Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, November 26, 2010

Perasan Anti

Lol.. seyesly gua sakit.. gua rasa gua ni kolejsick..orang lain homesick tapi gua rindu kolej gua sangat-sangat.. rupanya dah seminggu dua hari gua berada di rumah gua ni..

kat rumah ni hari-hari gua bangun lambat, makan nasik, tido balik.. Ceh, macam kat kolej gua bangun awal je.. arghh

semalam gua main basikal adik gua.. oh dem, entah berapa tahun gua tidak mengayuh basikal.. itu basikal gua dan sekarang adik gua ambil alih.. bilik gua pun sama ibarat adik gua yang punya.. barang-barang peribadi gua sebagai seorang lelaki seperti majalah dan vcd dewasa entah kemana.. argh...

bila gua main basikal tiba-tiba teringat sesuatu.. basikal ni la yang hampir-hampir pecahkan telor gua suatu ketika dahulu.. kalau jatuh mesti kena palang kat tengah tu.. demmit.. sakit lu jangan cerita la.. lebih sakit dari bersunat.. seyes gua cakap.. sebab tu kalau ada orang nak rogol lu kena sepak telor okeh..

Dah lama tak naik basikal ni bontot gua jadi sakit bila duk lama-lama.. dem dem..



Dah la.. gua rindu kolej gua.. dah macam menumpang kat umah sendiri pun ada.. grrr


Comments
116 Comments

116 comments:

Citarasa Rinduan said... [MEJAH JAWAB]

adeh......

sakit tu....

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

aritu time aku balek winter break after year and a half tak balek, kena menumpang kat rumah sendiri jugak woh. kesian giler, dengan luggage banyak. haha. tu pon sebab abah tengah renovate rumah, malam3 kena tdo kat ruang tamu je, bapak sedey.

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

hahhaha...kat Kl xde nak rase2 nek basikal...keliling bandar...wooohaaa

UnicBoyz said... [MEJAH JAWAB]

perghh...
xfobia ker kena telur??

sue. said... [MEJAH JAWAB]

gua pun rindu lu..grrrr

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

telur dadar satu !

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

sah!


sah!





















































kau pregnant dah nih.

named syuhaiba @ ayie said... [MEJAH JAWAB]

maju betul title..... hahahhahhaa

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha!

Cik Gallus Gallus said... [MEJAH JAWAB]

betull sakit bai..
bile jalan dekat bumpe kene pelan-pelan kalau tak binase..

kau naik basikal duduk atas seat atau palang basikal tu..

Liyana Lunia. said... [MEJAH JAWAB]

gua teringin nak makan telur bistik

My Little Diary said... [MEJAH JAWAB]

hehehe... kelaloooo

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

a'arh..setuju ngan puteri Iqa..ko dah peknen ni..baik g cek kat dokter...

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

seksa oh..

ardinihumaira said... [MEJAH JAWAB]

uisk.. kalo pegnen bahaya nek beskal. jatuh kam. miahaha larikssss

tieha ismail said... [MEJAH JAWAB]

hahah...owh yeah...padan muka ko! nakal lagik....

zazaw said... [MEJAH JAWAB]

kesimpulanyye .
lu dah tua
tak cun dah
lu nak naek besikal adik lu //
hohoohoh

SUPERMAN said... [MEJAH JAWAB]

kau memang gila..

maaf, terkutuk kau dalam entry gua pasal terbangtinggitinggi..

The Nurul said... [MEJAH JAWAB]

takde simptom muntah muntah kan??

*luv Syahnia* said... [MEJAH JAWAB]

cpt2 p check kat klinik.. ;P

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

ngilu wei!! haha

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

kalo pagi2 ade rase loya2 tekak, pening2 kepala macam nak pitam..tu memang komfom ko pregnent..baik ko ckp anak sape..haha!

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

setiap kali balik kg mesti aku pi carik basikal dulu.. lepas kan gian nk naik beskal.. bestnya...
Ops beskal aku tak der palang tengah k.. Are you.. gitu...

bungakuning . said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha . siyes lawak .

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

jangan naik basikal weh
bahaya tuh
kang ada bengkak sebelah
hahahahha

Lurunna said... [MEJAH JAWAB]

aku still kt kolej...gahhaha

Riana Qistina said... [MEJAH JAWAB]

baik jpe dr sakit tuan cpt...mane tau operasi kilang terjejas

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

-.-" rumahmu nerakamu...

little black dress said... [MEJAH JAWAB]

hasyio..mmg sakit der..
xdo nyer ko pregnen cam2..
haha

ika~~ said... [MEJAH JAWAB]

ank ke berapa tu?
sapa bapaknya?
ahahaha!
betul..kalau lelama dok umah mula lah bosan xtau nk watpe.
mkn tido mkn tido la kejenyer

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

nnt ko dh keje ko wat la umah sendiri bilik 10 ko dok suma bilik tu yer..

