Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, October 19, 2010

My Raya Moments Contest

Sokongan untuk Eyriqazz iaitu antara blogger terawal gua face to face.. Jadi gua masuk contest beliau untuk menunjukkan gua menyokong beliau.. contest KakInaKL pun akan disokong juga tapi lambat skit sebab kena review.. hehe..

ni gambar raya wahai bro Eyriqazz yang gua ambil dari facebook akak gua.. kalau entry ni salah sila bagitahu okeh?
gambar menunjukkan hamzah seorang penyayang...

My Raya Moments Contest adalah anjuran bersama MySuperkids , Viruspadu, LittleKidsPhotography,  Fitrihadi dan Special Additional Sponsor by Redmummy.Com (RM150) and Denaihati (RM200) .. 

Jadi kepada bro Eyriqazz, kiranya dah boleh masuk bahagian satu dua dan tiga la kan?? ke macam mana?

Hadiah dari top blogger ni memang lumayan.. seyes banyak duit bro eyriqazz ni.. hehe.. kalau nak masuk klik sini..

apa lagi?? undi la gambar gua ni.. 

step no.1 like FANPAGE eyriqazz ni..
step no.2 LIKE gambar gua kat sini..

jom jom tekan like.. tolong member-member apa salahnya kan?
Comments
14 Comments

14 comments:

ana said... [MEJAH JAWAB]

penyayang kerrr????

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

gambar ni lakonan semata-matakan? hehehe

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

dah boleh kawin dah ko ni

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

-.-"

oke2..good luck for u...

Eyriqazz said... [MEJAH JAWAB]

thanks bro join contest...anak bro ke tu?hik3...yup,dah layak utk semua kategori..nanti malam eden upload gambarni di FB..bro ramai awek2 suka,jgn lupa minta diorang like kan..tak susahpun...hik3...

P/s : Pasal komen blog bro tu,nanti eden e-mailkan..InsyaAllah, by hujung bulan ni..banyak benda nak mengomen ni...hik4.....

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

wow boleh jadi bapak mithali ni..ekekeke. all the best yer hamzah...mencik la ko masuk..

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

fuhhh penyayang bro! hekkk

platipus said... [MEJAH JAWAB]

abg hamzah!

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

hamzah ensem

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

hamzah bakal bapa mithali
fiwit

My Little Diary said... [MEJAH JAWAB]

salam
terbang tinggi-tinggi.. jgn lupa yg di bawah huhu


http://cikidis.blogspot.com/2010/10/cinta-tak-kenal-siapa.html

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

argh!

penyayang konon

ko langgar kucing, x penyayang tu

hak3


*tensen x dgn statement aku?

Eyriqazz said... [MEJAH JAWAB]

dah uploadkan di FB bro..blela meraih undi..hik3

cik lya said... [MEJAH JAWAB]

penyayang ke ni?r u sure??

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...