Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, October 30, 2010

Mak gua pesan, Ketika Berak Jangan Tengok Tahi Jatuh

Tadi gua berak.. dem, entry gua berak lagi.. entah berapa kali dah gua cerita pasal berak.. argh..korang dah lunch? sila baca blog gua dulu baru lunch okeh?

Tadi gua berak, ketika gua berak gua tak tengok tahi.. mak gua pernah pesan zaman gua kecik-kecik dulu dan beliau cakap kalau berak jangan tengok tahi sendiri.. Jangannnnnn!

Time berak ingat kata-kata mak pulak dah.. alahai.. apesal la time berak tak pernah gua ingat awek ke, cikgu sejarah ke, atau model-model seksi yang selalu gua tengok dalam youtube.. apesal kata-kata nasihat mak gua juga yang gua ingat? sebab gua ini anak mithali agaknya..

Kenapa mak gua pesan bila berak jangan tengok tahi jatuh?

Pernah sekali time darjah berapa entah curiosity gua terhadap tahi jatuh amat lah tinggi.. gua suka tengok tahi sendiri jatuh.. bunyi tahi jatuh amat enak didengar.. tiba-tiba seekor cacing sebesar ibu jari gua keluar bersama-sama tahi..

gua takut.. gua lari keluar dari jamban dalam keadaan bogel.. oh dem..

moral of the story jangan la tengok tahi jatuh wahai adik-adik sekalian..


Comments
66 Comments

66 comments:

zuk zuhaiza said... [MEJAH JAWAB]

ustazah gua masa sekolah pun ade bagi tips untuk jadi pelajar cemerlang..

JANGAN TENGO TAHI SENDIRI MASA MELABUR..

gua pun tak tahu apa motifnya...

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

aku baru lepas berak..nikmat baru terasa...haha

eiii ada cacing..

malyna said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHA besar gila cacingg

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

aduyai,
loya tekak

azuin said... [MEJAH JAWAB]

sbnarnya x baek tgok sbab leh wat cpt lupa.....

azuin said... [MEJAH JAWAB]

sbnarnya x baek tgok sbab leh wat cpt lupa.....

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha!!! kes tu ka??
tgk tahi x elok sbb boleh merosakkan mata.. ini pun i baca kat petua imam syafie.. ;)


http://planetmirra.blogspot.com/2010/10/petua-imam-syafie.html

QieFLy si Dolce said... [MEJAH JAWAB]

apalah cacing tu wat kat perut ko lama2 kan :p hahahah

LaiLa said... [MEJAH JAWAB]

ades. entry lu x leh blah lagi ke hamzah? haha

mia said... [MEJAH JAWAB]

btol3, tgk taik sndiri best ke?ibu ckp cpt lupe, mata jadi rabun dan tak cantek..mcm mata panda nnti..bila cite pasal cacing, tibe3 trfikir, cmne kalu prot kite ni tranparent ek?hohoho..bule buat entry ni..

BSI-BSR-VIVIAN said... [MEJAH JAWAB]

errk..sebesar ibu jara? biar betol nih!!

babykristal said... [MEJAH JAWAB]

penceramah motivasi pernah cakap,kalo tengok nanti cepat lupa lol~

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

uwekkkkkk

hiro said... [MEJAH JAWAB]

saiz sama ngn konec lu..adehh..sian shara..keh2

fatian athiea said... [MEJAH JAWAB]

ada makna mak lu pesan cengtu...
ustazah gua pesan jgn tgk tahi sbb tkut pelupa..

avid gunner said... [MEJAH JAWAB]

thanks for ruining my lunch hour

Fina Fento said... [MEJAH JAWAB]

erk

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

makan ubat cacing weh. hahaha.

dya adriza said... [MEJAH JAWAB]

Huk3.. aku benci entry ni! Geliiii!!!

ana said... [MEJAH JAWAB]

dulu ye la..skrg mana ada org berak klr cacing dh..mcm2 ubat dh ada skrg.

star itu bintang said... [MEJAH JAWAB]

cis , lu makan ape sampai ada cacing ?

She is f.A.z.A said... [MEJAH JAWAB]

bro..
ptt perot u buncit..
byk cacing rupe nyer huhu :P

Cik SHiNJU said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...bijih hang ade cacing?
msti suka jln2 x pkai slipar neh..

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

orang cakap tengok tahi sendiri jadi bodoh..cuba ko tengok lama2 hamzah,betul tak jadi bodoh ke tak..muhahahaha..

Post Terhangat...


Kerana Kamu Pengikutku...

