Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, October 8, 2010

Eh.. Pengumunan Oi

salam (first time bagi salam)

Kepada yang join contest gua dan rasa-rasa nak join gua ada cerita sedih dan gumbira.. 

Tarikh akhir untuk contest gua terpaksa awalkan sebab gua baru je tengok jadual exam gua.. Awal-awal buat contest tak nak tengok.. ayooo... 

Final exam gua dah dekat.. Jadi tarikh yang baru untuk contest ni adalah seperti berikut..

Tarikh tutup : 14 Oktober 2010
Tarikh Keputusan Keluar : 15 Oktober 2010
Tarikh bagi hadiah : 16 Oktober 2010..

Hadiah jugak lepas dapat cadangan dari kawan-kawan gua tukar sikit.. tak banyak berubah pun..  hadiah ke-3 dan cabutan bertuah je yang berubah.. 

Hadiah-hadiah:
1.Pertama : Duit RM30 dan juga Domain (dua-dua gua bagi)
2.Kedua : Duit RM20 atau Domain (pilihan nak domain atau nak duit, satu je okeh)
3.Ketiga : Topup RM10 
4.Cabutan bertuah untuk semua perserta iaitu belanja makan area KL.. ( Dua peserta sahaja)

Jadi pada 16Oktober ni iaitu hari sabtu gua nak belanja makan untuk dua peserta bertuah.. Kalau korang nak join makan sekali jom la kita keluar ramai-ramai.. seyes ni.. lagi ramai lagi meriah kan?? maybe kita main boling sekali ke.. cantik tak idea gua? 

saper-saper nak join sabtu ni meh chat dengan gua kat facebook.. nanti gua bagi no phone kita keluar ramai-ramai.. tapi dua peserta bertuah je gua belanja makan.. yang lain bayar sendiri.. saje je nak memeriahkan suasana.. har har har..

Jadi kepada yang join contest boleh chek link ok? Mana la tahu gua lupa nak letak link atau silap letak ke.. kepada yang baru nak join GUA TAHU ITU SIAPA meh cepat-cepat join.. 

Comments
23 Comments

23 comments:

✿nenek moden✿ said... [MEJAH JAWAB]

owh..tarikh itu..sgt bermakna...

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

woii tunggu entri gua. dah siap tp x publish lagi . heeeee :D

iQa~ said... [MEJAH JAWAB]

tarikh keputusan keluar sama ngn tarikh sy lahir...

so bleh x cabutan bertuah tu milik sy???hahaha~

Sofia said... [MEJAH JAWAB]

haha... kau macam tau ak belum join lg.. jap, ak scan, sape dok sebelah ko.. hehe

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

wah! mesti meriah acara bg hadiah tu kan?? ahhhh jeles..jeles...

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

perghh bez gila kuar ramai2.tapi gila segan.haha

taqie said... [MEJAH JAWAB]

mcm bes je.. nak join tp tk berkenaan..haha

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

alamak..best nya part keluar ramai2..tapi aku takleh gak nak join..haishhh !!!

daisy said... [MEJAH JAWAB]

gud luck ekzem~

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

kalo x join tp nk menang boleh..
hahahha!!!

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

agak babi kerana mengadakan sesi keluar beramai2 itu pada minggu hadapan sedangkan aku turun kl pada esok hari....... saja nak sabotaj aku! nyampah...... majuk!!!

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

nater...buat event tau2 je aku tak bole join..macam ni ar ko hamzah...main politik...

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

fuyooo

I_Hate_Lolipop said... [MEJAH JAWAB]

hmmm.......hint?

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

16 tuh birthday aku kot! ni yang btol2 nak masuk neh..mne taw ade rezeki aku. ngee~

dari aritu aku nak cuba teka..susah woo

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

babe, gua xda pun fb lu....=(

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

gua tingin nak join..tp gua tahu gua takkan menang..hahaha

so gua tak join

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

huk3.....

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

demm. ak kat jb kot.

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

gay

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

ingtkn blanja smua peserta yang join contest! haha

Latifah said... [MEJAH JAWAB]

erkkk... x sempat la nak join cam nie...
emmm 16 n 17 ada test lak... sory la, tak dpt nak join.

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

baru ko sedar final ea..hahaha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...