Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, October 17, 2010

Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

Gua nak update pun rasa serba salah.. Sebab seyesly gua sampai je meeting dah habis.. har har har.. tak remaja la meeting-meeting ni.. Jadi kalau korang berminat nak tahu pasal apakebenda Glitterati Plus ni korang boleh pergi blog teratakarmo dan chearmster..

Pemalas betul gua nih.. orang lain siap bagi penerangan berjela-jela gua cuma link kan saje penerangan Glitterati Plus ni..

Korang mesti cakap 'alah, buat event area KL je abis ahli nuffnang area bukan KL macam mana?'.. Kalau sape-sape cakap macam ni boleh la tekan link teratakarmo dan chearmster kat atas tu okeh? diaorang dah bagi penjelasan..

sampai je gua cari nasik.. biasa makanan event nuffnang ni best-best.. tapi kali ni makan kuih je dengan air mineral.. ciklily cakap gua kurus.. hakikatnya gua lapar+panas.. argh..

antara ahli yang hadir.. ramai yang dah balik time gambar ni diambil..  yang sempat gua cakap-cakap adalah Eyriqazz, Darkbatman, MakCikInakl, Daydeck, Sawanila, Redlinda, Atreyu/bedtimestories, Anakperak, Jejai, Mohd Zaid, Luckystike, Ciklily, Shahrul, Chearm..  sumijelly?? kah kah..

sori-sori kepada brader-brader yang gua tak ingat nama.. rupanya itu syaringinfo, gua malu nak tegur.. har har har..

gua cuba bertukar menjadi oltromen.. tapi orang ramai jadi kuasa susah nak keluar habis..


ambik gmbar bajet nampak muka je.. kah kah kah..

Event ni secara konklusinya best.. Lagi best kalau gua dengar apabenda Shah/tehtarikmemoirs duk cakap masa meeting.. Tapi gua cuma datang dan isi borang Glitterati Plus je.. Korang yang tak pergi event boleh juga join Glitterati Plus ni.. Jangan risau, nanti nuffnang akan update balik dan masa tu korang boleh la daftar online okeh?

Pukul 3 petang gua balik terus cari nasik.. lapor-lapor.. diaorang suruh main layang-layang dan suruh gua terbangkan layang-layang tu tinggitinggi.. ceh.. gua lapor nasik weh.. duit gua bawak 10hinggit je.. grr..

gambar-gambar ni gua ambik kat facebook shahrulhairy, eyriqazz, chearm.. Kepada sumijelly.com gua nak ucapkan padan muka sebab sesat.. terus sumijelly give up dan balik rumah lepas tak jumpa Taylor ni.. har har har..

Nak tengok gambar lagi klik sini.. Nak tahu apa itu Glitterati Plus klik sini, sini dan sini..  hoyeah...
Comments
34 Comments

34 comments:

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

hitam itu menawan. ouh yeayh!

platipus said... [MEJAH JAWAB]

aku first ke

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

tak nampak muka, nampak hurup je!

ana said... [MEJAH JAWAB]

benda apa tu???? malas nak bc link...har har har

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

terbaik la hamzah~
dtg gak tunjuk muka...
sbb ade exam je la ak x sampai~

Liza said... [MEJAH JAWAB]

liza blogger biasa2 jer, tak dapat ler yg status plus

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

hamzah...
da tau da situasi nyer tue...
nnt ak bwk la sesape k...
jmpe d sana k...

Onelove...Jambu merah warna said... [MEJAH JAWAB]

bestnye... gua x pnah pn dpat jmputan dr nuff T_T

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

aku dah komen kat blog che arm.... since ko pun bagi link kat blog dia, ko baca komen aku kat blog dia la ek!!!

fiD said... [MEJAH JAWAB]

wah, keseronokkan dia, nape tak p awal2?

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

aku dapat status minus ni, wakakap

fadhlinaafifah said... [MEJAH JAWAB]

eh taylors! kolej kuhh! :D

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

SALAM KENAL BRO..... saya la jejaka kacak yg pakai cap merah FERRARI tempoh hari.... nice meeting u...

-hazmanfadzil-

platipus said... [MEJAH JAWAB]

hik hik

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

alala siannya you (:

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

SEO

darkbatman said... [MEJAH JAWAB]

bro, yg mane sharinginfoz? aku xtau weh.

NUNU EERA said... [MEJAH JAWAB]

dtg lmbt lgi ok dri xdtg..:)

Ain Atika Zailani said... [MEJAH JAWAB]

alaaa...kenapa i tak pernah tau pun nuffnang ada buat event yang macam tuh????

Fiq said... [MEJAH JAWAB]

satu je yg aku nk komeng..

gamba yg 1st tuh..

gaya macam nk telan akak tu je..
hahahaha

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

yeah! macam ain atas ni ckp. aku tak pernah tau pn nuffnang ada wt event? T____T macam ne ko tau wei?

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

Huyoo..

lu mmg best r bro.. xremaja r meeting2 ni.. hahaha...

Umar Zakir Abdul Hamid said... [MEJAH JAWAB]

salam.
boleh tanya
nama mamat yang dalam gambar 1st tu Faez Mat Rudin ke?
haha.
kalau itu dia dan anda kenal dia tolong kate dia umar zakir kensalam.

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

ko kutuk kak sumi yek...

ptong Elaun menulis.......muahahaha


Sumijelly.com

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... [MEJAH JAWAB]

wah best nyer gather2....

Redbloodsnow said... [MEJAH JAWAB]

SOBSOBSOB...JELES AKU TGK AH. KENAPAAAA LAH DAK NUFFNANG X ANJURKAN EVENT KAT KUCHING, SARAWAK EK.

CAM X ACI JEK..HEHE :P

dotblogspotdotkom said... [MEJAH JAWAB]

walawey.. meriah nye.....

atty's said... [MEJAH JAWAB]

ade perasan aritu ..kty datang ngn anak sulung..

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

kau lapar nasik sebab tuh kuasa otromen susah nak kuar

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

oi tak ajak!

kate g KL

naseb aku x turun KL

huh~

Teh Tarik Drinker said... [MEJAH JAWAB]

harap2 la meeting hari tu infomative! thank for coming! :D

tehtarikmemoirs.com

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

kuasa otomen tak menjadi sebab aweks tak ado..

alahai...jatuh saham panggil makcik..panggil auntielah

maCy said... [MEJAH JAWAB]

bagus. ptt sume kasi link je tayah cerita. keke

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

x pernha pergi..;( sob3

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...