Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, October 3, 2010

Hamzah Dan Mak Dara Terdiva

hehe... first time gua tulis entry untuk orang lain ni.. har har har... Jadi gua taknak pusing-pusing intro bagai dan straight to the point okeh..


Terima kasih kepada Mak Dara Terdiva sebab bagi cupcake yang cantik, sedap dan cun gila-gila ni kat gua.. seyes ni first time gua dapat kek daripada someone.. tak pernah sebelum ni gua dapat kek daripada orang lain selain daripada mak gua .. Biar la korang cakap ni entri sedih sekalipun pun.. gua nak cakap jugak terima kasih kat Kak Firuz.. oyeah..


16 bijik cupcake yang ada simbol terbangtinggitinggi.com..




gua message member gua seramai 15 orang.. dan orang pertama yang sampai siapa lagi kalau bukan pemakai boxer kesayangan gua... har har har.. takde la.. gua gurau je.. bukan mamat ni okeh..

Mak Dara beli kek ni kat blogshop okeh? Jadi gua promote sikit blogshop akak yang buat dan deliver cupcake ni.. pergh.. memang sedap woo.. beli je online terus sampai kat rumah.. Mak Dara beli kat sini la.. nyam nyam.. terima kasih sekali lagi Kak Firuz.. kamu la kakak kesayangan ku.. hoho..
h/p: 019-3607107
Comments
48 Comments

48 comments:

Azrul Hisham said... [MEJAH JAWAB]

fuyoo... :)

hepi besday bro....

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

wah, baik nye mak dara .

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

wah2...sedap2..comel lak tu....:)

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

bestnye dapat cupcake...

comel giler kan cupcake tue..

Weeda said... [MEJAH JAWAB]

wahhh..best r ade org sponsor~

naz said... [MEJAH JAWAB]

fulamak gua caya sama lu mak dara terdiva nanti giliran saya pula hahahaha serius cantik siot kek dia buat

Idalara said... [MEJAH JAWAB]

seronok kan bila ada org menghargai kita...dapat kek lagi...ni mst sedap..nak try tguk lah kt blog kek tu...

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

ohoh,lu org gather kat tsquare kah?ni la ropenye aktvt yg lu ckp ptg sbtu 2 ye.
btw,hepi beday..ke belated?hu3

Eyriqazz said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak,nak jugak..ishh2..ni pilih kasih ni..birthday saya pun arini jugak

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

wow..bestnya..

hehe..

=)

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

sungguh ku tak sangka hamzah.
birthday lu sama dengan gua.
lu taknak buat entry pasal gua ke?kah3x

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

nmpk mcm besau je..sekali pegang kecik je eh cupcakes nye..

ardinihumaira said... [MEJAH JAWAB]

;) selamat ulag tahun kelahiran ke__. semoga sentiasa dirahmati Allah.. amin

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

pehal MDT bagi lu?

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

sumpah aku jeles!!!!

happy besday sekali laie bro!!!!

~~Ciklinn~~ said... [MEJAH JAWAB]

wahhh syokktu dapat kek.. apasal tak tel akak sekali???

dik camne nak buat reply to comment kalau akak buat komen pop up window? akak buat komen ke bawah entry sbb nakbuat reply to komen tu lah... tau tak caranya?

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

halamak...meh sini satu!!

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

bapak cantik ! mcm perfect je !

asfz lily said... [MEJAH JAWAB]

wow..best2 :)
sekali lagi..
"HAAPY BIRTHDAY.."

mia said... [MEJAH JAWAB]

huwaa...menarik ni..tq pokcikk

SyimaSyaz said... [MEJAH JAWAB]

terliur

the bert said... [MEJAH JAWAB]

hepi besday..
wah smart r cupcake nyer..

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

best nye!! err.. bday lu bukan da lepas ke?

Sophie Al-yahya said... [MEJAH JAWAB]

hepi besday weyy..

kalau sedap aku nak beli gak lah nanti..

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

happy birthday ;)

hiro said... [MEJAH JAWAB]

ko tempah la..smpena hari lahir ko.nanti aku hantar cek...ko bayar guna cek tu..cek apa? haaa..yang tu kite xtw..haha

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

cissss...apasal gua tak dpt pon???????????????????????????????????????????????????????//

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak :(

Nadia said... [MEJAH JAWAB]

happy birthday. wahh? cantiknya cupcakes? siap ada website blog lagih?? kagum gila.

ana said... [MEJAH JAWAB]

kiut nyer awakkkk........wahai cupcake! :P

little ain said... [MEJAH JAWAB]

huuuu comel yang amat cup cake tuh!

cham's said... [MEJAH JAWAB]

epi besday!

Lady SharpShouter said... [MEJAH JAWAB]

hap hap hapi besday..

terliur giler kotttt aku tgk.wowowo

za petrelli said... [MEJAH JAWAB]

hepy bufday..

tengku_fir21 said... [MEJAH JAWAB]

wokeh..tahun depan ko pulak pos cupcakes dekat aku..haahha

miss lolly a.k.a luvfareda said... [MEJAH JAWAB]

nak la hugaaaak :)

ciK LyndaWawa igUana said... [MEJAH JAWAB]

wah..bile bday??
hehehe
nak jugak weh...

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

uish! chumil giler la cupcake tu :D

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

alamak! baru ingat nak bgtau jgn citer kat blog.. :)

tp mmg cute la kek tu sbb akak pun baru tgk designnye kt sini.. haha!

maCy said... [MEJAH JAWAB]

mencik ah orang dapat adiah. xpat pon

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

aku nk gak cupcake tu :_.....

haszuraidah ishak said... [MEJAH JAWAB]

wahh..lawanyer cupcake tu!!!

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

sbb dpt kek jd kakak kesayangan la ek.. bodek!!

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

apsal baru tau besday ko nih? happy besday ah. sian oltromen ko kena makan. hahah.

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

laaa......ko dah tua...
patut kene kawen!!!

Sumijelly.com

Anna Boleyn said... [MEJAH JAWAB]

wow! best gila doe. siap ikut ko punya header lagi. mmg gempak

Anna Boleyn said... [MEJAH JAWAB]

wow! best gila doe. siap ikut ko punya header lagi. mmg gempak

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

wahhh!
nak gak!
wuuuu

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...