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

kalo tgok tahi sendri nati jadi buduh.. hahahahah~

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

gua trus rse nk trberak..

aLya said... [MEJAH JAWAB]

mst sebab mase jatuh 2 takot air lam jamban tpercik kat muke..euuuwww..
2 mak ko pesan jangan tengOk..hahaha

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

kalau tgk tahi sendri jadi lupa,
kalau tengok tahi orang lain, jadi apa?

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

memang entry ni le pulak

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

owh gross gile engkau ni.

Taste Of Life said... [MEJAH JAWAB]

tahniah utk cacing tersebut..mesti dah lama dia tggu saat nak keluar dari badan kau kan??

Cik Jari said... [MEJAH JAWAB]

sebab TAHI tuh kan NAJIS...nak jadi PELAJAR CEMERLANG,tak boleh tengok NAJIS mahupon BENDA KOTOR/LUCAH....


sekian...blog anda best!keep it up...

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

buyi tahi pelup, ko suke dengar?? euuwww

payeen said... [MEJAH JAWAB]

eeee. hamzah busuk lahh!

Rozita said... [MEJAH JAWAB]

banyak cacing punya budak

farahh said... [MEJAH JAWAB]

besar ibu jari?? lu bela cacing tu dlm perut ke ape weyy?? gila besarrr! :D

Wan Zulqhairi said... [MEJAH JAWAB]

memang entri yg giler... kelakor laaa...

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

awak~~~~~~~~~~~

puteriqaizyan said... [MEJAH JAWAB]

haha. cacing tu mesti ade dlm taik mu owk? hoho :D

efy.efy.efy. said... [MEJAH JAWAB]

gua bace pung x rase nak berak sudaa ..sembelit !!
HAHA

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

tk habes2 dgn entry berak. busuk lah ko nih!

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

tak pnah tgk taik sndiri. Sbb tringat pesan mak. Hakhak.. Ape2 pun, time berak mmg nikmat gila!!! ^^

Encik Gorilla said... [MEJAH JAWAB]

itu cacing ke belut....

Ninie said... [MEJAH JAWAB]

eeeee yekk

aYu said... [MEJAH JAWAB]

hak3..apela~

tengok najis/benda kotor..
akan buat ingatan lemah~

LiFe KaMi said... [MEJAH JAWAB]

pergh ko tak senonoh siot..haha

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

uwekkkss...loya tekak

darkbatman said... [MEJAH JAWAB]

haha.. sbr jelaaa

miss lolly a.k.a luvfareda said... [MEJAH JAWAB]

geli




















la bongok!

Yot | is | Yati said... [MEJAH JAWAB]

erghhhh benci kau. aku baru nak makan dah terbukak entry ni.

ika said... [MEJAH JAWAB]

eee . . yek yek !

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

macam-macam

Zezebel said... [MEJAH JAWAB]

Salam kenal.
Ada pulak macam tu. Hehehehehee....
Orang kata kalau taknak bagi tengok, baca buku atau suratkhabar dalam tandas.
Jumpa lagi.

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

haah
ustazah aku pon ada cakap
sebab tu kan benda kotor
janganla tengok
nanti jd cpt pelupa
hohohoh


grrr geli siot!!

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

kalau tak boleh tengok.. macamana pula kalau bau ?

ULtradya said... [MEJAH JAWAB]

pernah gak terbaca.. xelok tgok sbb..Tuhan akan tarik nikmat melihat sedikit bila kita memandang benda2 yg kotor(tahi sndri,kemaluan)..video2 lucah,gadis seksi..arak..sesapa yg rasa ada info xbetoi nih tolong perbetoikan...hihii

K I E R A said... [MEJAH JAWAB]

Gila lah, ada cacing.

HAHAHAHAHA ;D

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

memg ler xbole...klo ikot dlm islam mne ley tgk bnda kotor atau ngeri...sbb apa..aku pun da lupa.. :P

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

kawan aku pernah cakap dulu masa ktorg bebudak.."weh..ko berak tengok taik ko tak??kalau ko tengok ko bodoh!!haha.." masa tu aku blur2..ade ke orang berak tengok taik sendiri??busuknyeeeeeeeeeeeeee!!

amie... said... [MEJAH JAWAB]

eyerkk...bau busuk la blog ni...

spe berak tak cebok ni???...haha...

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

arwah atuk aku pesan

time berak jangan bercakap! nanti gigi kuning!





aku tataw relevannya tapi aku slalu cakap time berak and serious gigi aku kuning kalau tak berus 4 hari!

Lulu caldina said... [MEJAH JAWAB]

bluek..

hantu malang said... [MEJAH JAWAB]

nice bloggggg

Aqilah Nur said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.cacing tu agak2 panjang mana?

myonyu said... [MEJAH JAWAB]

hahhahahhahahhahhahahahhahahhahahhahahahahahhahahhahahahhahaha

Rahmad said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik taik gua besar..
saiz xxl..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...