Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, October 22, 2010

Kena Klik Follow Ke?

"kena klik follow ke?"

Pertanyaan yang gua tanya readers gua.. dan pertanyaan itu hanya korang yang boleh jawab.. Semalam genap 1000 follower.. terima kasih banyak-banyak.. Tanpa korang semua siapa la gua ni..


kadang-kadang gua rasa takut nak update blog ni.. Takut kalau dengan tak sengaja akan sakitkan hati orang lain dengan entry-entry yang gua tulis..

mak cakap tiada apa dalam dunia ni kekal.. Jadi blog ni takkan kekal okeh? bila-bila masa boleh hilang.. hoho..


"helpful blog, bookmarked the website with hopes to read more!"

komen gua terima semalam.. ah sudah, bila masa blog gua tolong orang lain?? yang gua tahu ramai cakap blog gua ni lucah.. blog lucah yang menolong orang lain.. oh dem..

Kena ke bagi hadiah kepada follower ke-1000? tak perlu kot gua rasa.. tak adil la bagi followers yang awal-awal kan?

sekali lagi terima kasih banyak-banyak kepada followers..

p/s : sape-sape rajin tolong gua tekan 'like' kat facebook ni.. step no.1 like page eyriqazz, step no.2 like gambar ni.. hehe..
Comments
71 Comments

71 comments:

shukrin farahdiba @ ceklala said... [MEJAH JAWAB]

tahniah!!

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

congrats! ;)

My Little Diary said... [MEJAH JAWAB]

tahniah ye... dah 1000 tu... he3x


entry terbaru "susahnya menjaga hati"

mia said... [MEJAH JAWAB]

huwa..thniah majah...

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

ke lu nk wa unfollow ni? hahahahha
lu lucah cemana pun..wa tetap syg lu..apa macam? kihkihkih

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

ramai2. kalau buat kenduri kawin, takyah panggil org lain dah.

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

malas

Atikah said... [MEJAH JAWAB]

Salam...

tahniah... 1000 follower sudah.. :)

Latifah said... [MEJAH JAWAB]

tahniah bro...
dah 1005 dah tu...
=)

Amieynna Amin said... [MEJAH JAWAB]

saya satu di dalam seribu itu.. hehe

aYaz said... [MEJAH JAWAB]

melotup blog ekau..
lebih 1k sude...

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

tahniah derr~~ :)

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

entah sape la yg rasa tertolong dgn blog ni, kompem sekepale ngn kau bro :P

MushroomCute@Mariea said... [MEJAH JAWAB]

Ai belumlah layak nak letak followers kat Blog..huhuhuh

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

tahniahhhh!!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

hakhak

| RoziAhmad | said... [MEJAH JAWAB]

tak yah follow dorang pun tak pe.. sebab gua follow lu pun bukan sebab nak lu follow gua..

Anitadahahs said... [MEJAH JAWAB]

dah banyak follower dan gelamor jangan sombong2..hihihi

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

first.

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

wahh bestnyerrr...ramai orang folo..

ஐ Sumomo-chan ஐ said... [MEJAH JAWAB]

woot woot ! hamzah ian glamor gitu. ahaks ! haha ;p

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

wahhhh..dah seribu siyut !! hebatnyeee :D

nanaruzana said... [MEJAH JAWAB]

betol tu...klik folo supaye later leh bace lagi entry kamu sambil gelak ketawa dan fikir "betol jugak yek"

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

wahhh.. tahniah hamzah ian.. :)

shasha said... [MEJAH JAWAB]

fuh fuh

shasha said... [MEJAH JAWAB]

fuh fuh

za petrelli said... [MEJAH JAWAB]

syabas anakku.. syabas

asfz lily said... [MEJAH JAWAB]

taniah ^_^

fara said... [MEJAH JAWAB]

maken cemerlang terbilang gemilang blog ni. hehe
tahniah hamzah! ^^

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

aku pon! takot sakitkan ati orang.

tapi tak pe, ko dah seriban. tepuk3

Robot | Sakti said... [MEJAH JAWAB]

tahniah der.
rajin-rajinlah update ye..

:D

Post Terbaru Hutang Oh Hutang, Bila Mau Bayar?

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

aku pon! takot sakitkan ati orang.

tapi tak pe, ko dah seriban. tepuk3

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

takyah la bagi hadiah bagai.... aku folo blog ko pun bukan ikhlas sangat.... he he......

tahniah hammie..... pasnie bley la blanja geng follower nie sumer. ala, 1000 jer jot. takkan kemut!!!

