Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, October 14, 2010

Hari Ni Last

Salam (kali kedua or ketiga bagi salam)

Hari ni 14hb Oktober 2010 dan ini bermakna hari ni la abis contest GUA TAHU ITU SIAPA.. dan entry ni gua tulis time pukul 5 pagi.. dah lama tak bangun awal-awal sebab nanti ada kuiz.. argh..

Jadi setakat ni ada 79 penyertaan.. terima kasih banyak-banyak.. dan kepada yang masuk contest boleh chek link di sini.. Seperti dijanjikan akan ada 2 hadiah cabutan bertuah iaitu belanja makan area KL.. gua pun rasa berdebar nak belanja peserta bertuah ni.. mana la tahu jumpa perogol ke nanti tak pasal-pasal hilang teruna gua.. har har har..

okeh gua dah kelaut.. grrr..

Jadi contest akan habis pada tepat pukul 12malam ni.. dan keputusan akan keluar esok.. Seyes keluar esok keputusan iaitu dalam pukul 11 pagi.. esok gua takde kelas jadi aktiviti usha-usha blog peserta dan cari pemenang berjalan esok okeh? Dan pemenang bertuah gua akan cabut undi lah.. macam mana gua cabut undi jangan nak tanya.. har har har..

Jadi? Takkan nak tengok je orang lain menang hadiah juta-juta?


Comments
21 Comments

21 comments:

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

kalau tak masuk contest belanjalah makan jugak, boleh? hahah.

Ninie said... [MEJAH JAWAB]

otomen main gelek2
arghhh lemah iman haku
tergodaaa

ana said... [MEJAH JAWAB]

klakar la picture tu. tak join la, kasi chance org lain menang... har har har har

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

juta2 bro, hekkk

White Bird said... [MEJAH JAWAB]

cis dan cis mcm takde harapan nak dinobatkan jadi pemenang je ni

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

ak harap ak menangggg

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

gua da letak no akaun. lu jgn nk ngade2.

BajuKurung said... [MEJAH JAWAB]

oooo.. nie baju melayu?? ooo..

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

pilih lah aku jadi pacarmu..... (sila nyanyi sambil nari gedik2)

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

sexcitednyerrrrr... :P

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

kenapa ultraman ko kena gelek??? nk ganti mas idayu?

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

kalau aku join pon, incase kalau termenang, merana je sebab giler jauh aku balik. haha.

untuk peserta, all da best untuk diorang.

hamzah, aku rasa, kalau ko buat bbq untuk 79 orang tu pun best jugak pe, orang kata, sebagai tanda penghargaan

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

bagi aku menang! aku blanja ko makan. hahahaha!

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

lu klu gua menang jangan nak sabotaj2 arhhhh..

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

haaa..seperti yang dijanjikan...setelah abes assignment aq..

baru leh join kan....so, aq da buat entry nyer...

http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/2010/10/gua-tahu-itu-siapa.html

selamat terjun ke belog laut air biru...

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

meh sini akak tlg pilihkan..komfom takde pilih kasih punya..sbb kalau ko yg pilih mesti nak pilih yg cunnnnnnnn jer...haha! :P

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

nak bergelek jugak macam otromen

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

Gambar itu memamg lah...hahahaaa~ xD

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

klakarr... :D

har har har...

Miss Yaty said... [MEJAH JAWAB]

gua nak menang!!!hihihi...
terpikir gak care pe la ko cabut undi tu,,huhuhuhu...

dayangkueffazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

haha XD cute :p

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...