Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, November 15, 2010

Gua Ada Dua Awek

"Anak sape la tu eh"

Ni ayat yang gua selalu dengar kat kampung gua..Yup.. Kampung gua ni bukan la besar sangat, so kalau lu tak kenal siapa budak tu at least lu kena kenal bapak dia.. paham tak? am i going too fast?

so kalau ada budak kampung gua dapat 5A time UPSR mak bapak budak tu la paling bangga riak takbur.. okeh, takde la sampai riak takbur. Tapi siapa tak bangga kalau anak sendiri bijak pandai kan? gua sendiri bangga dengan anak gua yang masih dalam skrotum nih..

Jadi ceritanya macam ni..

semua orang kampung kenal gua punya bapak.. tapi mereka tak pernah tahu nama gua ni.. kadang-kadang muka gua pun takde orang kenal.. yang diaorang tahu gua anak Rudin.. anak Rudin buat tu, anak Rudin study KL, anak Rudin bla bla bla.. kiranya gua ni contoh teladan la kat kampung.. har har har..

ahhh.. lu orang dah tahu nama sebenar gua kan? sape tak tahu lagi baca entry Blackberry balik..grr..

Tapi yang dapat nama sebagai anak Rudin adalah adik gua.. gua syak adik gua dapat awek sebab awek tu ingat adik gua adalah gua.. lu paham tak apa gua nak cakap ni? ke lu sudah lost? siapa lost baca balik dari awal.. bila gua baca balik apekejadah ada banyak perkataan gua gua gua nih?? demmit..

Macam mana gua tahu benda ni? Hari tu gua jalan-jalan then someone ask me about a girl.. of course la gua tak kenal.. celah mana pulak gua berkapel dengan budak ni.. then bila beliau cakap kapel dengan anak Rudin gua terus terbayang adik lelaki gua..

demmit.. gua ada dua awek sekarang..

Comments
64 Comments

64 comments:

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

apahal awek tu kurus kering? tak bernafsu lak aku tgk

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

ape motif cite ni?

shakira..=) said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...xpasal2 ade due awek eh

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

siapa awek ko lagi 1? hanis zalikha? hekhekhek... tak habis2 angau? xDD

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

muka sama ka ampa 2 beradik ni?

LATEST ENTRY

FALSAMPAH ATAU FALSAFAH?

KALAU LA AWAK TAHU?

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...wei mengong.ayat lu gua nak paham ambik masa lama wei.haha..ada dua awek!bagus!haha

miss lolly a.k.a luvfareda said... [MEJAH JAWAB]

sengal

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

wahai hamzah

cimut munniey :) said... [MEJAH JAWAB]

hamzah yg entah pape! HAHA

Bella ♥ said... [MEJAH JAWAB]

pergh! lu curang ngan gua bai. haha ni jeles nih. hakhakhak *tetibe*

ek'eleh bro. syukurla dapat awek 2 senang2 je. tak paya susah cari dah datang dah. haha ;DD

farahmoque said... [MEJAH JAWAB]

ni bru btol riak dan takbur pais oiii..hahahaha..geli aku tgk awek nih..cm xcukup zat je.lalala

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

aku x paham. jap aku bace balik

abdul rasyid..... said... [MEJAH JAWAB]

stedi ar 2 orang hahaha

shigellazoster said... [MEJAH JAWAB]

hahah 10x bce tak paam ni cm no.. lala~..

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

entri yang mencabar kefahaman aku..... kalau paper PEMAHAMAN SPM kuar entri ko nie dulu, tobat aku fail..... he he.......

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

kekasih gelap ke satu g??hahaha

ana said... [MEJAH JAWAB]

apa nama ko sebenar? maleh nk bc entri blackberry tu..jeles.

zaL_cdpx said... [MEJAH JAWAB]

aper la lu nie ! ader dua awek pn nk kecoh ! wa nie ader 3 pakwe.., wa xkecoh pn !!!! hahahaaaa

lu ngan adik lu kembar ke? xpn muka 101% sama kot ! hehe..
best2..., dpt dua awek ! yg nie mjuk, g kt yg nun ! hahahahaa

gadisBunga said... [MEJAH JAWAB]

hu?

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

gua pening, lu ade brape awek?..
pehh susah gua kira. macam add math spm

tia said... [MEJAH JAWAB]

ouh, ni laa faiz anak rudin tuh ?

