Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, October 12, 2010

Amaran Keras Dari Mereka

Semalam gua buka facebook.. ni cerita semlam okeh, baru gua ingat nak bercerita dan menulis.. grr..

Kalau yang tak tahu, kerajaan negeri Terengganu bagi notebook free kepada semua murid-murid darjah lima.. gua pun tak pasti kerajaan negeri bagi kepada semua atau sesetengah murid je..

Jadi adik gua yang darjah lima tu dapat la notebook free.. Adik gua yang form5 pun dapat jugak notebook free..  Kakak gua yang beli stimiks pun dapat jugak notebook dari TM.. Tiba-tiba gua rasa best ada adik-beradik ramai ni.. nanti tahun depan ada lagi sorang masuk darjah lima, tahun-tahun depan yang kembar tu pulak darjah lima..

fuhyoo.. mak gua boleh goyang kaki lah..

Jadi kerana notebook free lah adik gua ada facebook.. Kalau dah ada facebook secara automatik mesti la beliau add gua kan? gua kan abang.. jadi bermula la saat gua berchatting dengan adik..

"abang, bila nak balik", adik gua chat..

"buzzz", gua reply..

"dah makan ke?", tanya lagi..

"dah", simple gua jawab..

"abang, macam mana nak letak gambar?", adik gua tanya lagi..

"buzz", gua balas..

"abang, shara tu sape?", adik gua tak putus asa bertanya..

"huh?"

"terbangtinggitinggi tu amende? camne nak buat?", adik gua tanya lagi..

gua terus offline..

ah sudah.. banyak tanya pulak budak ni.. yang bagi notebook kat budak-budak apekejadah? kan adik gua dah main facebook.. dah la website lucah makin hari makin banyak pop-out.. argh..

mati la gua lepas ni.. abis semua adik gua baca blog.. nak mencarut pun dah rasa segan.. argh..
Comments
69 Comments

69 comments:

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

haha..padan muka...go adik go..

ciput azny said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..kantoi ah ko hamzah!

ana said... [MEJAH JAWAB]

slmt menjadi lelaki soleh...har har har

cik QasehThya said... [MEJAH JAWAB]

huhu..
selamat ar password fb or email adik ak,ak je y tau...
hee~~

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

penakut~
padan muka lu hamzah

huahahaha

cik panadol said... [MEJAH JAWAB]

hahaha budak2 skrg ni mmg makin advance la...semua tu disebabkan 'salah' didikan...kerajaan taknak budak2 buta IT tp diorg jd buta hati pulak pasni...

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

haha abg carikan adik awek, adik nk jugak .wakakap

ceklala said... [MEJAH JAWAB]

moral of da story..jgn add family members dlm facebook ko! ahhaha

caca said... [MEJAH JAWAB]

wakakaka =DD

mia said... [MEJAH JAWAB]

hahhaa...ok lagi kalu adik, majah ui..da kalu mak yg ade blog n fb, takke haru..hhehe

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

pas tu dia report kat mak ko..hahaha..balik rumah kena sunat sekali lagi..hahah

Post Terhangat...

Kamu Boleh Mandi Arak..

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

kalau adik kau baca tak ape lagii...
apa macam kalau mak kau plak yg baca??
har har har lagi ke???

babykristal said... [MEJAH JAWAB]

owhh..org trgnu jugak ghupe nya..

Miss Rara said... [MEJAH JAWAB]

aip...bukan ebook tu da block ek utk benda lucah2 nie....aiseyy

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

terpaksa la tahap kelucahan ko kekurangan..

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

haha. sian ko kan. budak-budak dah la semangat inkuiri tinggi. adesss~

Bazilah said... [MEJAH JAWAB]

pergh berebut-rebut orang bagi notebook free ni apecite..dulu notebook mahal kot, sekarang senang2 je dapat free mane aciii!

NURULekmiRabat said... [MEJAH JAWAB]

kat kampung saya pun ada bagi netbokk pree jugak. Sya blk kg je, budak sebelah umah dtg angkut netbook msg2 nak install GAME!. Pastu mak dia pun join sm main.siap br td kol arrow tak leh gerak. ~tula,antara keburukan pemberian netbook free

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

bak aku nak add adik ko jugak. hak3.

Dayana Nasir said... [MEJAH JAWAB]

haha..ade adik beradik yang bace belog memang rase tak best nak luahkan perasaan

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

budak darjah5 ada fb xpe lagi..budak 4thun ada fb jugak..haih mls nk approve la..huhu sah2 bukan dia( budak 4thun) yg main kan..

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

ceh web lucah banyak konon. lu la tu. haha

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

abis la lu pas ni...kehkehkeh

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

nanti adik ko report kat mak ko....

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

terpaksa la hamzah...
jd org plg baik dlm dunia pasnie~

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

Saya hanya mampu ketawa sorang2~

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

lucah ler sangat . ekekeke

cik shara gadis bunga said... [MEJAH JAWAB]

abg, sape shara ? haha

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

sokong adik ko..sokong! wakaka

payeen said... [MEJAH JAWAB]

bagos jugak adek kaw ade notebook. la ni lah bole tgok kaw baek sket. ga ga

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

i hide my fb dari my siblings ! hahah blog pun hanya mama i je yang tahu hahaha

ZaCk AzRiN said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...hamik ko hamzah...aku ase 1 umah dah thu fb ko ngan blog ko nie...ntah2 1 family dh bace blog ko...hehehe...dh de peg penapisan penerbitan...xbleh la nk melucah lg pasni...hahahha

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha... abg mithali jugak si hamzah ni ye..

