Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, October 16, 2010

Itu Hakikat Yang Sukar Ditelan

Sudah subuh rupanya.. 

Gua dengan keadaan malas segera bergegas mencapai tuala.. gua buka lampu... Dengan tiba-tiba mata gua tak nampak apa-apa.. silau dengan lampu tersebut..

Gua perhatikan roomate gua.. masih enak dibuai mimpi indah.. Mimpi apa agaknya beliau itu.. Dulu-dulu gua dengar beliau mimpi pasal Siti Nurhaliza.. bersungguh-sungguh beliau cerita pasal Siti Nurhaliza.. Seronok agaknya jumpa Siti walaupun dalam mimpi.. ceh..

Gua teruskan niat gua.. gua ambil botot breeze yang berisi air dan terus menyiram beliau bagaikan menyiram kubur.. Dari kepala sampai ke kaki gua sembur.. sudah mati agaknya sebab tiada respon.. 

Ceh.. buang masa je mamat ni.. baik gua pergi makan lagi bagus..
Comments
40 Comments

40 comments:

melle. said... [MEJAH JAWAB]

siti nurhaliza milik dato k

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

klu nak btl2 mcm org mati siram air talkin dgn air bunge skit hahaha

adwafarahin said... [MEJAH JAWAB]

kejam weyh!

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

ape pasal la x jirus 1 baldi

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

tersiram terus. fuhhh

mizz sue said... [MEJAH JAWAB]

ISHH..KACAU ORG YER

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

makan sedap dap dap~!

ana said... [MEJAH JAWAB]

ntah apa apa ntah...

She is f.A.z.A said... [MEJAH JAWAB]

weh ko bau breeze la beb hahaha

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Ya Allah.
Ampunilah dosa Hamzah Ian .

SweetyMui2 said... [MEJAH JAWAB]

wohh..simbah air pun msh xbgun??hebat!!hahaha

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

tu rumet ko yg suka tgk cita lucah tu ka??

dayangkueffazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

ambil award kat blog sy :) tq

Watie Rose said... [MEJAH JAWAB]

apa yg sebenarnya nak diceritakan wahai incik hamzah???...konpius..konpius..

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

ha ha...... aku suka dok bersila sebelah adik aku pastu baca yaasin 2, 3 ayat......... gerenti dia bangun!!! =)

tukang karut said... [MEJAH JAWAB]

jgn bg aku jd ijau mejah oii

Latifah said... [MEJAH JAWAB]

apa yang ko cuba nak sampaikan ni???
hukhuk...

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????WTF???

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..tdo mati..

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

wehh..kau subuh bangun solat dulu la bkn cari makan..aiyakkk..
haishhhh..

aleen aiden said... [MEJAH JAWAB]

asal xbace fatihah skali?agagag~~

safiyyahosman said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha...
entry nih pasal apa..ahhahahaaha...

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

botot ke botol?

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

GAY

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... botot?

*luv Syahnia* said... [MEJAH JAWAB]

hihihi noty kamu ni yea..

mngkin roomte kamu ingt
sedang bmimpi bkjaran bsama ct nhaliza dlm hujan
pdhal air yg kamu jirus..
tu yg tak sedar..hihihi

::cdot the dot:: said... [MEJAH JAWAB]

innalillah..

alfatihah utk kwn lu...wa doa yg baik2 utk dia di sana..

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

hamzaaaaahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

haha~ kejam

NiK iMaN said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.mmg membuang masa sngt! ayat pon mcm mamai2 je..ngeeh2

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

byk la ko...
klo trafik mcm ko mmg ar gempak income ak...
nie takat ciput je berangan je la ak...

I*K*T*I*R*A*F said... [MEJAH JAWAB]

hahahah..

kejam punye rumet!




nak try lah! :P

Nia said... [MEJAH JAWAB]

roomate tu dah biasa kena siram kot, dah tak heran dah..haha

maCy said... [MEJAH JAWAB]

kuang hasam giler. haha

Lulu caldina said... [MEJAH JAWAB]

hamzah, tarik telinga..nakal..

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

giler keji!!!

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

hahaha hamzah jahat!!

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

nakal.

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

haha.. x perlah,, ko pasang laaa... kentut tepi tinger die ;0

myonyu said... [MEJAH JAWAB]

hahahhahahha...gampang gile

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...