Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, October 5, 2010

Berak Katak

Tadi ke kelas dengan keadaan mengantuk.. tapi apa guna duduk universiti kalau selalu ponteng kelas kan?

Jadi gua makan roti canai telor dan terus ke kelas.. duduk 2 3 minit rasa nak berak.. dem..

gua bangun dan terus ke jamban.. perlu ke cerita keadaan gua berak? semua orang reti berak kan?? har har har..

seyes bongok entry berak ni.. mampus ah gua nak story jugak..

gua masuk jamban no-3.. kali ni makcik cleaner takde okeh?

tengah gua berak tiba-tiba ada katak melompat depan gua.. dem.. katak.. gua benci katak..

lompat si katak lompat..
lompat la tinggi-tinggi..
haram punya katak
lu lompat sampai masuk lubang jamban..
kah kah kah

Gua rasa serba salah.. nak berak tapi katak ada tepat di bawah punggung gua..

gua mintak maaf katak.. gua teruskan berak.. takkan la gua nak ambik katak tu guna tangan kan?? takkan la gua nak berenti aktiviti berak kan??
gua tengok katak.. katak tengok gua.. dua hati menjadi satu..

gua basuh berak tapi katak tetap tak berjaya keluar dari lubang jamban..

gua tekan butang flush.. katak makhluk amfibia.. beliau akan hidup juga dalam air kan?

masuk kelas gua pinjam laptop member gua.. gua tulis cerita katak.. gua publish.. korang baca..

har har har.. gua nak namakan katak tu Encik Syam

p/s: sori tak jalan blog korang sebab terlalu bz dengan kuiz, assignment, kerja amal, kerja tak amal, campur dengan internet lembap.. seyes lembap..
Comments
53 Comments

53 comments:

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

ko tak takot ke katak tu lompat masok teros lubang dubur ko? haha. geli sial. aku pon benci katak.

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

aku elergik katak!!
ape kerja tak amal yg ko wat sampai bz sgt?

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

mungkin katak pon naktry belajar berak dalam jamban gak...

~~memang sehati sejiwa..

~~mata turun ke mata, hati turun ke hati, kauuu bawaku terbang....lallala~~

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

ceh...motip penceritaan???


apakah lu suda jato cinta ngan katak???

cik shara gadis bunga said... [MEJAH JAWAB]

bengong amjah ;p

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

hugrhh aku nk p berak jap !

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

muahahhahahaha...
chicklucker..

M I A J A M A L U D D I N said... [MEJAH JAWAB]

gilerr!!! haahhaa! ^_^

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

euwww

ko x takot ke katak tu melompat dan geget ehem kau? wakakakaka!!

Catdy Khadijah said... [MEJAH JAWAB]

bole gelak tak? hahahaa...

Catdy Khadijah said... [MEJAH JAWAB]

leh gelak x....? hahahahaaaa...

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

kalo aku sanggup tak berak sebab ada katak

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

pelu ke 'dua hati menjadi satu' dengan katak?

arghh saiko!

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

MDT benci katak.. :)

eh! samela..line streamyx kt opis lembap..line P1 kt umah pun lembap..dah x tau nak amik line ape pasni..heh!

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

bongok!
i tgh makan ler weh tym bce entry u neh



T___T

dem, hilang selera selama seminggu!

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

x kire...
nak wat statement gak...
incik hamzah sombong...
sbb x jalan blog org~
kah kah kah

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

aku nie sensetive bab katak.. cis... waaaaa... kerabat katak murka.. hahha

hiro said... [MEJAH JAWAB]

lu si kosong..masuk la mskot katak.

SyimaSyaz said... [MEJAH JAWAB]

salam takziah buat katak...

aiks...kalau lah katak ade kat dlm lubang jamban,aku mmg tak berani k nak membuang...cabut trus

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah. nasib katak tu tak lompat atas ko kan. kalau tak, ada yang berak berterabur nanti. hahaha.

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

sumpah katak tu dah tak hidup pasni..eeiii

little Nightingale said... [MEJAH JAWAB]

yekk... geli katak!! haha.. cute entry... ;p

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik katak tu tak kencing kat montot kau kan??hahaha..

ngek la hamzah ni..

