Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, October 8, 2010

You Again?

Seyesly ni cerita betul.. Masa gua darjah empat.. seyes tak tipu..

Semua orang tak paham perasaan seorang budak lelaki darjah empat..  segala-galanya nampak indah.. semuanya perlu dicuba, semuanya perlu dinikmati bersama.. ciss.. dinikmati bersama?? kah kah kah..

Cinta.. ini kisah cinta.. ya.. Cinta

Gua jatuh cinta dengan cikgu Bahasa Inggeris yang baru transfer ke sekolah.. mungkin beliau baru keluar maktab.. mungkin ini cinta pertama gua dan mungkin ini cinta terakhir cikgu Bahasa Inggeris bernama Teacher Wan.. nama penuh dah tak ingat.. grr..

Gua beli kertas wangi, sampul surat ada corak bunga-bunga.. gua pinjam kamus kakak gua, dan gua tulis surat cinta dalam Bahasa Inggeris.. ayat inggeris pertama gua tulis, "I Love You Teacher" dan ayat seterusnya gua tak ingat..

Gua suruh kawan baik bagi surat tu kat teacher, member gua takut dan beliau passing surat tu kat penolong kelas.. Penolong kelas pun takut juga dan entah macam mana surat tu sampai kat pegawas..

pengawas macam biasa skema gila-gila dan beliau bagi la surat tu kat cikgu disiplin..

oh dem..

Apa cikgu disiplin buat?? Cikgu disiplin baca surat cinta gua masa perhimpunan pagi..

Satu sekolah dengar dan tak seorang pun faham isi surat tu sebab english berterabur.. yang mereka paham Hamzah Love Teacher Wan.. tu je.. ciisss..

Sejak hari tu hampir setiap hari Teacher Wan senyum kat gua.. Adakah cinta sudah dibalas?? semestinya tidak la kan.. gila apa bercinta dengan anak murid, budak sekolah rendah pulak tu.. Daripada cinta gua benci Teacher Wan.. hari-hari beliau senyum bila tengok gua.. cisss.. senyum tak ikhlas..

pengawas, cikgu disiplin, Teacher Wan.. argh..

Gua dengar Teacher Wan dah beranak-pinak.. Dah pindah sekolah ikut suami beliau.. Semoga berbahagia Teacher Wan.. harap-harap kita tak jumpa lagi.  kalau jumpa takkan la Teacher Wan ingat kan? mungkin beliau dah gemuk, buncit, dah tak hot macam dulu lagi.. har har har..

poster
Comments
45 Comments

45 comments:

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

tippuuuu

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

kalo dye still hot cam ne? haha.

naseb tak tukar skolah je sebab malu giler. kui3

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

wah, bercinta dgn tecer?
hahahahaha.
hebat2

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

gua rase techer dah bun cuit

ceklala said... [MEJAH JAWAB]

sian ko..cinta xberbalas rupenye!hahahaha

Hanis Azla said... [MEJAH JAWAB]

berani betul ko nak ngurat teacher ko yer hamzah.. sgt gentleman..

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

hamzah again?? hahahahah

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

gila malu!!!! kalau aku mesti mintak ngan papa nak tukar sekolah... =)

marinahunny said... [MEJAH JAWAB]

har har har..darjah 4 ada hati nk bercinta, dgn cikgu plak..hahaha

ika said... [MEJAH JAWAB]

x bley bla gile . gatal ! haha .

HaNTwO said... [MEJAH JAWAB]

teacher ko muka cam lisa surihani x??

tia said... [MEJAH JAWAB]

mungkin beliau dah gemuk, buncit, dah tak hot macam dulu lagi.. har har har..


ayat nak sedapkan ati sendiri.
kahkahkah~

sarah-najwan said... [MEJAH JAWAB]

salam..

lucu sgt pengalaman ini..tapi biasa berlaku di sekolah..mungkin murid tu suka cara cikgu itu..cara dia mengajar..etc..

mia said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..bole menang ni...

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

aku pun timbul perasaan suka time darjah 4, auwww

MushroomCute@Mariea said... [MEJAH JAWAB]

"mungkin beliau dah gemuk, buncit, dah tak hot macam dulu lagi.. har har har.."

ayat nak sedapkan hati sendiri..hahahahah

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

ham, ko memang suka yg matang2 eh..lalalalala..

naz said... [MEJAH JAWAB]

haha kasar permainan lu masa kecil

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

nak ngorat cikgu..
haha.

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

OOOOOOOOO.... Nilah pengalaman ko ye..hahahahahahahhahahahaha

Nape darjah 4 ek?gahahahahaha

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

dengan cikgu pun lu boleh tangkap cintan kan. hahah. mari tengok movie tersebut.

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

hik3..
eh3...
kau dibayar ke pasang iklan tu??

dak eina (◕‿◕) said... [MEJAH JAWAB]

eina pon pernah suka kat cikgu...tapi xde lah sampai bg surat..huhu

Aida Effarina said... [MEJAH JAWAB]

waahh berani take risk ek buat love letter utk cikgu. haha! =)

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

mesti comel muka ko blushing di perhimpunan.. awwww!!

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

semua ko sapu hamzah..nampak je jantina perempuan,semua ko sapu ek??tinggal ar kat orang lain jugak..hahaha

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

cikgu mengajar English memang selalunya lawa2 belaka..

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

eee..kecit2 da gatal...ptot r cmni...ngehngehngeh

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..ngek!!

kata cinta pertama..tapi nama pun tak ingat..apa da..

Nadia said... [MEJAH JAWAB]

NgahahaHHH lawak laaaaaaa!!!!!!

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha.. biar betull.. menarik tue....

Annyss said... [MEJAH JAWAB]

kuang haja lu kate cikgu lu da gemok?
tak hot mcm dulu?
okeh,tu wa stuju :B

Ciklinn said... [MEJAH JAWAB]

siyus ke ko dik... acu cuba ko carik teacher tu nyer blog..manalah kot terselit.. leh akak tgok cikgu kamu tu

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

ye ke wei???betol ke diorang kata tu hamzah????

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

owh...bl hot nak...
da x hot rejek trg2~

ciss...laki laki~

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

kalau dia cari ko balik? haha

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

sinopsis only you ka bro???

Idalara said... [MEJAH JAWAB]

kira2nya tu cinta monyet pertama lah kan...syahdunya..pastu bila lagi yg u jatuh cinta?

ana said... [MEJAH JAWAB]

realiti ke fantasi nie?

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

hamzah love teacher wan ? wakaakka . kau memang miang hahah

iEn said... [MEJAH JAWAB]

bro..apekah kaitan gmbr ngn entry bro??uhuhuu

payeen said... [MEJAH JAWAB]

kenape aku xcaye. ha ha. nasib ko lah hamzah.

mira.una said... [MEJAH JAWAB]

ktas wangi bubuh bedak byk2
haha
trick surat cinte zmn bongok2 dlu..

beruang said... [MEJAH JAWAB]

cepat sunggoh napsu gartai ang menonjol
haha

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

aku tngok ko join dalam nuffnang.. hehehe

Jum Singgah yer
Latest entry di:

Kehebatan 2010 hanya untuk….

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...