Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, October 9, 2010

Taf Gila

Kalau gua cakap dengan member perempuan majoriti mereka suka lelaki taf.. dem. majoriti okeh.. gua tau ramai berpijak dibumi yang nyata.. Dan gua tahu ramai ada boyfren buncit, suami kurus kering.. kah kah kah..

Gua tahu korang suka tengok je kan? Kalau nak jadikan mereka sebagai suami memang haram lah.. gerenti skandal banyak, perempuan keliling pinggang.. tu tak kira lagi sugarmami, mak ikan, tak pun ntah-ntah gay.. Jadi baik korang tengok je lelaki taf ni..

Ramai orang kata takpe muka tak hensem, body tak ketul-ketul pun takpe.. asalkan berharta dan tahan lama diranjang.. bab tahan lama kat ranjang tu gua tak tahu nak cakap apa sebab gua belum kawin lagi.. bab berharta gua macam biasa la.. hehe

Jadi gua rasa bangga kalau perut gua tak kempis macam dulu lagi..

sekian..
Comments
66 Comments

66 comments:

aleen adela akoo ^_* said... [MEJAH JAWAB]

erk,aku xsker lelaki ketak2..pliss jauh cket..hu3

cik shara gadis bunga said... [MEJAH JAWAB]

takpe, suke awk gemok :)
(mcm skunk pon ok da)

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

kire perut ko skg tak kempis . maknenye. BUNCIT? ke taf? hahahaha

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

xsuke...hahha

aYaz said... [MEJAH JAWAB]

ha ha ha...
suami chubby oke what?
:p

Gen Fujita said... [MEJAH JAWAB]

aik? bukan lelaki manly atau GAR ni dah outdated ke? aku ingat girls zaman skang ni suka guys lembik2 atau jambu2. aku rasalah, agaknyalah. lol

raina said... [MEJAH JAWAB]

heh! tahan lama di ranjang itu PENTING!!!!! PENTING untuk kesejahteraan batin dan pusi!

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

gambir sarawak

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

laki ensem
bini cantek
tp cerai gak
punca? x tahan lama di ranjang la..
betul pe..

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..gua bru ckp pasal taf2, lu dh bt entry..hahaha.
heheh..balak gua x buncit macam lu ok jamzah! hahaha..lu dh buncit??

sit up la wyh...tp ai tetap ske lelaki dada bidang sbb balak gua lah itu!!

Anitadahahs said... [MEJAH JAWAB]

kalau dapat suami taf oke ape.. tapi kalau taf kaki pompuan haram jadah la! tapi tahan lama di ranjang apakah motif? ai tak kawen lagi..hik3

little Nightingale said... [MEJAH JAWAB]

Ske lelaki athlete! Walaupun bdn ku jns berisi hakhaha...

darkangel said... [MEJAH JAWAB]

lelaki boroi sexy apa...

ana said... [MEJAH JAWAB]

sblm kawen xleh boroi...jatuh saham!

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

wah3...
kau dah ada kan??
apa susah??

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

bdk kecik mane boleh tulis pasal ni..

tia said... [MEJAH JAWAB]

plg kurang yg ade sixpack pon gua da suka gyler tgk!
kihkih~

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

mesti ko jeles dengan laki taf kan??hahaha..saje nak buruk-burukan laki taf macam aku.hahahaha

Post Terhangat...

Apa Yang Anda Takutkan?

fndrocka said... [MEJAH JAWAB]

Yg soleh dah tak market eh

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

erk! means hamzah ne boncit :D

rizal jabai said... [MEJAH JAWAB]

boncit tu tanda kebahagiaan sorg laki..makin bosar boncit,makin bahagia lah

jomm boncit ramai2 :P

~fisha~ said... [MEJAH JAWAB]

suke my bf sebb bicep die sedap. best tumbuk.haha!

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

yang penting lelaki yang boleh bimbing pompuan

MushroomCute@Mariea said... [MEJAH JAWAB]

ada kawan2 lelaki yang tidak berperut kempis cakap...Boroi itu lambang kemewahan...hahahahha

yuyus~alexa said... [MEJAH JAWAB]

bila ko sebut gay..tergelak jap..td br jupe patient yg GAY..

