Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, November 9, 2010

Gua Anak Baik Sebenarnya

Lu pernah kena lempang tak? gua tengok kalau orang marah-marah beliau akan ugut untuk lempang orang kena marah tu..

Seumur hidup korang pernah kena lempang tak?

first gua kena lempang dengan bapak gua.. Biasa la remaja yang sedang membesar.. pasal apa gua kena lempang jangan tanya..

Second mak gua lempang.. ni pun korang jangan tanya kenapa.. kiranya lempangan susulan selepas bapak gua.. agaknya lah..

Ketiga daripada kakak gua.. Ni gua tak ingat kenapa.. Dah banyak kali kena dan bukan lempang slow-slow.. argh..

Keempat daripada kakak nombor dua.. tak ingat jugak kenapa.. grr.. pernah jugak gua rasa gua ni anak angkat macam cerita "Anakku Bukan Anakku".. apesal gua je kena lempang dalam family nih?

Kelima daripada budak mana ntah.. ajak gua gaduh tapi main tampar gua dulu.. ceh, tak ganas langsung..

keenam cikgu pendidikan jasmani.. gua tipu beliau cakap gua sakit.. terus kena sebijik.. tak efektif langsung cara ajar anak murid.. lagi gua benci adalah..

ketujuh cikgu disiplin.. time ni gua jadi pengawas.. gua disyaki mencuri.. cara cikgu disiplin ni menyiasat bukan macam detektif Conan.. walaupun bukan gua curi tapi still kena tampar dalam empat lima kali.. argh..

kelapan daripada Ehsan.. member gua time sekolah.. tiba-tiba je tampar gua.. demmit..

sembilan daripada awek lama.. jangan tanya kenapa..

sepuluh

argh...

mampus la.. gua dah tak ingat..

moral of the story gua tengah emo sekarang.. gua boleh jadi ganas dengan tiba-tiba..
grrr...
Comments
75 Comments

75 comments:

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

grrrr... nk join lempang sekali

hiro said... [MEJAH JAWAB]

cukup 11 kali lu akan mandul.

Azman Hui Hui said... [MEJAH JAWAB]

gua nak rasa lu punya lempang lak

zam.enol.arep said... [MEJAH JAWAB]

bile mase ehsan pang ko?

Azierazwan said... [MEJAH JAWAB]

Kecik-kecik dulu pun ai jugak selalu kena lempang....tapi ai pun melempang org gak!

Siannyer awak..

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

ngeh3..apsal kau jadi stok lempang laju2 nih??hehe
kasiihan..heheh
opssi jgn marah nati lambat kawen..heheh

CT said... [MEJAH JAWAB]

Lempang tujuan mdidik tu...pikir bbaik....

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

pernah kne lempang ngan diri sendiri tak? hahaha

aque said... [MEJAH JAWAB]

wa percaye lu anak yg baik.. ;)

syaf said... [MEJAH JAWAB]

izinkan gua lempang lu untuk menghilangkan emo lu

Azrul_amigo said... [MEJAH JAWAB]

demmit~

ana said... [MEJAH JAWAB]

apa lagi..bertukar la jd otomen!

honeybeeanjell said... [MEJAH JAWAB]

lu tampar la orang balek. tapi gua tauuuu lu baik, takkan nak tampar orang tetibe kan. :P

NADDY KZAMAN said... [MEJAH JAWAB]

tamo emo2..hehe..

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

Grrrr ~!!! cian lu !!!

mcya ismail said... [MEJAH JAWAB]

lu kene lempang ng awek??hahahah

Wan Zulqhairi said... [MEJAH JAWAB]

mesti ko dah kebal kan sekarang kt pipi tu..

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

next awek pulak cmne?

*Miss Geli^ said... [MEJAH JAWAB]

ko lenkali kalu nak citer, citer la abis abis...nak kena lempang ke ni?

