Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, November 5, 2010

Cinta Mak Gua

Sampai cerita pasal mak gua tulis dalam blog.. harap-harap bapak gua tak baca sebab cerita ni bapak gua sorang je tak tahu.. har har har..

Dulu-dulu time mak gua muda remaja ada seorang mamat ni minat kat mak gua.. Kerja beliau time tu gua tak pasti tapi kiranya taraf beliau dengan bapak gua, bapak gua lagi kayo dan hensem..

Lepas kena rejek dengan family mak gua.. PakCik Kordi ni bawa diri dan bekerja kat KL.. dah macam citer P.Ramlee dah gua rasa time mak gua citer hal ni kat gua.

Pendekkan citer PakCik Kordi ni dapat tender dan menjadi salah seorang yang buat Tasik Kenyir tuh.. Tahu tasik Kenyir? empangan kat Terengganu projek juta-juta lah.. tapi bukan PakCik Kordi je yang dapat tender ni okeh? cuma beliau salah seorang lah..

Dan mak gua bukak kedai makan. PakCik Kordi pun datang la kedai makan mak gua.. datang bawak kereta sport apa ntah.. kiranya tu kereta orang kaya lah.. beliau siap cakap lagi kat mak gua kalau lah mak gua kawin dengan dia tentu tak meniaga kedai makan.. mungkin goyang kaki menanti untuk bermadu gamaknya..

mak gua cerita kat gua.. gua cerita kat blog.. dan gua pernah terpikir nasib baik la mak gua tak kawin dengan PakCik Kordi ni.. dapat juga gua merasa nikmat dunia..









kalau mak gua kawin dengan PakCik Kordi?

har har har..

Comments
78 Comments

78 comments:

hiro said... [MEJAH JAWAB]

nanti terbang tinggi2 tak ada.

ada konec mari2

aque said... [MEJAH JAWAB]

hahhahah hamizah cute ap... hahaha

Latifah said... [MEJAH JAWAB]

errrkkkk...
hahahha...
xdpt nak imagine hamzah = hamizah...
=)

Kamil ace[tm] said... [MEJAH JAWAB]

ahahahaha...damn x bole blah yg bwh tu

daisy said... [MEJAH JAWAB]

ok pe hamizah.seksi tuuuuuuu..

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

bengong!

chantek nye hamizah!

hahahahahhahaah

tim said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...like this...klu hamizah yg keluar xde la hamzah nak melucah kat blog kan??mungkin hamizah pulak buat blog cara nak pakai G-string..erk!

cik bintang said... [MEJAH JAWAB]

wakakakaka !!
;) serius mak lu comel ! haha

SweetyMui2 said... [MEJAH JAWAB]

wakakaka..aku harap mak ang baca entry nih..kekek.amin :p

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

*ketawa guling guling ngan laki aku !!!

Anitadahahs said... [MEJAH JAWAB]

kalau mak kamu kahwin dengan Pakcik Kordi, kamu bayang pun tadak kat dunia ni.ahaha :P

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

kah kah! mmg xley blah la lu~

aTiKa aTeRkaH said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..senget betul...haha

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

kah kah kah..bapak lu hebat la...kalah pak cik kordi..

Khairul Antasha said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... gmbr pakcik kordi xde ke?

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

har har har har....

eh! klu mak lu kawen dgn pakcik Kordi..sah sah kereta sport tu milik lu sorang..

xP

shigellazoster said... [MEJAH JAWAB]

haha.. ape la kamu ni.. ke la tu nasib mak kamu kawen dgn ayah kamu tu.. kalu dengan pakcik kordi kan da jadi hamizah jongang tu.. har har har....( ketawe ala2 kamu)

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

sengal la lu. har har har

cham's said... [MEJAH JAWAB]

hahaha sewel btol :'P

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

hiahahahha
cun giler lu hamizah =p

aesya_echa said... [MEJAH JAWAB]

imaginasi yg hebat..
hahaha~

aesya_echa said... [MEJAH JAWAB]

imaginasi yg hebat..
hahaha~

syashafie said... [MEJAH JAWAB]

HAHA . sian pak cik kordi .

