Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, October 17, 2010

Tertunailah Hasrat Dihati

tadi gua berak.. sori la gua cerita pasal berak lagi.. sori kakina sebab ambik tagline ni.. dah takde bende lain gua nak cerita sebab hari-hari gua berak.. ke ada yang tak pernah berak?? har har har..

Berak ni nikmat sebenarnya.. Lebih-lebih lagi kalau tempat berak tu bersih dan wangi.. Toilet gua berak macam tu la keadaan dia.. bersih dan wangi..

Sedang asyik gua berak tiba-tiba gua dengar sorang mamat ni nyanyi.. Entah lagu apa beliau nyanyi tapi agak kuat la jugak sampai tahi gua jatuh pun gua tak perasan.. Betapa kuatnya suara beliau.. ceh..

"bro, pitching lari lah", gua tegur sambil meneruskan berak..

"ye ke? jap-jap", beliau berenti nyanyi dan kemudian sambung semula nyanyian tapi kali ni dengan suara lebih syahdu..

Entah siapa mamat ni gua main tegur je.. rakyat malaysia kan peramah..

Akhirnya aktiviti berak gua berjaya juga.. gua basuh dan gua keluar dari jamban.. Beliau masih lagi menyanyi dengan gembira.. Baru dapat awek agaknya..

Comments
34 Comments

34 comments:

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

HAHA nikat doe berak. lebih2 agi kalau time meneran . hahaha

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

x senunuh. masa berak mana buleh cakap.

suzzsuzie said... [MEJAH JAWAB]

ciss...sempat pikir psl pitching lagi

amira said... [MEJAH JAWAB]

hiburan fre... layan je..

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

makruh la cakap dalam toilet

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

bestnyer ko berak..


Entry terbaru Fahmie Hari Ini:
1.Kehebatan Seorang Ibu
2.Oh Mak! Saya Ingin Jadi Cool

mia said... [MEJAH JAWAB]

adoihh majah..pecah prot baca entry kamu yg ni..haha..xbole belah, suare budak tu kuat sgt, smpai tak dgr taik sndiri jatuh ek...sengal punye majah..

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

aritu aku nyanyi sambil berak, membe aku baca yasin kuat2 kat luar. Insaf terus. =(

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

hahaha kalau gua tak senang nak membuang...x aman...hak hak

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Berak.












































































;p
















;p
















nice sangat la lu buat entry pasal berak.

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

hahaha!! bagus la u ni peramah sgt..

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

*babik*

Fakhrur Razi berkata said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha =.="
mmg peramah abis

Che Armster said... [MEJAH JAWAB]

oi makruh la weh cakap time berak!!

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

saya suke berak !! tapi ssh nak berak..asek majuk jer..apekah rahsiamu wahai cik otomen?

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

tapi betul jugak, kalau emergency kene gak cakap, suara berombak2 gitu dalam jamban :P

little cart00n said... [MEJAH JAWAB]

kata org kalo berak sambil menyanyi baru feel..

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

berak itu normal~ haha

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

masyuk la time berak pun nynyi
hahahaha

:)

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

haish~!!
permah sgt ko nie~

amirpo. said... [MEJAH JAWAB]

dapat berak itu anugerah.

imanshah said... [MEJAH JAWAB]

jom berak sama2

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

hahhaha...dia syok nyayi coz dia berak dgn masyuk kot..hahah

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

berak je ke??
tak buat menda lain???

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

sabar ajerlah kamu ni...jom tenguk mamat handsome kat blog akak aka mak ina aka auntie ina,

aleen aiden said... [MEJAH JAWAB]

cis!hanpesla...

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

cirit ramai2 jom. hamzah ko tndas depan aku tandas blakang.

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

hamzah suker berak..

melle. said... [MEJAH JAWAB]

fish

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

mybe bro tue klo x mnyanyi xbleh berak kot..penyakit keturunan...haha

beruang said... [MEJAH JAWAB]

tahik jatuh mengikut melodi..
haha

Redbloodsnow said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHA..LAWAK AH. PIC KATOON TUH YG X LEH BLAH..HAHA

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

kelasss gitu siap tukar tune suara jd lebih merdu.. mantap.. ko leh jd pengkritik..

Cik Bulat said... [MEJAH JAWAB]

Hahahahaha ! sumpah guling guling aku baca ! hahahahaha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...