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

aku ske laki aku seadanya sbb kekdang dia kurus, kekadang dia gemok, dua2 pon aku ske! ;p

fathiah said... [MEJAH JAWAB]

aku mmg ske laki taf. huhuuhu

ika said... [MEJAH JAWAB]

geli ehh .

little black dress said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..boroi nmpk sexy..
org kate la..
=P

cham's said... [MEJAH JAWAB]

ubat kuat ni...? hahaha yg buncit tu penyatuan otot 6 pack ler :)

six.september =_= said... [MEJAH JAWAB]

taf?? pelis la hamzah..geli kot

alinac lover said... [MEJAH JAWAB]

x kempis cukup mkn la tu~

taqie said... [MEJAH JAWAB]

yg pntg ksh syg

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

lu dah test ke

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

hoho....perut lu dh boncit ke?

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

okeh sila aturkan perjumpaan untuk general meeting persatuan jejaka boroi.. jgn lupa print flyer tau!

mia said... [MEJAH JAWAB]

haha..bangga kan prot muncit sket..adoihh la majah..

niena said... [MEJAH JAWAB]

entry 55sx neh

:D

Najwa cik Qaseh said... [MEJAH JAWAB]

taf? euww..sila ketepi...

biasa2 je...okay wat..hehe

boroi/buncit?..itu pas kawen kot..huhu..

thn lama di ranjang?..emm..belum kawen lagi.
:D

darkbatman said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. bleh ak join ker?

Annyss said... [MEJAH JAWAB]

fakta lu tipu
wa tak caye.wa dah try laki boroi
tp ttp gatal ngalahkan fizz fairuz O_o
wa nak try laki taf plak pasni :p

Annyss said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
Encik Psychopath said... [MEJAH JAWAB]

buncit tu lambang kekayaan. mcm aku. kaya dgn budi bahasa dan kasih syg.

Eyriqazz said... [MEJAH JAWAB]

hamzah buncit?takdela..nampak macam rosyam nor adalah..hik3..bro,jgn lupa join my raya moments contest..

P/s :sorryla bro tak sempat join contest bro last time..sibuk dengan MSS..

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

aku suka lelaki....... tak kisah la cemana rupanya, janji lelaki.......

makna kata aku bukan lesbo. =)

SyimaSyaz said... [MEJAH JAWAB]

ha? tahan lama diranjang?
aahhh itu semua utk sementara je...yg penting...'dia sayang kita sepenuh hati'...ecehhh....
(dulu bf tanak belikan beg guess, buat2 lemah tak bermaya mcm dunia gelap gelita...pastu jln hentak2 kaki...smp skrg dia up kan cerita tuh..cis...hehehe)

beruang said... [MEJAH JAWAB]

cna nk test kuat or x d ranjang erh?

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

wah gittew

aLya said... [MEJAH JAWAB]

waa..mau bf taf gak la..
hehe

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

perempuan suka la tgk ak? baru ak tahu.

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

perut hamzah boncitt..lariikkkk! haha

relevan said... [MEJAH JAWAB]

Weh..hehe! jangan terlampau boroi nanti ada benda yang kan jadi singkat..

sahromnasrudin said... [MEJAH JAWAB]

apa kata kita mendaki gung tahan :-)

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

cisss...aku ingat ko nak bg tips tahan lama diranjang...penat aku baca sampai habis...dem it..

imanshah said... [MEJAH JAWAB]

aku lelaki separa buncit

Catherine- said... [MEJAH JAWAB]

aku sgt setutju dgn raina :) yes yes yes~!

Onelove...Jambu merah warna said... [MEJAH JAWAB]

haa?? tahan lama di terajang?

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

kalu nak tau...org lelaki yg berharta adalah buncit...

~~sebab cukup makannyer....~~

~~lagi 1, mereka adalah seorang lelaki yg berkeyakinan tinggi~~

~~cube tengok penjahat dalam citer kartun batman, spderman, semua bos2 semuanyer buncitkan~~~

~~so, ape maksudnyer buncit, maksudnyer KAYA~~~

~~teruskan membuncit ~~

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

bro.. don't worry. Boroi tu ciri2 orang kaya.. har har har

Kyuubi_85 said... [MEJAH JAWAB]

buat pa kalau kaya, tapi tak tahan? ada sixpack tapi cepat je selesai? haha.. itu yg penting!

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

ko taf aper hamzah??

cikmimmie said... [MEJAH JAWAB]

.boncit skit dh le..blh men tumbuk2 kat perut dia...waahaha

Nabilah said... [MEJAH JAWAB]

adakah ini salah satu cara nak bagitauu kau jelez ngan member ko yang taf ? har har harrr .

ultra said... [MEJAH JAWAB]

syabas bhai! syabas! hahahaha

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

saya suka yang sedang2.. tak kurus sgt, tak boroi sgt.. just nice.. he3

Cik Bulat said... [MEJAH JAWAB]

senang citer ko nak kata ko taf la ni? malu malu pulak. hahahhaa

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...