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

hahah pix bawah tu mcm haram :P

Terkini : Pengsan 100 kali sehari

Fyzal said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha.. tak boleh blah dowh.. carta yang kedua tu memang kelakar.

ceqJAY said... [MEJAH JAWAB]

hamizah ? hahaha. smart bai~

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

hhahaahahahah

FabulouschocolateTi'a said... [MEJAH JAWAB]

HAHA. Ni mungkin paling kelakar.

gelak sakan sambil berguling. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

cikmimmie said... [MEJAH JAWAB]

hakhakhak..hai hamizah bt kordi...hihihihi

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

wakakaka.. Kalau ko ni hamizah. konprem ko takda follower beribu-ribu gini.. bengong ko ni, gambar vampire mana ko cilok tu? kehkehkeh


>>My Latest Entry<<
Akhirnya Keputusan Pilihanraya DUN Galas dan Batu Sapi !!
Siapa Yang Ajar Dia Bahasa Melayu Ni?
Header Untuk Blog : Flash VS GIF (Sila Bagi Komen atau Cadangan)

little ain said... [MEJAH JAWAB]

yucksss! hahahaha

hamizah kordi? grrrrrrrrr

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

bukan hamzah anok monyet ker??hahahah

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

hahaha!!
hamzah hamzahh..

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

hamizah jongang!!!

pemes ar pasni ganti halimah jongang!!

beLalanG said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... blh cmtu?

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

cis.. gila!~ hahahaha~

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

mimpilah lu..len kali mengaji tinggi-tinggi dulu..

anak adalah dari bapa..

kalau mak hang kawen dengan org kaya, maknanya mak hang orang laen laa..

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

wahahahha

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

hamizah kwn baik aku bdk sek agama weh..hahahahaha

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

haha bongok

Kap said... [MEJAH JAWAB]

muka lu sebiji mario :)

Diyanarghhh said... [MEJAH JAWAB]

kalau kawen dgn pak cik kordi .tak wujud lah hamzah .haha

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

hai hamizahh....waakakakakaa

Azrul Hisham said... [MEJAH JAWAB]

adoi...hamizah oh hamizah...


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

wakakak seksi dol hamizah ekeke :p

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

harhar jodoh tu dah tetap kan? kalau tak takde la wujudnya si hamzah ni.. ;)

misz myza said... [MEJAH JAWAB]

wehhhh.. ang nk cri gaduh dgn aku ka??? nama aku hamizah... terasa weh... ahahaahahahahahhahahaa...

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

ahhaha....sengal !

mia said... [MEJAH JAWAB]

ahhahahhaaaa...lawakk gileee..adehh..saket prot aku gelak majah ui..ntah mane3 la ko dpt pic mizah tu kan..haha

platipus said... [MEJAH JAWAB]

hamzah bin kordi??

hahahahahahahahah

faradeeba said... [MEJAH JAWAB]

ne tau kalo mak ko kawen ngn pak cik kordi, ko ngn hamizah kembar.
hot twins lagi.
keh3

xD

ciput azny said... [MEJAH JAWAB]

meletop ah hamzah bin kordi! HAHAHA

Lelaki Ini said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..
nasib abek weh!!!!

LaiLa said... [MEJAH JAWAB]

haha. bengong.

jambz- said... [MEJAH JAWAB]

wakaka. pink lady.

Ain Atika Zailani said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...mengong arr lu...nasib baik mak lu pilih betul...kalau tak habislah lu jadi apa...ngeh3...kidding..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

hye hamizah!!


hahaha...

lu ni memang gilakk la..

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

kalo lu jdi hamizah,gua nk ngurt lu la..hehe

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha...sengal..

Stryder said... [MEJAH JAWAB]

muke lu ngn hamizah nk lebey terkurang pown ade gua tgk...kahkahkah~~~

Sofia Karim said... [MEJAH JAWAB]

sengal betul hamzah ni........kah2.. tp, mmg ko suka wt aku gelak sakan malam ni..

nani din said... [MEJAH JAWAB]

haha , nasib . .

Ard (Yaddo) said... [MEJAH JAWAB]

hamizah seksi woooo

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

kesian pakcik kordi, xde luck org kata dalam bercinta

~najwa~ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...klakar.

nadia said... [MEJAH JAWAB]

lu ade iras2 hamizah la..

keh keh keh

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

ha ha.......... buruk sangat ka si kordi...... jahat ko hammie!

ann's amani said... [MEJAH JAWAB]

semua orang ketawa. ciss!
imaginasi hamzah mmg cool :D

Kuwe said... [MEJAH JAWAB]

kehkeh.

macam lahanat.

pingu_kecik said... [MEJAH JAWAB]

wiwittt..!

~amalina~ said... [MEJAH JAWAB]

kahkahakah....

rasa macam nak gelak guling guling betullaaaaaaa....

ahahahahhahaha.............

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..
atoi...gelak sakan bce entri nih..hahaha

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

seksi nye hamizah.
wahahahahaha

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

xleh terima la hamizah tu.. geli..

puteri.diyana said... [MEJAH JAWAB]

gmbr hamizah 2 yg ta boleyh bla..
sexy g2..hehhe

J. Abdullah said... [MEJAH JAWAB]

mungkin lu lebih berhemah kalau adi anak pacik kordi.

fara_farez89 said... [MEJAH JAWAB]

haahhaahhah bertuah punye anak

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...