Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, November 8, 2010

Cinta Dua Ekor Kucing

Pada zaman sekarang, ada dua ekor kucing.. Nisa dan Azman.. Jangan tanya gua kenapa nama kucing ni macam nama orang..

Kucing ni adalah pasangan jantan betina, tanpa disedari, Nisa sedang mengandung..

Jadi pada hari untuk beranak, Nisa pergi mencari tempat gelap.. Azman pula macam  biasa habis madu sepah dibuang.. Akhirnya Nisa selamat melahirkan dua ekor anak kucing..

Selepas menyedari beliau ada anak 2 ekor Azman tiba-tiba insaf.. Azman mahu kembali ke pangkal jalan.. Tetapi tanpa disedari Azman, jalan yang beliau lalui untuk ke pangkal itu ada sebuah kereta.. Jadi mati la Azman disitu juga..

Nisa pun menjadi ibu tunggal.. 

p/s: ini kisah benar yang disampaikan oleh roomate gua.. beliau boleh bercakap bahasa kucing..
Comments
50 Comments

50 comments:

Kamil ace[tm] said... [MEJAH JAWAB]

=.="

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

parah kau nie hamzah.dgn roomate ko skali bermasalah.ish.menakutkan.

Terkini: 1. Bende yang hebat itu berasal dari tempat yang hina 2. Emosi Mistik Rock n Roll 3. Kaki Belit Depan Masjid

syazwanizr said... [MEJAH JAWAB]

siyes bangang..terbaik punya romate!!!!kem salam kat beliau.

hubby honeyamour said... [MEJAH JAWAB]

awal lak gua komen kali ni.. roomate lu tu mcm ade skandal dgn Nisa je.. baik buat test DNA.. mana la tau dua ekor anak kucing tu dia punya zuriat.. lu pun bagi sample DNA lu, hamzah.. lu antara suspek.. sbb time2 exam ni lu jarang2 sedar diri.. takut lu yang tersebat Nisa tu.. wahahaha!! grr..

tia said... [MEJAH JAWAB]

ah tipu!
mne ade kucing beranak kuar 2 ekor je.

hamba Allah said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...sengal..

Fatul Akrul Ramli said... [MEJAH JAWAB]

nape nama kucing tu nama orang??

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

ish3..innalillah..sian azman tak sempat nak bertobat..

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

hebat roomate lu..

ika said... [MEJAH JAWAB]

perghh . sungguh menyayat hati .

SafaRi09 said... [MEJAH JAWAB]

sedih giler citer. meleleh dah air mata

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

cam bangsat! hahahahaa

Encik Gorilla said... [MEJAH JAWAB]

ooo... ingatkan kucing bertelur... beranak upernyaaaa..... huhu...

abdul rasyid..... said... [MEJAH JAWAB]

(~~!).....gile...



ahaks~

amy azuha said... [MEJAH JAWAB]

waa...cter cam korea..msty ank dye nme kiki n oye0...haha

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

erkkk.

kucing mmg la gitu perangainya.

kucing aku tu semedang jd ibu tunggal. hahahahaha.

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

banyak pengajaran nya tu.. hehe

Ciklinn said... [MEJAH JAWAB]

huhahahahhauhauhauhuhaua..... ko mmg suka tgok aku golek2 gelak... hampeh jer citer tapi best dik..

Ciklinn said... [MEJAH JAWAB]

hadoii jap aku nak bgtau.. yg akak kamu ni duk gelak2 lagi baca entry2 yg tertinggal sblm ni... hadoiii dikk naik putus urat2 betina aku nih.....

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

lu dlu pas skolah brape lama x smyg taubat? hah? hah? haha

*gua masih mnunggu hadiah ni. T_T

platipus said... [MEJAH JAWAB]

kau jadi lak pak sanggup utk kucing tu

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

tibe gua rasa takut kat lu...
arghhh...tatotnya..

ENCIK TIKUS MALAS NAK LOGIN said... [MEJAH JAWAB]

kah kah mende laaa

~ ReD ~ said... [MEJAH JAWAB]

sadis owhh..T___T

rumet masuk entri, dia tau x?:D

Farah Sygs said... [MEJAH JAWAB]

=.=

muka toya....bile cite sal kucing..terase haku..huhuhuhu

NURUL NAZIRA said... [MEJAH JAWAB]

kejadah ape? haha :D

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

Ko terpengaruh citer Avatar ni..



Terbaru >> 1) Sup Meletup 2) Selamat Datang ke Dunia 3) Terkena Asma?

mia said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...bongok gile...hehhee...kelaka gilee..

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

[--,]

gua kne lagi..

Syima Syaz said... [MEJAH JAWAB]

patut nama diorg
Tina = betina
Atan = Jantan

baru lah...

Khalisa Najihaa said... [MEJAH JAWAB]

haha , ape la hamzah neyh merepek je .

Ain Atika Zailani said... [MEJAH JAWAB]

sengal lah kau..hahahha comel.

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

adui.. susah nak percaya..

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

kau ok x ni?hekkk

Terkini : Pemandu Bas Dirotan

Azman Hui Hui said... [MEJAH JAWAB]

ptut gua tersedak2 ja waktu makan tdi..


apsal nama gua.. argghh..demn

har har har

J. Abdullah said... [MEJAH JAWAB]

ala comelnya kawan lu tu. tak macam lu.

acepa weet said... [MEJAH JAWAB]

hesh kucing xbermoral sungguh

tim said... [MEJAH JAWAB]

tanpa disedari..sedang mengandung..??camna boleh tak sedar pula?kahkahkah

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. sah! konfom! sewel!~
:P

LaiLa said... [MEJAH JAWAB]

akhirnya ko tahu kawan ko pandai cakap bahas kucing. tahniah tahniah.
XD

Stryder said... [MEJAH JAWAB]

kau bg laa hukuman zina kat dioang..hahahah~~~ mejah..aku daa tempah katil 2 bijik kat hospital selayang..leh laa kau check in sane...hahahah~~~

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

ouh yang ko cerita kat prev entry tu ke?

kim salam kat nisa, cakap kat dye. moga dye tabah.

Kap said... [MEJAH JAWAB]

abang kucing rupanya kau ni hah. har.

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

cam babik jer citer............ ko sawan pas pereksa tak lega2 lagi ek hammie............???

White Bird said... [MEJAH JAWAB]

kritikal dah nko ni beb

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

ko kene makan kismis ni
tiba2
hahaha

~~aKoO~~ said... [MEJAH JAWAB]

hehe..ape nme anak2 kucing tuh??
akoo rse mezah ngan hiro..chntek gtu..

aLya said... [MEJAH JAWAB]

mst nisa 2 yg cite kat rumet awk kn??
nk mintak rumet awk teman die n jage ank die yg 2 ekor 2..ngeeeee

Nabilah said... [MEJAH JAWAB]

mejah *pegang dahi*
ko demam ke ? =..="

allia farhana said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..
tak dapat diterima akal sehat ak ni..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...