IRAH HAJERAH AZMAN said... [MEJAH JAWAB]

tahniah la xD

ifah said... [MEJAH JAWAB]

bahaye ni. blh menyamar. huhu

MushroomCute@Mariea said... [MEJAH JAWAB]

ko pilih yang mana?

beruang said... [MEJAH JAWAB]

sumpah x kantoi
semakin meng'cover' erh kau sekarang
haha

lea said... [MEJAH JAWAB]

mana lagi ensem? ko ke adik ko?

melle. said... [MEJAH JAWAB]

separa paham

::cdot the dot:: said... [MEJAH JAWAB]

cukup kan la 4..afdhal..

akema yazid said... [MEJAH JAWAB]

faiz rudin!! :P

aLya said... [MEJAH JAWAB]

gile syok camtu..hahaha
pakcik rudin ade 2 anak lai jek ke??
lau tak msti ade agie solan cm2..ngeee

ika said... [MEJAH JAWAB]

bak satu awek . awek anak Rudin . :p

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

haha! mesti lu rasa bangga cite ade 2 awex. padahal sowg lagi adik lu punye! keh keh!

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

anak rudin..anak rudin..ish ish ish nama pak gak yg terkena..:P

ANATI SOKI said... [MEJAH JAWAB]

wahahaha.. lawak! sy pnyer kampung pun mcm tuh jgk. ehehehe.. internet bgerak.. pe jenis gosip cpt je smpai adooiya

ayaa alyy said... [MEJAH JAWAB]

naseb bukan pak cik rudin yg ader awek :P kalau tak siap melayang kuali pinggan semua :P

allia farhana said... [MEJAH JAWAB]

hampeh..

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

lu mmg sengal
pe motif entry lu sebnarnye?

jamilah.chantek said... [MEJAH JAWAB]

gua rase gua paham. tapi kena penin dulu baru paham. nice one! i like!

mmg dlm kg senario dia mmg cmni..

ko anak sapo?

anak pak tam dreba bas.

owh.. ko ya yg baru balik dari obersi tu.. ha. bilo ko balik ni ha?

pakcik. yg obersi tu kakak saya. saya ni ha baru tingkatan tiga. selalu gak datang kedai pakcik ni. pakcik lupo banyak makan semut ka??

la.. muko korang sobijik si mat tu. mana lo pakcik cam.

kakak saya pakai tudung pokcik.

ღ Sumomo-chan ღ said... [MEJAH JAWAB]

haha gila hebat ! dua awek ! bravo bravoooo !! ekekek ;p

siti murni said... [MEJAH JAWAB]

janji dua2 anak Rudin..ekeke

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

stendet buaya. ehh~

NAJ HEBAT said... [MEJAH JAWAB]

ah.

lu lukis gua pon elok elok la sikit.

kurus kering.

jadah.

kim salam kat anak rudin.

ngan ucapan... i lap yuh.

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

lembu punya susu sapi dapat nama haha
jangan kebas adek lu punya awek bro!

Akmar Naqhi said... [MEJAH JAWAB]

senang2 je dapat 2 awek..tahniah..haha

hiro said... [MEJAH JAWAB]

kasih adik tak kemana.snggup bg kt abg.haa

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

2 awek? ko memang tamaklah

Bijen M. said... [MEJAH JAWAB]

Kesimpulannya adik lu lagi hot dari lu.

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

otak aku mereng...siyes aku tak paham..hahaha..haram...

::NelyLeyana:: said... [MEJAH JAWAB]

nseb baik x 3 awek..

mest salah sowang buat sengal.. hahaha

chokeLy said... [MEJAH JAWAB]

conclusion :
adek mu la untung kn..
^^

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

melepas la lu..

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

awek lidi pn nk berebut ngan adik ke hamzah???

fatian athiea said... [MEJAH JAWAB]

awal2 lagi aku teliti, paham betol2 lu kate ape.
sbb gua tahu..
lme2 ayt lu akn belit2 mcm pe ntah.muahahaha..


at least lu xde 2awek pada hkikinya..
ni kre kes kntoi adk ad mkwe la nih????????????????

White Bird said... [MEJAH JAWAB]

teruk benor dh anak si rudin ni

ardinihumaira said... [MEJAH JAWAB]

cukupkan 4!:D

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

kesian bapak lu,
lu org wat taik, dia dpt nama.
haha

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

tamak laa lu ni.ahahaha

Nurul chumel said... [MEJAH JAWAB]

hadoi!
kepoh satu kampung. haha!

Ika Razak said... [MEJAH JAWAB]

alahai.. dah ko tau orang tu salah orang.. nak kecoh lagi watpe..

Nia Dash said... [MEJAH JAWAB]

faiz?mcm mane leh tetibe jd hamzah lak?

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

player jugak korang dua beradik ni. jaga jaga..jgn tertukar...:P

lesungpipit said... [MEJAH JAWAB]

fuyohh gila ah.. 2 awek tuhh. aku satu hape pun x de. hmmm..sideh!!!

anis said... [MEJAH JAWAB]

lawak gila u ni. membe dengan apekesni ae? patot la haha

★ѕчαƒιq☆ тнз V8 said... [MEJAH JAWAB]

hahak!! hebat ank pak rudin

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...