Ain Zulaikha said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha... telor pun telorlah..

sama la saya pun rindu jgk dengan kolej saya lah.... ohaiyoooo

NARDtheNERD said... [MEJAH JAWAB]

perasaan menumpang dirumah sendiri tu i sokong.

tido hotel lah camni.
:P

Hang Jambz said... [MEJAH JAWAB]

pergghhh..

shima said... [MEJAH JAWAB]

muahaha.ko bernasib baik sebab telur ko x cedera dulu.kalau tak,ko xleh kawennnnnnnn.:P

key-one said... [MEJAH JAWAB]

sian....sakit ye.. sapu minyak tanah.. t oke la tuhh...lalala

miss miera said... [MEJAH JAWAB]

prgnant anak ape???hahaha :))

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

Dah berapa bulan dah?haha

maiMOONyet said... [MEJAH JAWAB]

soalan bunguks: tak sakit ke pecah telor? xD

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

mejah2~

telo onne~

hahahahaha

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

jap..apa kene mengena kau sakit naik basikal ngan tajuk entry kau?har..har..

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

Dan sekarang ko masih hidup tanpa cacat cela walaupun telur ko dah banyak kali eksiden.

Maknanya telur ko memang kebal. wa lespek lu blo.. !

Terbaru >> 1) Komen Adalah SEO? Macam Mana? 2) Ada Button Pelik? 3) My Precious Gift From God

tim said... [MEJAH JAWAB]

dah berapa bulan tak datang haid.?

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

malam tadi malam jumaat..
cepat nau lekat?
hehehe

mia bouvier said... [MEJAH JAWAB]

gile.ingt lelaki je salu kena mcm tu.Huahua.

Munirah said... [MEJAH JAWAB]

mane kaitan pregnant nye? adeyh, ko ni hamzah.. =.=

liyanaziz said... [MEJAH JAWAB]

betik2! rasa macam menumpang rumah sendiri.. bilik org pun dah jadi macam bilik akak! grrrr *pinjam sat*

zati said... [MEJAH JAWAB]

hahaha siottt je

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

ish2...dk umah asyk mkn tido ja neh...bgn2....p smyg jumaat..hehhe

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

gua mcm rasa nak sepak telor sape sape.
arghh.

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

lawa basikal..boleh pinjam?agaga
JOM BACE ENTRY BARU
"1.i love u"

"2.Pen Merah Pen Biru"

platipus said... [MEJAH JAWAB]

mandul la lepas ni

NAJ HEBAT said... [MEJAH JAWAB]

lu mandul kan

mne datang prgnant lak?


kah kah kah.

demm.

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

pe kne mngene pregnant dgn basikal? tak pahammmm.

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

mesti ko ni jarang gilerrr ada kt rmh...same kes mcm adek aku...keh keh keh~ =P

mia said... [MEJAH JAWAB]

hahahhahahaa...sengal majah..adehh,seyes sakit kan..ahukahukk..pengalaman yg mgkin kulupakan..

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

wahahahhaha. sedap :P

noorafzan said... [MEJAH JAWAB]

kesiannya..
sama la ngan ku dulu..
macam harem je rasa bila balik cuti..
mcm tumpang umah orgpun ade.
demmit!

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

tahniah!

efyna.pinkladies said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. kena sepak telo eh. baik tuan. huhu

cik shabah said... [MEJAH JAWAB]

sadis la ko ni mezah,keh keh keh!

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

pe kne ngene ngn ngandong??
erkkk..

Kasih nur azie said... [MEJAH JAWAB]

telor ko kan dah pecah suatu ketika dahulu. mana mungkin ko pregant. tanda2 menopous ni.

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

tajuk xde kene mengene sungguh haha

buDAK keCIK said... [MEJAH JAWAB]

ak dekat kolej ni~!
sila jgn jelesh ngn ak

ngeh3

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

kan aku dah pesan nak bersenggama guna kondom... ko kedekut, guna supik rokrak..... memang la bocor.... nie dah peknen sapa nak bertanggungjawab....???

Lovely Bella said... [MEJAH JAWAB]

heh kolejsick.? adess ok laa dari sick bende len.. ermm.. bab sepak telor tuh.. idea yg menarik..thanks :)

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

peerghhhh..nikmat tak mezah?hahaha..

pelik betul ko ni mezah..pestime aku dengar kolejsick..

afiqah said... [MEJAH JAWAB]

lu hebat woohhh!
gua pun terasa sakit,

dLa said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha.
mau bentan sminggu!

chittysarah said... [MEJAH JAWAB]

sian kamu..
sabar la y menghadap perangai adik2 tercinta

Aweyn said... [MEJAH JAWAB]

telor. hahahahahahah

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

baik ko amik partime jaga kt kolej ko..

ika said... [MEJAH JAWAB]

pregnant ??!

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

abih.. apsal nko balik haritu ? tido kat kolej je la..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [MEJAH JAWAB]

entry nie kelakar..
tak boleh bla sehh !

yaya said... [MEJAH JAWAB]

wa still tak bape nak paham ape kaitan baasikal, telor dan pregnant tanpa perempuan. Ngaaaaaaaaa~

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said... [MEJAH JAWAB]

ternak lemak byk2 ek kat umah;p

cik EPAL said... [MEJAH JAWAB]

kolej lu yang kat uia tu ke lu rindu?