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

aku rasa kalau kau kene lempang ngn ex aku kompem tetelan gigi

Terkini : Mati dipijak Gajah

mia said... [MEJAH JAWAB]

hehehee..ganaz gak kakak ko ek,xpe3, org comel kene grang3

eqbalzack said... [MEJAH JAWAB]

x pernah kena sepak...teringin jugak! hehe

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

teroknyer ! asek kene tmpat je..gua simpati dgn luuu..hee

shima said... [MEJAH JAWAB]

lu apesal asik kena tadah muke je?muke kau muke minta pelempang kot.tuh owg asik lempang je.hehe.


gua gurau je,lu jgn tacing lak ekk.:)

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

mesti lu nak lempang org skg kan? keh keh

lalink7 said... [MEJAH JAWAB]

awek lama lempang? woww..bestnye jadi awek tue..

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

hiro :: klo cukp 11 kali mandol tuh klo lempang kt mne???sexplen skit???


gwa pown nk merasa gk melempang laki..teringin..ngehngehngeh

Rozita said... [MEJAH JAWAB]

adush..sakit sungguh
akak dah 39 tahun
sumpah ...belum pernah kena lempang lagi

FabulouschocolateTi'a said... [MEJAH JAWAB]

Lu lawak, Lu patut masuk Raja Lawak, ni satu cadangan, HAHA

Amanda Sasha said... [MEJAH JAWAB]

bestnyerr kena lempang... =)

miMiE aZiMaSK ^V^ said... [MEJAH JAWAB]

salam..

kena lempang sekali sekala bagus juga bagi menyedarkan kiter ttg kesalahan yg kiter lakukan..
tapi bila kena lempang tak semena mena... itu kena check la gamaknyer... heheheheeh
mana tau kot kat muka kiter @ pipi kiter tuh ada tertulis..

"sila lempang disini bila bila anda suka"

keh keh keh

// klik sinie jom ke blog mimie azimask :D ... //

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

awek skg mst lempang lu gak kan?? lempang2 manje gitu...hahaha

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

aku baca tajuk pun dah tak caya....... so memang aku tak baca ah citer lempang2 ko tu..... (eh, kalau tak baca caner aku leh tau???)

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

kena lempang 'backhand' ke 'forehand'

aku tak pernah rasa backhand.. tapi, forehand pernah..

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

lu tension?? tampar la owg~

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

kesian kat lu...

budak nakal nih...hehe

zazaw said... [MEJAH JAWAB]

HAHA . nanti nanti , manusia lain pulak lempang lu ...

~~aKoO~~ said... [MEJAH JAWAB]

seyesly klu org lempang aku 5 saat lps tuh aku gi balai report..uhuk..xpernh kena lempg so xleh mendalami jiwa ko..
thniah r..aku rse ko pemegg rekod plg bnyk kena penmpr..

Syima Syaz said... [MEJAH JAWAB]

tamparan wanita...haha

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

bahaya duk dkt ni kang kena panampar lah pulak

platipus said... [MEJAH JAWAB]

shara penang lempang kau tak?

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

ceh.. kena lempang je pon..

hani apandi said... [MEJAH JAWAB]

haha..kiranya u ni org yang paling banyak kena tampar la..haha

melle. said... [MEJAH JAWAB]

banyak kali gila kena lempang

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

mesti kau jahak giler kan ?? dah kerja kau asyik kene lempang je.. hahahaha
tamparan wanita siap free2 ah kene

HEROICzero said... [MEJAH JAWAB]

hai abang... mao lempang boleeeehhh?? hahaha!

ceqJAY said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. aku pernah lempang membe laki aku ms drjh 6 ! smpai skg die takot ng aku~ YES! sape suh hina mak aku.dem !

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

ko penah lempang orang tak? aku penah lempang adik aku. kahkahkah

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

gua mcm nak turut serta acara marathon lempang melempang lu nih! buleh?


har har har!

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

meh sini ai jadi org kesebelas lempang u hamzah ian

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

ko ni cam rela dilempang je. byk betul. nak rasa dari aku sedas dua tak?