Sudikan amek award di blog
http://permatakudurra.blogspot.com/2010/10/award-ke-2.html

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. adik kau nak wat blog gak ke ? eloklah . hahaha

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

lex ar. adk2 aku bce blog aku. aku stedy jek. siap mama aku ag bace. LEX R bro.. haahha~

little Nightingale said... [MEJAH JAWAB]

Hahaha susah gak lau dh advance ni hehe

Ciklinn said... [MEJAH JAWAB]

hadoii abislah... adik pun nak jadi otomen...

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

adik lu comerrr

I n n z said... [MEJAH JAWAB]

abang , terbang tinggi2 tuh ape ? cene nak buat ?

seteresss kan ?
haha xD

Kyuubi_85 said... [MEJAH JAWAB]

wakaka kantoi dgn adik ke? haha bagus gak ada org dok kontrol lu.. hihi

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

muahahhaha...

go adik mung...go...wakakaka

♥ shiMawar ♥ said... [MEJAH JAWAB]

wa..bes2..pasni pasti akan lebih banyak entri cara2 menjadi remaja solehah.. ;)

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

nanti tiba-tiba muncul hamzah ian Jr punya blog plak.. pakai motto terbang laju-laju.. wakakaka.. sabar bro..


>>My Latest Entry<<
Selepas Liverpool, Mungkin Manchester United?

FarhanaDr said... [MEJAH JAWAB]

Tu okey lagi.. Adikku terus repot mak.. Susah dah nak wat mende bukan2 dalam blog.. Haha..

Tapi bagus gak, jadi dekat ngan family.. Heehee..

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

cehhh
segan
ngan
Adek
sendiri..


cam haram lah lu..HAHAHA!!
Harap2 adek lu baca entry lu,pastu report kat Mak lu.
perghhhh~~~!!!
Mesti syookkkk!! XD

imanshah said... [MEJAH JAWAB]

blog aku anak murid aku yg slalu baca..takleh tulis yg pelik2 skit, nanti heboh satu skolah

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

keh3..dah ade penskodeng di kalangan adik beradik..pasni mesti ayat mezah sopan2 je..wakaka..

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

majuu gila budak skrg. kalah mak nokkks

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

alhamdulillah.............. ada gak yang mampu mengawal tahap kelucahan si hammie nie...........

Ninie said... [MEJAH JAWAB]

haha syg adik lu
nak ngorat beliauu

zEri sAfEerA said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAHAHAHA :)) abesla...

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

baca entry hamzah before g keje hhehe

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

tunggu che armster untuk apa ek..tak faham..

lepas ni tentu mak ayah tau blog kamu ni macam mana..padan dengan muka kamu.

Ika Razak said... [MEJAH JAWAB]

netbook tu kalo diguna dengan cara baik.. baik la jadinye.. kalo digune dengan cara tak baik.. tak baik la jadinye..


hmm btw.. TM bagi netbook bukan notebook..

Rowena Chasez said... [MEJAH JAWAB]

cite betol2 ke cite tipu2 nie??
kaya nyer kerajaan negeri tganu kalo camtu..
nak pindah sana laa..

kucingorengemok said... [MEJAH JAWAB]

kah kah, ko rasa kalau ko offline adik ko tak boleh baca la benda² kat internet tu? haha

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

repot jangan tak repot! hahaha!

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha

tak best

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

kau takut tembelang ko pecah ekkk huahahahahaha abg..abg...

AngahSayang2314 said... [MEJAH JAWAB]

selamat..selamat..selamat... hehehe

pusing2 cari kawan terus pollow uuu jom tukar2 link jom

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

kalau adik nko baca ok lagi.. kalau emak nko baca macamana ?

BUDAK NAKAI said... [MEJAH JAWAB]

haha..bagusla..pasnie da boley jadi budak baek..ngeee~:)

beruang said... [MEJAH JAWAB]

tiada lg unsur lucah lam terbangtinggitinggi

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

mula2 kakak2 abg ada fb. pastu sedara mara sepupu sepapat. skang bapak aku pulak.

aku tutup jgk wall fb ni kang

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

aku pn nak notebooks free. grrr T____T





* padan muka ko.abang yang kejam. haha xD

fathiah said... [MEJAH JAWAB]

lor. org ganu. baru aku tahu. selame ni dok tahu plok. baguh2 :) haha

Mommy Pinky said... [MEJAH JAWAB]

klakarla entry nih XD

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

aku tengokkk..ko makin menjadik jadik ke'LUCAH'an nye ...

har har harrr!!!

J. Abdullah said... [MEJAH JAWAB]

sebenarnya, sejak lu awal2 melucah, itulah doa gua. alhamdullillah. dah termakbul dah doa gua.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...