Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, October 26, 2010

Konvokesyen Pertama

Belum subuh lagi dah bangun nak pergi belajar.. Mak gua suruh tidur tapi gua berkeras nak bangun.. Mak gua suruh mandi tapi gua macam biasa study dulu sebagai persediaan..

Itu lah dia hidup sebagai pelajar.. Dan sekarang boleh berbangga dengan pencapaian ni.. Konvokesyen yang pertama.. Mesti mak gua menangis time ni.. Mesti beliau bangga dengan gua.. Mesti mak gua tunjuk kat jiran sebelah gambar konvo ramai-ramai ni..


Lu ingat senang ke nak ingat satu dua tiga? Ingat senang ke belajar makan nasik guna sudu? ingat senang kegosok gigi ramai-ramai? tu tak kira berak kencing lagi.. 



Comments
35 Comments

35 comments:

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

baju merah kotak2.. kain biru gelap.. aku pakai bj yg sama... tabika kemas.. uwaaa... 19 tahun yang lalu.. owh.. aku dh tua...

ana said... [MEJAH JAWAB]

ye la..ingat senang ke nak menangis/melalak minta mainan???? ye aku paham kesusahan ko...

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

taik pun kongsi2 ke? xD

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

hehehehe..





p/s: pssstttt... ham ham.. camni pic engko ni tak de frame kat tepi tu ek? cam ne ko buat? klu aku letak pic misti ada frame..aku x nak frame.. ajar jap camne nak buang..

Cik Jari said... [MEJAH JAWAB]

mana hamzah?

yg psti bukan yg duduk bersimpuh depan sekali tuh kan??

sarah shafie said... [MEJAH JAWAB]

mane 1 lu??tk kenal..

OreO said... [MEJAH JAWAB]

anda mana satu..yg pakai bju kurung dpan tu kn kn?? hak hak hak

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

mana hamzah mmana?

nurul lalala said... [MEJAH JAWAB]

congratulations on that~hehehe

Hanis Azla said... [MEJAH JAWAB]

balik ni nak cari gambar tadika macam ni jugak lah.. sgt nostalgia.

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

betul2 konvo ni :P

Panas! : http://goo.gl/TOwP

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

Lu yg mana 1 hah?

Anitadahahs said... [MEJAH JAWAB]

masa tadika kan ada amik gambar pakai jubah tu sekali? mana dia? tu baru real convo pertama...

nanaruzana said... [MEJAH JAWAB]

lom lg kene belajar tahan berak ngan kencing...silap2 teburai kat dlm kelas...

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

congrats ! haha

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

hamzah!! baju tadika lu kaler pink..kahkahkah

Fina Fento said... [MEJAH JAWAB]

tak sempat konvo time ni. sobs.

hentakbelipat said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..convo yang pertama nih aku pun mana ntah letak gamba die

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

bila gua baca entry nie macam tak percaya jea lu bangun sebelum subuh ? kah kah kah

shukrin farahdiba @ ceklala said... [MEJAH JAWAB]

aku yg baca ni pun terharu sungguh! inikan pulak mak ko...kebanggaan sungguh!hahahah

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

zaman kecik mecit

suzzsuzie said... [MEJAH JAWAB]

mak hang ta tgok entry ni ke hamzah..kot tgok menagis 2 kali

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

muka selebet..

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

ko berak kecik2 bukan ko yang basuh...ahahah

Post Terhangat...

Semua Muhammad?

AyuZ DeathWisH said... [MEJAH JAWAB]

muka suci je time tu

Amy Syaquena said... [MEJAH JAWAB]

salam...

amy follow sini, mane satu tuan rumah nie ye...

aNiS tHe BumbleBee said... [MEJAH JAWAB]

susah beb.lom kira time ter-ter dalam seluar tu.cubit,birat tgh belakang tu kira dugaan tu der..kekekke!

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

MESTI BANYKE KENAGAN KO KAN...HEEE..TERINGT AKU DULU MASA TADIKA..*GELAK SORG2..

MALU LA AKU NK CITE..HEEE

edda(",) said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. syok2.. konvo pertama yang terpahat terpaku di hati... errr, yg pkai jubah tuh tak de ke?? mesti lagi gempak! ha

noor afzan said... [MEJAH JAWAB]

bertuah la lu ada gambar konvo time tadika.
gua mana ada.
kamerapun tak mampu nak beli.
nak cuci gambar yang cikgu ambil pun tak cukup sen.
hooo..

beruang said... [MEJAH JAWAB]

mana jubah convo weh>?

Kap said... [MEJAH JAWAB]

tahniah, am

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

lu berak kencing pun ramai2 gak ke hamzah? =p

za petrelli said... [MEJAH JAWAB]

mane hamzah?:

hamzah yg pakai bju kurung bertudung puteh kat blakang

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

gua ingat lg gua kene marah sbb tau 1.2.3.4 je.. mber lain dah smpai 5..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...