Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, October 18, 2010

Takut Hantu

gua takut kucing.. seyes gua takut..

Kalau gua tengok kucing datang kat gua gesek-gesek mintak nasik gua terus campak ayam seketul.. suruh lari jauh-jauh.. biar la membazir ayam gua.. asalkan gua selamat..

Gua pun pelik.. Muka gua ni macam penyayang sangat ke? macam lelaki kucing ke? ceh..

Asal gua makan nasik je kucing datang.. asal gua makan roti je kucing datang.. tu tak kira lagi yang duk berak depan bilik.. dem dem..

taik diaorang same je bau.. Bau taik kucing.. dah nama kucing mesti la bau taik kucing.. budu la budak ni.. grrr..

Bulu kucing tu kalau kena idung gua mesti hangcung hangcung la.. berair je.. berlendir macam peluh ketiak tuh.. argh.. apa bende la gua story nih.. mampus ah..

Moral of the story adalah gua baru je terlanggar kucing tadi.. seyes tak sengaje..
Comments
65 Comments

65 comments:

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

ko dah balas dendam eh? nanti satu kerabat kucen datang kat ko. hak3

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

kucing tu binatang paling comel kot..ahh lu memang takde sifat penyayang..

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

fuhhh kau melanggar kucing? mati ke x?

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

waaaaaa..kesian aku kena langgar [motip?aku bkn kucing yg ko langgar td.] ahahha

platipus said... [MEJAH JAWAB]

terlanggar?mati kah?

Ciklinn said... [MEJAH JAWAB]

huhuhuh akak pun takoot dik oi... leh melompat woo kalu tetiba dia gatai2 nak bergesel2..

ZUE SMILEYX5 said... [MEJAH JAWAB]

waaaaaaaaa kesian ngan kucing tu...sob2..

Nurhasnatul Nabila said... [MEJAH JAWAB]

huhuhju~!!!
cian nyer kucing tuh!
ko kejam doe!
peace

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

aku sgt ske kucinnnn! langgaq hamzah!!!

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

aku tak suka kucing. hishhhh xmandi!!

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

WOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

KAU LANGGAR KUCING APESAL?

TERUKKKK



berani kau ckp kau langgar kucing kat aku pencinta kucing

sob3. sedey weh!



*kau balas dendam ke hah? hohoho~

NURULekmiRabat said... [MEJAH JAWAB]

kucing comey la..kalu lipas leh la ditakuti..eee..

SitiMashitahSaidin said... [MEJAH JAWAB]

kuncin tuh hantu ka, hamzah?? hahhahaha~

little cart00n said... [MEJAH JAWAB]

da kebumikan ke kucing tu?hehe

cik shara gadis bunga said... [MEJAH JAWAB]

im da cat's lover.
cmne nak kawen nanty?

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

gua x faham org2 yg x ske kucing...lg2 pompuan tgh mkn kt cafe...tiba2 kucing dtg, jerit2..mcm napak denesor je yg kacau dorang.. annoying giler! bt x tahu ngan kucing tu dah la...

fadhli said... [MEJAH JAWAB]

gi hantar ospital kucing tu mejah oii :D

eqbalzack said... [MEJAH JAWAB]

takut kucin ke ham?

mia said... [MEJAH JAWAB]

so kucing tu mati ek?jadi hantu..sbb tu tajuk entry ni majah tkot hantu??okeyyy..baru nampak kaitan tjuk dgn entry..hahhaa...

cikmimmie said... [MEJAH JAWAB]

jaga ko..lagi ko tak suka kucing..lagi la dia akan dekat ko...hakhakhak

Zaer!! said... [MEJAH JAWAB]

oit bro! mana la SB ko ni?xdak letak ka pa?huhu.Thanks bagi jawapan tadi.memang aku tunggu ko bagi jawapan pon.nk tanye ko,ntah mana menghilang da.huhu.Neways,thanks lot.pesan kat nuff.tarik la BE masok blog aku tu sepam dua.hahaha.;-)

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

jgn sampai kena badi kucing udah..

izawati ahmad said... [MEJAH JAWAB]

kejamnya langgar kucing.
nanti saya nak bikin hate-page di facebook lah. bikin untuk si pelanggar lari kucing.

bolehleh pecinta kucing united melanggar kereta anda pulak.

muahahaa...

ana said... [MEJAH JAWAB]

jaga2, mlm ni antu kucing tu dtg cr ko...

syAzAnA said... [MEJAH JAWAB]

mencikkk lu hamzah ian. aaaaaaaaaaaaaa!

imanshah said... [MEJAH JAWAB]

sayangi kucing!!

ajim said... [MEJAH JAWAB]

rupa2nya ko yg ada hubungan sulit dgn kucing.pastu ko bunuh pulak kucing tu.pastu ko takut hantu kucing tu.pastu kalau hidung ko berair tiba2 mesti hantu kucing tu yg buat.pastuuuuuu......

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

mcm kawan aku.. muka punya ganas tapi takut kucing.. hahah...

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

ko kejam!