YOUsoF said... [MEJAH JAWAB]

Bawak bertenang bro.. Orang yang dapat tahan dilempang 9, 10 kali ni memang betul penyabar la orangyne..

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

lempang sekali sekala tu adala kena...

tapi paling banyak rotan dan cubit-cubitan (senggol-senggolan.. kau gedik ketawa, aku gedik-gedik <--eh, betul x lirik dia?)

aLya said... [MEJAH JAWAB]

uish..ganas seyh kisah lempang2 nie..
mst yg ngan ex-gf 2 awak ckap "s y da xmo awk" pap, terus kene lempang..hahaha

Stryder said... [MEJAH JAWAB]

nape kau xbtukar jadi otomen bile kne lempang..??? leh bls balik kelempangan y diterima...kahkahkah~~~

||| PöJìé PööH ||| said... [MEJAH JAWAB]

Siann dia, muka ensem jambu macam nih pun kne lempang! Klo aku nak cakar sebab lebih ensem dari aku! hahah!

Love,
PojiePooh Abdullah

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

agak ye pipi ko ni syok org main lempang2 kot xDD

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

aku rse cam nak lempang kau plak *tiba2. ;p

LaiLa said... [MEJAH JAWAB]

alololo..first time aku ase kesian kat hamzah. haha.
aku x pernah ag kot kena lempang. macam manela agaknye eh?? wakaka

hubby honeyamour said... [MEJAH JAWAB]

gua komen pendek.. gua sakit kepala.. asik meeting je.. lu selalu kena lempang? patut la muka lu tebal, hamzah.. wuahahaha!! grr..

Kimmy Ai said... [MEJAH JAWAB]

isk.. rilek la brader.. chill~ =)

::cdot the dot:: said... [MEJAH JAWAB]

apa yg lu tak dpt? apa yg kurang??

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

lempang kat muka je ke???
kat tempat lain tak de???

ayaa alyy said... [MEJAH JAWAB]

lempang tak rare lah. taicii baru rare sket. hehe :P

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

agak-agak, kalau aku lempang ko jap lagi, ko letak nama aku + link blog aku dalam no 11 tu tak? boleh up traffik blog ni.. kehkehkehkeh

Lari! Lari!

Terbaru >> 1) Tipikal Drama Melayu 2) Sup Meletup 3) Selamat Datang ke Dunia

..nOWa.. said... [MEJAH JAWAB]

mesti pipi lu ramping.

ღ Sumomo-chan ღ said... [MEJAH JAWAB]

kalau kena lempang neh,
tayah payah2 nak pakai blusher ohh.
hahahaha :D

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

hahah. giler banyak, lama3 dah loose dah pp tu.

Adlina Husaini said... [MEJAH JAWAB]

hihi lawak la hang ni..asyik kena lempang je..siap rekod satu persatu pulak tu

ko nak wat catatan lempang terbanyak ke?

mesti otak ko kasi gegar tiap kali kena lempang..sebab tu la ni cerdik ^_^

d great bowler. cehh. said... [MEJAH JAWAB]

haha. nak kena lempang lagi??
meh ...
haha. :p

Mila said... [MEJAH JAWAB]

Salam... tq comment at my blog... Mila tak pernah kena lempang betul2, kalau lempang manja tu adaler... heheh sia dia byk kali kena lempang...

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

sbr lah hamzah.. huhu dgn bunga konfirm ta kena lempang..;)

si gadis selesa said... [MEJAH JAWAB]

kah kah kah. apesal muka sampai disyaki jadik pencuri?

xramai yg tahu kita ni sebenarnya
anak yg baik -,-

allia farhana said... [MEJAH JAWAB]

kahkah..
sian..macam ne lar boley kutip pelempang sampai banyak cam ni...

Yuyu said... [MEJAH JAWAB]

wow.awek lame lempang..hebat..haha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...