terpikat tengok muka ko. smpai ko nk tolong pun dia malu and jual mahal. gagaga

fatin said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahaahhaha..mesti girl tu malu gile kan..haha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...