Syima Syaz said... [MEJAH JAWAB]

jgn sampai 'hantu' kucing datang...hahahaha

Amri Rani said... [MEJAH JAWAB]

kucing rumah sbelah slalu berak rumah Pakwi....huhu

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

mejah2...

harap je muke brutal

tp takot kucen..

ampeh tol..

mmbe aku sbijik cm ang mejah ui

kucen sebatu jao, mlenting mcm dah de 1 cm dkt die

haih..

pelik32~

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

mejah2...

harap je muke brutal

tp takot kucen..

ampeh tol..

mmbe aku sbijik cm ang mejah ui

kucen sebatu jao, mlenting mcm dah de 1 cm dkt die

haih..

pelik32~

Cik Rara said... [MEJAH JAWAB]

kucing mmg tau klu org tu takut kt die..

sirius wa cakap beb

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

kau bapak kucing kowt..keke..;b

♥ shiMawar ♥ said... [MEJAH JAWAB]

uiks..kau langgar kucing..? erm..org kata, klu langgar kucing, nnti kereta tu badi malang wei..

aha..tak tahu!

cham's said... [MEJAH JAWAB]

meeeeeeOow grrrrr...woit tak baik la! kita suka kuching tau!!! teledera tangkap dia ni..tak mcm oltromen tau *dush.

si para para said... [MEJAH JAWAB]

kesian kucing tu..tak salah apa2 pn kena langgar..

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

cis

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

sangat kejam Hamzah Ian..

ribena.illina said... [MEJAH JAWAB]

aku pon takut kucing ! leh geng ngn aku . hahaha~

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

ada member memang takut kucing.. sekali tu makan kat gerai dekat dgn asrama, kucing lalu atas kaki dia, dia jerit terus terbalikkan meja.. nasib baik order tak sampai lagi.. kalau tak habis semuanya..

cik QasehThya said... [MEJAH JAWAB]

meow2 tu okay ke??..
ke dah wassalam dah??...

cian meow2 tu.. T_T

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

nis suke kucing!

Idalara said... [MEJAH JAWAB]

tak baik tau...
siap ko mlm nnti ko mimpi kucing tu dtg gigit kaki ko..

maCy said... [MEJAH JAWAB]

takut kucing ke. spoil betul

ika said... [MEJAH JAWAB]

oltroman jadi kucingman la nmpk gayenye . .

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

org kate lagi kite takut lagi suke benda tu dekat dgn kite..mcm kite benci org, nnt org yg kite benci 2 la jadi pasangan kite.betul x.pasal langgar kucing tu aku pernah alami.tp bukan langgar.aku tak pasan anak2 kucing main kat pintu.then tersepit.smpai mimpi2 dowh.tatut

Eyriqazz said... [MEJAH JAWAB]

salam bro..apa e-mail bro ya?...nak terjah byk dlm queu..tapi kalau e-mail ble kot..kasi e-mail ya

Eyriqazz said... [MEJAH JAWAB]

dah jumpa e-mail..nanti2 eden e-mailkan ya

beruang said... [MEJAH JAWAB]

aku terpijak kucing masa ngah turun tangga.
sorry kucing

Ain Atika Zailani said... [MEJAH JAWAB]

ahahahha...kelakar la...kau lagi besar dari kucing..patutnya kucing tu yang campak ayam kasi kau...wahahha...lawak la kau ni...

J. Abdullah said... [MEJAH JAWAB]

muka lu maybe la tak penyayang.

tapi muka ganas pun takut kucing ke? kahkahkah!

Kimmy Ai said... [MEJAH JAWAB]

ish3.. takziah buat keluarga kucing yg berkenaan..

aku suka gila kucing.. ;DD

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

gilalah lu langgar kucing?
kucing tu okay tak? hidup? le jalan?

bek lu jaga2 nanti kaum kucing serang lu tok balas dendam...hiahahahahha

'AQILAH said... [MEJAH JAWAB]

langgar kucing ? mati ?

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

ko ada aroma bau penarik kucing kut...

Ika Razak said... [MEJAH JAWAB]

sume binatang pun aku takut.. tapi aku takkan buat ape2 kat binatang tu.. sebab aku kesian kat diorang..

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

hamzah,

ko seorang yg kejiiiiiiiiiiiiiiii...

da ler xsuka kucin, pastuh ko langgar plak...


KO TAHU X NABI SUKA NGAN KUCIN???????????


-.-" aku anggap ko xtahu..dn skrg ko da tahu kan...

sila suka skrg

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

peh.. sadis giler..

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

lu langgar pakai apa, keretapi?

masshie mastura said... [MEJAH JAWAB]

eh kucing takot air, len kali kucin dtg percik air kt dye then dye twos lari.
but do try to love cats eh :)

Nabilah said... [MEJAH JAWAB]

kucig tu mati ke (e_e)
syiannn ..

Kap said... [MEJAH JAWAB]

jahat budak jahat.

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Muka macho takut kucing...gelak gile baca...boleh di vote untuk blog lawak pilihan~

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...