MiszNoRuL said... [MEJAH JAWAB]

yucks!..agaknyer kalau la katak tu ade blog mesti dia kate ..
"shilake manusia name hamzah, td dia men berak jek atas aku..tk nampak ke aku kt dalam..buta ke? "
hahahahahha

JOM JOIN CONTEST MUKA ITIK ITU CUN MISZNORUL
http://misznorul.blogspot.com/2010/10/jom-contest-muka-itik-itu-cun.html

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

lepas ni ko akan di hantui oleh encik sham..jaga2..

sAya ciTAh kAMu sApE.. said... [MEJAH JAWAB]

haha! bodo punya katak. takde tempat laen ke nak landing~UP UP ABOVE!!

ana said... [MEJAH JAWAB]

cit...ingat berak kuar katak :P

~ ReD ~ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..boleh plak kan katak elok je lompat masuk jamban tu.:D

lex je katak dpt nama En Syam..haha

Aktiviti Bloggers Yang Mengeratkan Silaturrahim

h A n Y S said... [MEJAH JAWAB]

macam mana agaknya muka katak tu ye bila lu 'dera' dia gitu?? hahaha!

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

cian katak tu..xbersalah! hahah

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

eiii yark
ko xtakot katak tu sumpah ko?

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha! sian gle katak tuh. kene idup lam kumbahan lak.

N.A Devise Production said... [MEJAH JAWAB]

Katak is Frog. haha

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

erkkkk katak
fire katak...dush~~~mati katak
katak uh puwn ngah layan nk berak
tu yg dye tgk ko
ko tgk dye

p/s :byk ke keje amal yg ko wat uh??

JuYa said... [MEJAH JAWAB]

ko takde try ciom katak tu kot2 die bertuka jadi siti nurhaliza? haaa, masuk balik taik ko dlm dubur. hahahahah

tukang karut said... [MEJAH JAWAB]

katak tu gigit telor ko ke tk??hahaha

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

jgn katak sumpah ko dah...hahaha

Whoopz said... [MEJAH JAWAB]

Frogger n blogger n the shit bisnes.. :p

Annyss said... [MEJAH JAWAB]

wa ingat lu nak cerita lu disect katak +____+

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

takziah buat keluarga encik syam.....

elmo blurb said... [MEJAH JAWAB]

aku sembelit semalam. berpeluh. sedih.

mia said... [MEJAH JAWAB]

majah..majah..mesti lahir time bulan mngambang..sbb tu entry semua xbole belah..hahahaha..

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

nko telah 'membunuh-lemas seorang putera raja'

hehehehe...

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

nko telah 'membunuh-lemas seorang putera raja'

hehehehe...

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

mesto katak tuh nanti ye trauma en. ;p

bagozla kau neh. citer berakpon ley wat post en

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

eh aku penah mcam ne tau tapi aku tak teruskan hajat, aku kuar dulu sebab takot katak melompat. ei. haha.

ps* ag satu, hamzah sibuk dengan ehem3 dye. haha

cham's said... [MEJAH JAWAB]

elo en oltromen...lu memang poyo kalo namakan katak tu nama aku weeeeey! aku sumpah ko jadik katak HAHAHA sampai jumpa price charmin'

cham's said... [MEJAH JAWAB]

elo en oltromen...lu memang poyo kalo namakan katak tu nama aku weeeeey! aku sumpah ko jadik katak HAHAHA sampai jumpa price charmin'

Gen Fujita said... [MEJAH JAWAB]

kesian katak tu, kami dari persatuan pencinta-pencinta katak sedunia mengecam tindakan menepekkan tahi ke atas katak tersebut. he he he....

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

iiiyarkkkkk...@_@

ika said... [MEJAH JAWAB]

katak tu mati dulu sblom kene flush .

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

katak tu terus meninggal uolls dek bau ko yang melampau bagai tu

the bert said... [MEJAH JAWAB]

apa malang r naseb katak tu..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...