Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, October 6, 2010

Gila

Dah dekat seminggu gua rasa gua tak baca paper.. apa benda yang berlaku kat malaysia ni gua pun tak pasti.. buletin utama tu lagi la gua last tengok time duk umah sebulan lepas..


Gua rasa gua dah gila.. kalau lu tengok ada mamat bogel joget-joget dalam uia ni itu bukan gua..

seyes shit tak lawak langsung.. gua dah tak tahu nak buat apa.. gua update pun tak tahu nak update ape.. kenapa gua tak tahu?? sebab gua baru je bangun tido.. kalau gua terperap je dalam bilik ni gua takkan ada cerita nak bagitahu korang.. maknanya gua kena keluar!!!!

gua mandi!!, ok takde perkara pelik time gua mandi.. gua berak still takde perkara pelik.. gua masuk bilik tapi perkara menarik tak muncul juga..

hidup kadang-kadang best kadang-kadang tak best.. dan gua tak pasti ini best atau tak best..

jadi gua nak BW.. nantikan gua di blog lu semua..
Comments
41 Comments

41 comments:

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

hamzah compem giler!

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

baik lu singgah reban wa, kalau tak wa patuk2 puting lu.

Jahh said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
kucingorengemok said... [MEJAH JAWAB]

berak memang tak pelik, tapi berak atas katak ko sorang je buat

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

sape suh tak kuar cari ilham?
nnt otak tak berkembang..

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

hohoho....




camtaek!!!

Nurida Ardy said... [MEJAH JAWAB]

eleh dh bg tau, sah2 la yg bogel tu meme ko Ian...hahahaha..gila!! baca la paper kt website dia kan ada..
p/s:pagi2 baca majalah gila-gila pown best nih!huargh.....

mia said... [MEJAH JAWAB]

hhaha..btol3...kadang3 rase otak mcm tepu tak tahu nak update menda kan..tp merapu-rapu majah pon, ttp bikin org tergelak..

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

sila kuar berjalan jalan!

suzzsuzie said... [MEJAH JAWAB]

patutla takde ilham...belum mandi rupanya..terima kasih singgah rumah ksue ye

misz myza said... [MEJAH JAWAB]

jgn sebarkan kegilaan u kepada org rmi lak... hahahhaaha..

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

Ahahaaa~ luas perjalanan, luas permandangan... xD

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

patutlah lu rajin bw hari nie. mari-mari :)

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

timasih sebab datang umah gua....


amacam? sesuai tak ayat tu? hehehe

cik tipikal said... [MEJAH JAWAB]

atg blog gua weyhh.. gua serupa dengan lu.. bosan nak mati!

SyimaSyaz said... [MEJAH JAWAB]

keluarlah menghirup udara yang nyaman...mungkin udara ketiak bangla ke...then dpt idea utk tulis entry,kan...hehehe

ana said... [MEJAH JAWAB]

ok la tu ziarah jirang tetangga...dpt gak pahala :P

tiafazunia said... [MEJAH JAWAB]

time bw nnt kesat2 sket mate lu tuh, gua bace komen lu rse teruja plak! kahkah~

ceklala said... [MEJAH JAWAB]

ko mmg selalu giler kan?hahaha...p la jln2...arini Burger King ade promotion burger singgit! sile2 beratur hehe

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

haha..
blog aku dah lu terjah...
puas??

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

heran aku!!! hammie buat entri GILA camnie pun pengomen berderet jugak...... termasuk la aku. he he... people like orang GILA kot. =)

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

hihihi
kelaka la awak ni

noor afzan said... [MEJAH JAWAB]

woit..ku nampak dah tadi sorang mamat sebiji muka ang.
Sib baik dia tak bogel.
haha!

mmg, idup tak selalunya indah.
tapi ape2pun enjoy aje la.

aNiS tHe BumbleBee said... [MEJAH JAWAB]

kesian...muda2 dah gila ye...hik3x!

ZaCk AzRiN said... [MEJAH JAWAB]

ko bkan dh memang mental ke bro? knp bru kli nie nk declare giler?
wakakakka

M I A J A M A L U D D I N said... [MEJAH JAWAB]

apaa daaaaa~

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

ah,xkuasa nak tunggu2 lu.mcm duk negara bemusim plak ibarat klo nak tggu lu.setaun 4x jek dtg.muahaha

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

tenkiu dtg singgah blog sy~ heee

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

kalau ko tido.otak ko tak rock.. baik ko terjah blog aku..:)

ika said... [MEJAH JAWAB]

tak dok kijo .

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

nanti aku beli RX8 aku bawak ko bejalan g berak kat KLCC..nak??hahaha

Ika Razak said... [MEJAH JAWAB]

uia rupenye...

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

lamanya nak tunggu keputusan
"GUA TAU ITU SAPA"....

x(

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

huhuh...gila is sewel...tp ko xsewel la..ko popular:P

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

ur funny

tukang karut said... [MEJAH JAWAB]

n3 ko mmg bg aku marahh!!!arrrgghhh

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

lu mmg gilak!!!! hahahah.

flirty tiramisu said... [MEJAH JAWAB]

lowh..uia ke bro

oooooooooooo

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

kalau dah namanya umur smakin banyak, hidup cenggitu la. bosan tak tentu hala. hish boring jadi org tua, jadi kanak2 pun best. takyah pk nak g keje ke tak. leh pk sok nak mainan ape plak haha

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

mai la singgah blog komen byk2...
cari gado pon orait gak...

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

caik inspirasi di mana sahaja ;)

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...