Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, October 23, 2010

Nota Untuk Hidup

Kalau takut di landa ombak, jangan berumah di tepi pantai.. 


...

Okeh.. dah tengahari dah tapi gua baru bangun.. Dah sabtu pun tapi gua masih lagi dalam keadaan yang malas.. Apa guna hidup kalau hari-hari macam ni.. argh..
Semalam internet buat hal.. Tak boleh conec langsung.. error ntah apa benda gua sendiri tak paham.. gua cuba conec tapi takleh.. gua cuba conec tapi takleh.. gua conec tapi.. grr..

final exam dah dekat, jadi terima kasih la kalau intenet slow.. kah kah kah
Comments
37 Comments

37 comments:

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

rumah aku tepi pantai
tp aku tkt ombak
tp aku suka mandi laut
haha

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

tapi hari ni laju pulak tenet nih!

Siti Ruhayu Ab Rahman said... [MEJAH JAWAB]

samalah..kakak pun malas nie..

rasa nak tidur jer...opsss....heheheh....

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

tenet aku pon gelong jugak beb...huhu

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

tu la.. pepagi ni tenet baru cergas..

cik tipikal said... [MEJAH JAWAB]

internet kampus aku laju!!! haha aku ada rahsia!!

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

hahahha... gud luck!

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

tenet tu soh kau g stdy la bro,

Terkini : Maut berebut remote TV

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

ahh.... em.. third


Latest entry di:
Shane, si jutawan Youtube
Kau ni tak up-to-date-larh

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

citer pasai internet pun CONEC tu tak tinggai...... CONNECT la CONNECT!

liyana aziz said... [MEJAH JAWAB]

bagus kan kalau tengah nak exam tenet lemb.. muhahahaahhaha

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

Grrr..bagus le takleh conec..ko g blajaq dulu...

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

aku da lali dengan benda3 ne. haha

ajim said... [MEJAH JAWAB]

tenet boikot ko kot semalam...tuttt..

platipus said... [MEJAH JAWAB]

conec

CT said... [MEJAH JAWAB]

seropa kita pnt cam nak puzzzzzzz...hi3

Jom jd follower akk!!! hi3

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. betul2. kang umah runtuh dilamggar ombak. kekekekekek!

| RoziAhmad | said... [MEJAH JAWAB]

good luck for u'r exam!

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

hujung minggu sesuai untuk bermalas2..

::cdot the dot:: said... [MEJAH JAWAB]

konek tak bagus mmg la tak boleh cucuk!

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

internet suh ko study tu

Ciklinn said... [MEJAH JAWAB]

rumah akak takde ombak... hihih tapi sat gi nak gi pntai.... tak leh conec sbb suruh kamoo belajorr..huhuhuh

The Poyo Me said... [MEJAH JAWAB]

ape kata lu buat cam wa. masuk mekdi 24 jam pastu main la puas2.

wa tak beli makanan pon.

wakakaaakak

elmo gemOk said... [MEJAH JAWAB]

conec = 4
dah = 4
kah = 3
gua = 6.

aku pun baru bangun.

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

tenet slow suh jgn on9 ahha

suzzsuzie said... [MEJAH JAWAB]

pegi belajor

Puteri Dyla Qistina said... [MEJAH JAWAB]

gudluck exam :)

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

Lupa lak..

Lari! Lari!

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

Ops.. gwa mcm komen salah channel je tadi.. hamzah!! jgn approve yg tadi.. !!

shigellazoster said... [MEJAH JAWAB]

BERSYUKUR.. INTERNET MEMAHAMI KAMU.. HAR HAR HAR

girlsnextdoor said... [MEJAH JAWAB]

tiap kali gua masuk blog lu je gua terase nak main layang2.. cam haram mane gua nak cri layang2 tgah2 kota shah alam ni...

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

kalau takut tak conec,
g tukar je broad beng ko tu.

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

tanpa internet bingung dibuatnya..nak gambar tgk wayang semalam

Roxy zai said... [MEJAH JAWAB]

wahai jejaka macho..sahutlah cabaran ni:

http://roxyzai.blogspot.com/2010/10/jom-join-contest-muka-itik-itu-cun.html

SDS said... [MEJAH JAWAB]

ade award utk ko hamzah...sila ambil di blog aku...

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

taim xm xley slalu conec conec..mak marah

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

bagus lerr internet x de, lu boleh belajar dengan bersungguh - sungguh. good luck

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...