Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, October 21, 2010

Altitude Special Screening

Pertama sekali terima kasih kepada Che Arm




Semalam iaitu hari Rabu malam Khamis gua tengok wayang bertajuk Altitude.. Kenapa gua buat entry ni? Sebab nak berterima kasih dengan Che Arm.. Jadi Che Arm kena tahu la jalan cerita ni eh? okeh bro?

Dengan siapa gua pergi jangan tanya.. semestinya gua pergi berdua.. berdua kan lebih baik? har har har..

Altitude ni pasal lima manusia yang naik kapal terbang dan dipandu oleh Sara.. Tiba-tiba sebijik skru telah tercabut dan skru itu mengakibatkan sistem pengendalian kapal terbang tu rosak..

Skema gila ayat gua ni.. grr..


Tiba-tiba ada sotong. sotong tu tarik la seorang demi seorang kat dalam kapal terbang tu.. Last sekali tinggal la hero dengan awek dia.. akhirnya mereka mati.. tu je...

Sinopsis gua buat best kan? apekejadah ada sotong kurita atas langit? ending dia semua mati je.. macam mana mati korang kena tengok nanti. gua siap tutup mata woo sebab takut.. seyes takut..

Sekali lagi terima kasih Che Arm.. Jasamu ku kenang sampai bila-bila..
Comments
48 Comments

48 comments:

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

best x cite ni bro? akalu best aku nk tgk jugak nnt

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

yg ko gtau ending dia watper ... haishh..tanak tgk arr mcm ni.. bluerk :p

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

pergh! baek pnya sinopsis ang wat hamzah..xpa2..nti nk try p tgk btul ke dak mcm yg ang cita..haha..;p

Liyana Lunia. said... [MEJAH JAWAB]

semalam ku cari2 siapa yg ku kenal, smua tenggelam, taknampak pun blogger melayu wkakakaka

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

bole tgk dis week..lalalalala :)

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

nk g tgok laa...best ke xtak best ni...*cakap bebetul

platipus said... [MEJAH JAWAB]

teringin pulak aku nak tgk

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

kalo che arm bagi tiket wayang dia kat ko, makna dia lum tengok la citer nie kan..............???

che arm, jom tengok wayang!!!!

hentakbelipat said... [MEJAH JAWAB]

pertama guajeles ludpat tiket free
kedua gua nak tgk wayang ni
sekian

cik panadol said... [MEJAH JAWAB]

hamzah...sinopsis citer ko wat aku kecut perut la...ko boleh jd director kalo cmni hahaha...

| RoziAhmad | said... [MEJAH JAWAB]

bila cerita ni kuar panggung??

dunspeak♥ said... [MEJAH JAWAB]

agak2 antara cite ni ngan cite magika, mana lagi bes??heeee

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

awat sinopsis hang macam tak best ja ceta ni??

hoho

aku dan hidupku.. said... [MEJAH JAWAB]

nt ak tgk....
tp kt terengganu..nie jauh sgt pangung...huh...tggu cti nt ak tgk..\
wahahaahahaahaha
mmg x berkembang btol otak..

sAya ciTAh kAMu sApE.. said... [MEJAH JAWAB]

aduyyaaaaiiii..pesaL la aku baca en3 kamoo kali ni! cet. tak suKee tau ending cite..cis.cis.cis. terus tak jadi nak p tonton. huahuahua

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

sinopsis nko ni tak cukup haul la bro... tak paham langsung aku!

Ye la.. apa sotong kurita buat atas langit? *misteri*

krole said... [MEJAH JAWAB]

wuahhh cam best jew...

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

mcm best pula sinopsis ko.. berapa bintang ko bagi ni? kalau byk aku nak tengok la..hehehe

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

lagi la aku xnak tgk. errr

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

ni cite pasal sotong langit la ni yek?

vidadarisakura said... [MEJAH JAWAB]

fuyo.. orang2 nuffnang. :P

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

ah luuuu

noor afzan said... [MEJAH JAWAB]

cam hape je cite dia..
tak mo tgk..
review hang tak best..
wakakaka~

little ain said... [MEJAH JAWAB]

ni konpem time buat sinopsis form 5 dulu tak sampai half page. hahahahaha!

cun, 2 bintang!

aYaz said... [MEJAH JAWAB]

der,
mane shoutbox ko?
nmpknya aku kena jwb kat sini ah..
err..
utk komen kat blog aku,
syaratnya tak bleh popout window ah..
trtakluk dah,
kalo bleh tuka,aku tuka...

:p

||| PöJìé PööH ||| said... [MEJAH JAWAB]

Sengal la citer nih!

Love,
PojiePooh Abdullah

suzzsuzie said... [MEJAH JAWAB]

tengok jangan tak tengok...terbaek drp hamzah...sotong tu bukan sotong paul kan?

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

oh hamsap

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

Sotong? Ahahahaaa~

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

konfirm best...sebab aku tak pernah tgk lagi kot sotong di langit...
kua kua kua...

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

fuyoo , tengok wayang

ஐ Sumomo-chan ஐ said... [MEJAH JAWAB]

macam bosan je ! -,-'''

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

gua follower lu yg ke 1001! mana hadiah? (eh?tetiba?)

ok, gua baru nak baca entry lu ni..

Azrul_amigo said... [MEJAH JAWAB]

gua baru donlod citer nie baii...haha

tia said... [MEJAH JAWAB]

eh!
gua pon pegi! pesal tak nmpak lu?
ouh,
gua pegi preview screening cter RED.
lagi best kot!
hahaha!
gyler riak!

Jemari Seni said... [MEJAH JAWAB]

Eh! Dari mana datangnyer sutun-sutun itu?

~HumairaH~ said... [MEJAH JAWAB]

nice ah nama blog ko.. hehehe
terbang tinggi tinggi.. (^^,*)

sastraboy said... [MEJAH JAWAB]

semuanya mati?

aish!

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

mati belaka.. tragis2..

Rara Nasiha said... [MEJAH JAWAB]

gua baru nak tanya,apa jadah ada sotong atas langit? nasib baik lu dah bagitau. macam best. gua nak tengok la nanti.

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

dating ke?

kah3

x ajak!!!!

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

hek eleh..sumer mati..adussss..dop best laaa..

nadey said... [MEJAH JAWAB]

aku tau cite ni mcm gampang sbb tu aku xdownload! cite sebijik mcm cite MONSTER 2010....ade creature sotong.....WTF???? cite 2010 byk creature sotong!

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

hatoiii~!!

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

weh sinopsis ko tak membantu langsung.. dari aku paham sikit2 dari trailer jadik langsung blur

@cikpia: jom!

Fontonk said... [MEJAH JAWAB]

bosan gila cerita. ada sotong kat angkasa. tak lojik

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

Arm : "Sotong atas langit tarik orang dari kapal terbang".. itu pun dah cukup bodoh bunyinya. Tak perlu tahu kisah selanjutnya.. hahaha

NUNU EERA said... [MEJAH JAWAB]

owh.. nsib baik xdpt tiket ni.. klu x msti pnt nk tgk smpi kne tutp2 mata..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...