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

skali lagi tahniah!

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

fuyohh dah 1000. duit NN mst masyuk ni. apa lagi wat la kenduri kesyukuran hamzah oink !

cacing said... [MEJAH JAWAB]

wah! dasat la blog ni!

ana said... [MEJAH JAWAB]

tahniah... :)

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

xde pon gmbr akuu, aku pon follow gak *ttbe nk gile glemer

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

congratz!

liyana aziz said... [MEJAH JAWAB]

ohoiiiii... gambar aku di situ.. apa lagi, blanje la semua followers! muahahahahahhahahahah

little Nightingale said... [MEJAH JAWAB]

congrates!! keep up ;)

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

hohooh ramai sudah follower ko...

Bazilah said... [MEJAH JAWAB]

fuhyooo!

miss lolly a.k.a luvfareda said... [MEJAH JAWAB]

pEHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

tahniahla cik mezah uiii...

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

fuyo..
best la awak!

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

nak adil lg bijaksana wat kenduri utk semua followers la...kui kui kui

ika said... [MEJAH JAWAB]

waw !

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

tahniah!! hamzah akan jadi pemes mcm ziana zain pasni !!

M I A J A M A L U D D I N said... [MEJAH JAWAB]

congrates dude!!

cik bintang said... [MEJAH JAWAB]

saya suke entry awk!!
PLZ!!!
ambik award! chek ma blog n jgn LPE ambIK award!!!!!!!!!!
n jawap soalan ekeekeke
:)

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

bagi la sikit follower nyer tue...
bagi meningkatkan trafik blog aku~

eT said... [MEJAH JAWAB]

follow sbb leh tau blog tu update next time...hehe

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

tahniah2....heeee

Amni said... [MEJAH JAWAB]

tak semestinya kena klik follow.. kalau aku, aku follow blog yang aku betul2 baca je.. kalau aku tak bca sangat atau baca kadang2 aku tak follow.. tak nak la orang follow kita sebab orang nak kita follow dia balik padahal kita sebenarnya tak follow dia betul2 kan? erk? ko paham ke apa aku cakap ni? huhu

Ms J said... [MEJAH JAWAB]

tak klik follow pun masih boleh follow kan? Sukatikla nak follow ke tidak. akekeke..

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

follow je la bukan kena bayar pon
support blk follower kite

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

aku..jauhhhhhhh lagi... koh koh koh

al-lavendari said... [MEJAH JAWAB]

tahniah .. saya lupa saya dah jadi follower ke belum ?

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

tggu yg ke 2000 baru bg hadiah..:)

SitiMashitahSaidin said... [MEJAH JAWAB]

wua.. taniah2~!

zuk zuhaiza said... [MEJAH JAWAB]

wow...dah 1+++

Ninie said... [MEJAH JAWAB]

ehmm unfollow lu balik ah
har3..joke
tahniah ;D

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

tahniahhhhhhhhh:)^^

Check out on these:!

Latest entry di:
Teknik Seks: Ikat dan raba!
Header guna adobe. Pinky!

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

tahniahhhhhhhhh:)^^

Check out on these:!

Latest entry di:
Teknik Seks: Ikat dan raba!
Header guna adobe. Pinky!

raina said... [MEJAH JAWAB]

ramai follower, ramai juga orang benci..

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Perghhh 1000 follower tuuu. Tahniah bro! Blog ni memang byk tolong aku mengenal erti kelucahan.. yerRRrr...

nadey said... [MEJAH JAWAB]

perghhh patot la berjimba2 komen!!!!!!! disbbkan blog lucah ko ni la dpt bantu die....ok??? ko byk membantu k....btw tahniah bro

Amir Said said... [MEJAH JAWAB]

congratz.. keep it up bro.

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

wei komen tu spam lah.aku pun dapat.anon tu

cik ungu said... [MEJAH JAWAB]

sebenarnya tak payah pun. dah kalau kita tak suka, buat apa nak paksa diri follow.

tapi yang sebenarnya kita ni rasa macam terhutang budi sbrnya. trmasuklah saye. kalau orang tu kate "saye da follow awak,follow saye ye", mmg saye folo sbb tak sampai hati sbb die dah ckp cmtu.

tapi saya lebih senang untuk follow blog yang senyap2 je follow blog kita, dan blog yang baru start sbb nak bagi blogger baru semangat nak menulis.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...