ღ Sumomo-chan ღ said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha membulat la hamjah pasni. :P

cik helena said... [MEJAH JAWAB]

ok ade tips untuk elak drogol jugak,bagus nih..

d_tieah said... [MEJAH JAWAB]

Bro, ada nm lu dlm entry gua..
Hehe..
*cool..

Pensel Kontot said... [MEJAH JAWAB]

ahaha confem ngilu kan


kahkahkah

Rara Nasiha said... [MEJAH JAWAB]

sebab tu memang bagus attack situ je kalau apa2. kan? haha

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

apa kena mengena kote sengal kena palang dengan mengandung???

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

hamzah.. aku rase iyela kau pregnant.. ank spe hamzah? jgn wta hal hamzah.. kau bukn gay kan? katakan tidak..^_(

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

pecah telur gnti baru.hhaha

eman said... [MEJAH JAWAB]

sumpah kaw sengal! haha.. :D

::cdot the dot:: said... [MEJAH JAWAB]

lu dah tak dara lah ni?

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. reti ke tak naik basikal tu?

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

fuhh
aku pon pnah men basikal tersangkut kat tgh tu
sakit gak wooo!
hohohoho

Sophia Rani said... [MEJAH JAWAB]

ngeng!!! title lari ng isi.. haha.. btw, kesian eh... bilik tak byk ke??

gadisBunga said... [MEJAH JAWAB]

ele. stended a tuu...

farahmoque said... [MEJAH JAWAB]

sedapnya kena palang..kah kah kah

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

kdg2 gua pon rase menumpang di rumah sdri.dem dem!

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

ada gak manusia cam ko ekk? rindu kolej wakakaka
okey nanti klu ada org nak rogol aku sepak telor ekeke

Kerepek Karat said... [MEJAH JAWAB]

wah mmg bez kne palang tuh. nasib bek x pecah je hahaha

Fatihah said... [MEJAH JAWAB]

Salam

Gua Suka Blog Lu la!!!

x)

http://mymedium-tiha.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Anip™ said... [MEJAH JAWAB]

ape kaitan dgn pregnant weh..lawaklah ko nie..hahah~ rindu kt kolej yg x thn tu..huhu

1)Mengumpat! Adakah Ianya Hobi Manusia Zaman Sekarang ?
2)Menjadi Tunang Orang Tanpa Kita Sedar, Biar Betol ?
3)8 Perkara Tentang Lelaki Yang Korang Mesti Tahu !

Ayen Giggs said... [MEJAH JAWAB]

Gua pun skrg ni lepas balik keje kayuh beskal sambil layan anak2 tapi gua kontrol dan kaver gua punye telor......kihkihkih.

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [MEJAH JAWAB]

org nk blk rumah, die nk blk kolej, hahahaha .

meh bonceng zama naik basikal !

acepa weet said... [MEJAH JAWAB]

lu apesal rindu kolej.arggh

Ciklinn said... [MEJAH JAWAB]

hahahhahahhahaha usah kata kamu yg bertolor jer dik.. haku yg takde telor ni pun pernah gak jadi camtu.... wakakkaakakka (hadoiii gelak besar aku sorang2 di jam 1.42 minit pagi nih)

sengalll entry ko ni tau..... bikin bengkak urat kentot.... hahhah

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

apa kaitan tajuk entri dgn entri?? hahahh still dpt nk tgkp..

cik fara said... [MEJAH JAWAB]

nnt dah kat kolej
dok rndu umah plak je
cam ne tu?

NynaMysarah said... [MEJAH JAWAB]

biase la tuh, bdak2 skla pown ad feeling schoolsick.. suda kebiasaan :)

mie said... [MEJAH JAWAB]

bila blajo naik basikal...
mesti kena celah tu..
hehee

shigellazoster said... [MEJAH JAWAB]

biase la tu... kang bile da masuk kolej ingt uma lak.. erm tapi memg betul dok kolej sonok dgn kawan2.. huhu.. sy tak mo habis belajar....~~

nur 'afifah :) said... [MEJAH JAWAB]

wahh..gila best ko..naik basikal smbil teringat balik kenangan dulu-dulu kala..haha,, >.<

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

kalau sepak telor boleh pregnant ekk??

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

caya lah rindu kat kolej

Nia Dhani Nasir said... [MEJAH JAWAB]

ERM,AKU TINGAT MASE TUISYEN SAINS SPM DULU CIKGU AKU PENAH PESAN KLU ADIK LELAKI KITE NAKAL SANGAT,SUKE LARI-LARI CUBIT JE KUAT-KUAT KAT TELO TU COMPOM DEPA SERIK....


HEHEHE....

ANATI SOKI said... [MEJAH JAWAB]

kahahaha.. lawak la.. confirm senak

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

pegnen kuar otomen nt..

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

panggilan sopan untuk vcd dewasa. kuikuikui

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

http://www.archive.org/details/BuyTylenolNoPrescription_630

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...