Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, October 24, 2010

Gua Seorang Baby

Masa gua zaman baby dulu-dulu ramai orang cakap gua ni cute.. Macam mana gua tahu semua benda ni? Alah, gua time baby semua benda gua ingat..  tak caye sudah la gua tak paksa korang..

ramai yang nak pegang gua.. peluk gua.. awek-awek pun semua pakat nak cium mulut gua.. time tu jugak la gua buat meleleh air liur.. Tapi still mereka cakap air liur gua cute.. gua berak sembur pun diaorang kata cute lagi.. ceh, padahal berebut nak basuh berak gua la tu.. tak malu punya perempuan..

Bila gua menangis makcik-makcik gua buat muka apa ntah.. bajet gua terhibur je.. yang takleh blah diaorang siap joget-joget depan gua.. ceh.. tak layan la bintang RTM ni.. akhirnya bila mak gua datang selawat ke atas rasul baru la gua diam.. hormat.

"cikuuuu cakkk.. ciiikuuuu cakkk", makcik gua cuba maik sorok-sorok iaitu tutup muka dengan tangan..

gua pun sengih la nampak gigi 2 bantang.. Buat lawak bodoh macam ni anak beruk pun rasa nak gelak kan? Try la pasang citer kartun kat tv tuh baru la moden sikit.. oh, zaman dulu gua takde tv lagi.. seyes takde tv..  masuk tadika baru beli tv bapak gua cakap..

Zaman sekarang pakai pampers.. tapi zaman gua pampers lambat sampai kat kampung time tu.. Jadi budak-budak kampung macam gua guna la kain lampin.. pernah sekali makcik gua punya la pemalas beliau biar je kain tu tak tukar-tukar.. perangai macam haram.. patut la bontot gua kecik sekarang ni.. argh

macam mana gua ingat semua ni? gua genius ke? har har har..

Takde la, mak la yang cerita pasal gua kecik-kecik.. gua takde kerja cerita la balik kat korang.. cute jugak eh gua dulu-dulu..

p/s : tolong gua 'like' bende kat facebook ni.. step no.1 like page eyriqazz, step no.2 like gambar gua... har har har.. dua step je
Comments
38 Comments

38 comments:

My Little Diary said... [MEJAH JAWAB]

salam,
dah besar lagi cuteee... hehehe


entry terbaru"interview tergempar"

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

wahh, hamzah ian cute nyer.. cikuuu cakk cikuuu cakk

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

hak3 anak beruk pon gelak?

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

dah berkali kali aku tekan like..
hak3

Ninie said... [MEJAH JAWAB]

haha buwek2

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

cutenya lu...time baby...hehe

ieQa sWetLuv said... [MEJAH JAWAB]

cute ke tu?? kena ada bukti baru leyh dipercayai huahua

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

ye la aku ngaku
aku pon kiut hapa

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

ke ko yg beriya iya pegi kat pompuan2 tu..harharhar...

Azrul Hisham said... [MEJAH JAWAB]

haha...no komen :)

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

dah besar dah tak cute. kalau orang tengok hang cute juga, something wrong with they eyes xD

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

hamzahhhh bajet comey..
cikuuuu cakkkkk aaa...

mia said... [MEJAH JAWAB]

majah..eh silap..hamzah ian 1st jumpa tak banyak cakap..tq

platipus said... [MEJAH JAWAB]

cute??

ana said... [MEJAH JAWAB]

baby xde dosa...sbb tu semua wangi :)

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

aku rasa mak ko nak sedapkan hati ko je tu

Yot | is | Yati said... [MEJAH JAWAB]

bantang tu ape eh?

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

mula2 aku tak caya ngan citer nie.....
pastu aku teringat mak aku kata budak2 kalau kecik comel, bila besar mesti muka cam haramjadd.....
TERUS AKU PERCAYA!!!

cacing said... [MEJAH JAWAB]

hahhaa... psiko gak lu ni bro time kecik... hahahahhaha

norfaridahanum said... [MEJAH JAWAB]

dah tolong...duit raya haji kasik pos ye.thanks=p

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

ta caye aa ko cute..

kasi gmba 1 album

na tgk mcm mne kekiutan ko time baby~

payeen said... [MEJAH JAWAB]

spe yg nak ngaku die xcute mase kcik. ckp ckp.

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

cute ke?? perasan ah hamzah nie..

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

kecik2 semua cute2 kan :P

Kasi Pecah! : http://goo.gl/TOwP

Rara Nasiha said... [MEJAH JAWAB]

mak lu cakap lu cute ke time kecik2 dulu? gua rasa mak lu tipu, saja nak jage hati lu. haha.

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

da besoq ni, dapat makwe kiut.. oke lar tu


Latest entry di:
Kisah ikan keli
Serangan tiga penjuru
Happy Bday Bunga

M I A J A M A L U D D I N said... [MEJAH JAWAB]

ek elehh.. hahaha!

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

hahahahah.. nseb bek takde goyang gerudi eh..:P

ADAM MUKHLIZ NOH said... [MEJAH JAWAB]

YOLAH...
GANBATEE...

popo said... [MEJAH JAWAB]

kecik2 sume cute......

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

erk?????

Sophie Al-yahya said... [MEJAH JAWAB]

cutenye ko masa kecik.

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

Buat pertama kalinya aku setuju ngan Cikpia. Nenek aku pun cakap gitu

Patutla mak aku kata masa aku baby aku comel biasa-biasa je. Tu yang skarang comel banyak kut..

Terima kasih mak kerana berterus terang.. hahaha

Lari! Lari!

>>My Latest Entry<<
Monday Blues? Muka Ketat?

ღ Sumomo-chan ღ said... [MEJAH JAWAB]

awwww. hamzah ian seorang yg cute rupa-rupanyaaaa. hahahaha ;p

ika said... [MEJAH JAWAB]

ceh .

beruang said... [MEJAH JAWAB]

clap2 bontot kau byk ruam ap..
haha

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

hahaha ko la beruk tu yer...sbb ko gelak

Nismo BluebirD said... [MEJAH JAWAB]

hahhaa...kire ok la tu pakai lampin yg x dibasuh,kalau dia kasi pakai lampin yg dia punya,berterabur la taik ko..hahhhaha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...