Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, October 28, 2010

Sampai Hati Korang.. sobss





seyesly air kopi gua tersembur bila baca komen budak dua orang nih.. har har har.. tenkiu2.. gua dah tak tension dah
Comments
54 Comments

54 comments:

Azrul Hisham said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. :p

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

teori ape hiro guna ah?

hhahahaa

gadis yang ingin kurus. said... [MEJAH JAWAB]

gile molek. hahaha

gadis yang ingin kurus. said... [MEJAH JAWAB]

gile molek. hahaha

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

xpela hamzah~
lepas exam blh jimba2 balik~

ika said... [MEJAH JAWAB]

gilo .

Farah Sygs said... [MEJAH JAWAB]

bolop2....

Kimmy Ai said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. gila.. nasib baik tak tersembur air oren aku masa baca neh.. *gelak guling2*

hamzah sengal!!!

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

kihkih33.. seswaiiii

cik QasehThya said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...

Fyzal said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha.. aku pun hilang tension gak.

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

hamzam oh hamzah

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

hahah. giler ah. cepat lap screen laptop!

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

hamzah = nama sebenar ko faiz.. ye ke ko duk KL? bukan ko UIA kat kuantan je ke? aku musykil la ngan ko ni.. ke ko pakat letak je gmbar masa kat Alam shah ari tu.. adOi.. makin lama ko makin lucah.. prangai setan ko ni xabis2

eqacashperlala said... [MEJAH JAWAB]

hiro pakar teori

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

hamzah bila nak wat plastik sejeri kt konec? buat bentuk muka otomen. ah seksi.

beruang said... [MEJAH JAWAB]

bila majlis pemasyhuran ?

mia said... [MEJAH JAWAB]

hehe..

Kuwe said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik gua suci murni.


heh.

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

dua-dua kpala gila..hahaha

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

aiseh~ terus kotor otak gua baca entry lu nie

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha gile.

star itu bintang said... [MEJAH JAWAB]

erk ? gua dah tak boleh berfikir dengan betul .

Cik. Bena said... [MEJAH JAWAB]

boleh di katekan aku BLUR mula2.

lepas 5 min . oh ok. dah PAHAM. hahaha!

imanshah said... [MEJAH JAWAB]

conec tu apa

Amri Rani said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...org gelak, Pakwi pong gelak jugak la, cuma trlambat gelak je....
apa2 pun....ada kebahagian kat "situ" sebenarnya...

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

aku tanak komen entry hamzah,nak komen 'komen' c anon..wah mulut ko anon..nak kena cucuk batang bambu ker ...

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..hamzah bengong..

nape dgn cik anon tu??siapakah beliau??ooo..mungkin beliau peminat encik mezah kot..

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

HAHAH mcm hareeeeemmmm !

||| PöJìé PööH ||| said... [MEJAH JAWAB]

**pitam

Love,
PojiePooh Abdullah

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

ha ha....... setuju!!!

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

cik pia.. ko setuju yang mana satu? setuju dengan hamzah ke setuju dengan Raja Conec? aiyoo.. lucah la ini orang.. Orang pregnant tak boleh masuk blog ni, nanti baby dalam perut terpengaruh.


>>My Latest Entry<<
Tragedi Hospital
Ayat-Ayat Terbaru Blog Namewee
Berhati-hati lah Wahai Pemandu Wanita

Myra Arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

ishk. tengok entri latest gua. ada sangkut nama lu. hakhak.

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

wakakaka...
gelak guling2..
sape si anon?kasi link r...haha
nape nk gune anynomous?gune la name jer klaw nak kutuk..hehee

K I E R A said... [MEJAH JAWAB]

Gila lah :)

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

wahahhahahahaahahah

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

ermh ermh ermh
mezah mezah..

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

aku pon kadang2 konpius dengan jantina. Apa nak buat ni. aarghh.

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

conec tu ape?
wakakap

Stryder said... [MEJAH JAWAB]

hahaha~~ xley bla...huaahahah~~ raja conec...

hubby honeyamour said... [MEJAH JAWAB]

bile lak lu rampas gua punye title ni? gua pegang title ni sejak gua menang hell in the cell lawan batista masa summerslam tahun 2005.. duniakuabstrak kompius ni.. lu baru menang lawan bantal kat hostel dia igt lu raja conec.. ah hamzah.. tu pun lu menang nasib je.. bantal lu ade batu bata.. wahahahaha!! grr..

lalink7 said... [MEJAH JAWAB]

sengal..looo

aesya_echa said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

lerr..lu dah tak gila konec dah ke skrg?

Melati said... [MEJAH JAWAB]

kehkehhh

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah...

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

wala wey..hamzah...betul ker komen anon tuh???

jwb ples..

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

adik gua ada, abg gua ada, kawan2 laki gua, sedara mara laki gua semua ada sorang seketul (betul ke seketul? ke sebelalai? ke segajah? ke? ke? aaahhh persetankan!)

camane lu boleh menang title raja ni??? explain plis.

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

kenapa perlu pembedahan utk jadi sejati? jelaskan

ann's amani said... [MEJAH JAWAB]

hehehe

hiro said... [MEJAH JAWAB]

keh...ai ke yg komen tu...teori tu gua applykan dalam megafilter magnetic field.

DuniakuAbstrak said... [MEJAH JAWAB]

isy3 teruk la hamzah ni...hahaha

myonyu said... [MEJAH JAWAB]

hahahah...tengok lengan tau da panjang ane..hahahahaha..ko punye blog wat mata aku segar la weh..hahaha

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

blog hamzah blog konec.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...