Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, October 16, 2010

Hubungan Sulit Dengan Kucing

Tadi gua jumpa kucing.. Sambil tunggu engin panas gua lepak tepi longkang..

Jadi gua tengok kucing tu jalan-jalan..Dari jalan tar beliau ke bahagian yang agak berpasir, tidak jauh dari tempat gua duduk.

oh.. nak berak agaknya.. Kucing tengok gua, gua tengok kucing.. kucing tu tengok gua lagi.. kucing pun rasa malu.. ceh.. Lepas gua tak tengok beliau terus cium-cium tanah dan berak.. rupanya kalau kucing berak keluar tahi kaler coklat..

Habis je berak kucing tu cium.. Lepas cium beliau kambus-kambus tahi yang kaler coklat tu.. Kambus tahi pun tak habis.. =

Kucing tu jalan pula hingga sampai ke jalan tar dan tiba-tiba gua tengok ada seorang brader ambik kucing tu.. peluk, cium kucing tersebut.. sayang sangat dengan kucing agaknya.. Dan gua hanya dapat melihat hubungan mereka dengan rasa terharu..

Comments
58 Comments

58 comments:

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

kejam betol, pesal tak oyak ko dyo nyo? hak3.

makruh la tengok najis. haish.

aYaz said... [MEJAH JAWAB]

adessss....


:p

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

eeeeeeee sebab tu la aku tak suka pegang kucing!

LuLu said... [MEJAH JAWAB]

hahahah bengong la lu mat! :P

Lulu caldina said... [MEJAH JAWAB]

huh..

SyimaSyaz said... [MEJAH JAWAB]

kucing tu tak sempat cebok dah kena angkat kan....
kucing kat rumah ni kalau dia berak kat rumah je,so blh tau timing nak ankat dia...hehe

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

ngotor lar..

I*K*T*I*R*A*F said... [MEJAH JAWAB]

aiyark!!!

sian mamat tuh! hahahah :D

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

tahik dia pun lu sibok nk tgk... -.-"

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

kucing berak pun kau sekodeng ke :P hekkk

amira said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. ko ni rajin mentelaah si kucing tu plak.. sudah3.. jangan kacau keintiman diorang~~

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

hahah.. aku pun terharu..

tukang karut said... [MEJAH JAWAB]

loh...nasib ko bgtau.aku tktau pun kucing bole berak...

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

ko keja mengintai anak org ya..heshhh

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

tak malu tengok natang tu berak!

asfz lily said... [MEJAH JAWAB]

erk...
=.=
speechless~

Ms J said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... eh.. takkan ko tak penah cium kucing hamzah?

gadis yang ingin kurus. said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

kah3...

ada taik yg tertinggal x??

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

normal la tu... xD

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

normal la tu... xD

shasha said... [MEJAH JAWAB]

bodosss kucing tuu baru berak siottt! huk3.

Malang lah lu brader. T_T

elmo gemOk said... [MEJAH JAWAB]

tolong lah bagi award dekat dia hamzah.

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

HAMZAH IAN TAKUT KUCING.

HARAP

MAKLUM :)

zahidah dihaz said... [MEJAH JAWAB]

ha..kantoi skodeng kucing berak...hehehe

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.adegan jiwang di situ!

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

ni la cerita orang GELI kucing
hahahaha

td aku nampak kucing mati tepi jalan pun aku sedeh ok?!!

xP

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

hamzah hamzah...nak ikot ker??

J. Abdullah said... [MEJAH JAWAB]

normal lah kucing punya pe'el macam tu.

gua kucing kurap pun gua cium. hidup je sampai sekarang.

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

yekssssssssssssssssss. geli gile! hahaha

cGi0 said... [MEJAH JAWAB]

mesti mamat tu cium kucing kt hidung.. hidung kucing tu td.. ishh..ishh..isshh

tapak lawatan

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Mungkin kucing lepas berak bau dia sedap lagi kot....

d_tieah said... [MEJAH JAWAB]

Tittle tu..
Menaikkan nafsu je..
Wakaka..
[Nafsu kasih syg dgn haiwan..]
Ngee.. :)

eszol said... [MEJAH JAWAB]

kah kah kah

mia said... [MEJAH JAWAB]

hahahaa...kreatip + inovatip..

soffea said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. kisah kucing melabur ke? hehe.

Nurul chumel said... [MEJAH JAWAB]

iyarkkkzz!!!~ suka buat entry kotor! meh jengah entry gua!

http://nurulchumel.blogspot.com/2010/10/intanurulfateha-tolong-jangan-menangis.html

::cdot the dot:: said... [MEJAH JAWAB]

taik lu kaler apa?ijau?

a.samad jaafar said... [MEJAH JAWAB]

coklat...??? Biasanye pink !

si para para said... [MEJAH JAWAB]

ohh kucing tu tak basuh berak dulu ke...

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

romantik sungguh hubungan mamat tu bersama kucing beliau.

maCy said... [MEJAH JAWAB]

ta pna nengok kucing ke.isk2

Jat said... [MEJAH JAWAB]

ahaha! npe x snap skali gambar taik tu. kekeke :)))

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

ekau ni~ hahah weyh aku dh buat contest! hahahahaa jom join

Ain Atika Zailani said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...kau ni tak baik tau....ngan kucing pun berkira ke...alaaa...tak mo la jeles bang...hahaha...kidding.

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

ko g kambus tak taik tu??hehehe

Post Terhangat...

Tips Menambah Kawan(Part 1)

Myra Arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

eeeii. kucing2. berak la kat tmpt yg betul. hehe.

avid gunner said... [MEJAH JAWAB]

haha..sin chan gila ayat..

ana said... [MEJAH JAWAB]

tahi kucing kaler apa pun nk bgtau ker? erkkkk

Rowena Chasez said... [MEJAH JAWAB]

cisss!
aku ngah makan nie...
grrr~

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

warna ikut benda yang dia makan la.. kadang2 ada kuning, coklat & hitam (gelap)..

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

wei hamzah wei
aku nak bekfes la
woi

raina said... [MEJAH JAWAB]

laaa..awat hang x tolong cebok kucing tu??? bleh gak dapat pahala..

nadey said... [MEJAH JAWAB]

klako nk mampos care ko menceritakan cite yg haru ni hahahahahha

seyes tahniah pd lelaki yg peluk erat2 kucing yg pass......berak tuhhhh

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

kaki skodeng!!



Jum Singgah yer

Latest entry di:
Lagu Nangis
Ciri bini idaman
Oke tak eden?

Farah Farhana said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..
lawak2..
best bace entry ni

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahaa..woi..terasa aku tau..tapi tiap kali kuceng aku berak aku cuci kaki2 dengan montot die tau..jadi beliau sudah bersih so aku boleh la cium2 beliau..beliau berak pun aku yg aturkan..taik beliau pun aku yg sodok buang dari jamban pink beliau itu..kah kah kah..


ape la ko ni mezah..kucing berak pun ko skodeng..ish3..

Khairi said... [MEJAH JAWAB]

bau kucing sedap. masam2 masin gitu.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...