Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, October 23, 2010

Social Network Facebook

hoyeah.. semalam gua pergi The Curve tengok wayang.. Lain kali gua story pasal tengok wayang okeh?

"Siapa takde facebook sila angkat tangan?"

"Semua ada facebook kan?"

"kalau siapa-siapa takde facebook boleh duduk kat planet Marikh"

Semalam kat The Curve ada apa ntah.. ada macam konsert, tapi tak macam konsert, nak kata gig tapi tak macam gig, tapi ada orang nyanyi-nyanyi lah.. dem je memekak... dem je buat kat depan pintu masuk.. argh..

Dan antara dengar dan tidak gua tertangkap tiga ayat kat atas tu.. 'siapa takde facebook bla bla bla..' daripada MC konsert/gig/mende ntah..

dulu gua ada facebook.. tapi bukan nama Hamzah Ian okeh? nama lain.. Dan facebook tu dah tak active rasanya..

gua perasan something.. awek-awek cun akan ada beribu-ribu friend, beribu-ribu poke dan juga beribu-ribu friend request sebab mereka cun..

kah kah kah..
Comments
46 Comments

46 comments:

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

tipus tak de fb, dye kat bumi jugak, cam ne tu hamzah?

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

owh

mia said... [MEJAH JAWAB]

oh yeah..rasa saya tahu nama laen dl fb yg xactive tu..mak aii..means lame da la korg ade kt situ..ade sorg mamat salleh angkat tgn mase dj ckp 'sape xde FB'..btw, nice meetim u majah..

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

awek2 x cun pun ade juga bro beribu234 tu

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

Hahaha.sengall je.

platipus said... [MEJAH JAWAB]

shilake!
aku takda facebook tau..mak aku tak bagi buat

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

cun habis

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

sumpah tak paham motip entri nie....... akupun ada ribu2 friend, ribu2 poke... adakah aku cun????
(ok, aku tipu)

Nadia H. said... [MEJAH JAWAB]

bkn fb ko yg dlu pun bribu2 gak ke? hahaha..

siti murni said... [MEJAH JAWAB]

tu badge tu...account yg x active ke account baru tu....tipu yer...hihi

M.D 沙美美 said... [MEJAH JAWAB]

gua cun, tp xde pon smpai beribu2... =.="

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

xpenting pon fb neh haah

daud said... [MEJAH JAWAB]

motip?

::cdot the dot:: said... [MEJAH JAWAB]

patutula wa takda org nka kwn2, xda org nak poke2....baru wa tau..

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

btoi2.. yg cantek of coz la owg pandang~

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

Tunggu aku photoshop muka aku sket, pastu gambar profile letak gambar muka je. Konpem ramai awek skolah add aku.. mwahahaha

Lari! Lari!



>>My Latest Entry<<
Nuffnang Exclusive Screening - You Again?

Rowena Chasez said... [MEJAH JAWAB]

laa....
xde plak org poke2 aku..
friend request pon xde..
nmpak sgt xcun..
haaha~

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

semua awek cun minat awak

darkangel said... [MEJAH JAWAB]

ntah awek cun tu kenal pe request tu ke tak...tah

SDS said... [MEJAH JAWAB]

fakta menarik...

SDS said... [MEJAH JAWAB]

fakta menarik...

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

oo semalam ko sombong ek! k lily panggil buat2 x dengar tau

coretan untuk kamu said... [MEJAH JAWAB]

sheeeeeeyoooottttttt.... aku xde fb tau.. belikanlah aku roket g planet marikh..

SYAFIQ BAKHARI said... [MEJAH JAWAB]

wow ! jeles gile beb . hehe ..

http://syafiqbakhari.blogspot.com/2010/10/part-2-need-new-tagline.html ..ade poll . prlukan korg utk tolong denn .. hepi voting :)

~cik manis~ said... [MEJAH JAWAB]

patutla kawan aku beribu dan byk poke serta fren rquest. gagagagaga :B

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

huyoo.. dlu guna nama gapo???

K I E R A said... [MEJAH JAWAB]

Btol lah weh -.-

beruang said... [MEJAH JAWAB]

motif???

aLya said... [MEJAH JAWAB]

kecian ar awek xcun..x ramai la kwan kat fb..huhuhu

fndrocka said... [MEJAH JAWAB]

So what?

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

kelebihan awek cun yang tak dpt ditandingi oleh awek tak cun..

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Ada surprise dlm blog aku..hang lawat2 la jap orait. (Sila delete komen aku ni okeh!)

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

haruslah ade fesbukkk :)

nadey said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha patot la aku xde beribu2 nk poke aku...xde beribu2 nk add aku....oooo aku phm sbb ape!!!!!!! tp aku rase aku cun je (sawan)

HEROICzero said... [MEJAH JAWAB]

gua rilek jek xde fb...

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

rasanya awek2 nie mudah dapat friend atau friend request .... antara sebabnya daya tarikan koleksi gambar dalam album diorang

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

fb untuk main game !!

mira.una said... [MEJAH JAWAB]

mknenye mira kne ddok kt Marikh la ny ea?
haha

ana said... [MEJAH JAWAB]

klu gambar yg diletak tu betul..klu letak gmbr org lain x guna gak wpun cun... :P

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

perlu ke ada FB? haha...

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

yup..
yg cun je de ramai kawan
siap buat 2 akaun
yg x cun dipggrn sob3..;( hahaha
tp best gak x cun ni. xde org kacau

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

ah menipu ah kau..aku cun tapi tak beribu pon fren aku? =='

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

kau jd lah perempuan lawa, mesti gamai add FB kau.. kihkih

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

ak xda fb.. eh.


Latest entry di:
Kisah ikan keli
Serangan tiga penjuru
Happy Bday Bunga

Rara Nasiha said... [MEJAH JAWAB]

kecik ati gua. kawan gua tak beribu-ribu pun,mesti sebab gua tak cun.

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

huwaa. fren ratos je. tik tik tik.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...