Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, November 22, 2010

Gua Hampir Kena Liwat Dengan Batang Mop

Argh... (bukan bunyi lucah)

Musim orang kawin lagi.. baru gua perasan entry hari tu gua eja 'musim jadi musin'.. dah la kat tajuk.. grr..

Berbalik kepada story gua tadi.. Semalam senior gua kahwin.. atas jasa baik beliau suatu ketika dahulu gua kenal apa itu dunia ni.. (ayat macam drama dah)

Ketika gua masuk form 1, gua terus dibuli pada malam pertama.. memang muka gua ni agak kerek sikit, poyo lebih dan bajet bagus.. bukan gua cakap tapi senior la yang cakap gua ni poyo.. padahal gua rasa muka gua ni comel.. form 1 kan innocent lagi mesti la gua comel.. har har har..

Jadi macam-macam cara la gua kena buli seperti pukul tanpa sebab, menjadi separuh bogel, cium kasut, tiup kipas sampai kipas tu pusing dan juga tiup lampu mentol sampai padam.. seyesly gua memang tiup kuat-kuat walaupun gua tahu mentol takkan padam.. demmit..

ketika senior mahu menjalankan eksperimen meliwat menggunakan batang penyapu, tiba-tiba ada hero datang.. Beliau juga merupakan senior dan setelah beliau discuss dengan senior yang lain gua secara tak rasmi jadi adik angkat kepada beliau..


Selepas tu macam biasa lah, kena angkat beg, beli air, angkat barang senior, bla bla bla.. ceh.. adik angkat la sangat.. macam haram..

tapi nasib baik la jugak sebab jasa beliau gua tak kena liwat.. kalau kena liwat mesti gua tulis entry liwat sekarang ni.. arghh...

Tetapi entry kali ni gua bukan nak buruk kan senior gua okeh.. gua tak salahkan beliau pun atas layanan sebegitu rupa.. gua ketika jadi senior macam tu juga perangai.. kiranya senior gua telah mengajar gua sesuatu yang penting iaitu "gua senior lu junior"

okeh okeh.. meh tengok gambar senior gua kawin.. beliau ambik gambar kahwin di kampung kitaorang iaitu Bukit Besi.. Siap ada lombong bijih lagi kat belakang tu.. cun sial..

Selamat pengantin baru bro.. bini lu memang cun..



Comments
62 Comments

62 comments:

tim said... [MEJAH JAWAB]

background cantik

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

ish3...
sian..

nsb baik teruna kau tak hilang..
haha

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

ish3...
sian..

nsb baik teruna kau tak hilang..
haha

fatian athiea said... [MEJAH JAWAB]

sengal dowh ctew ko..
msti ada je kaetan ngan menda -ve..
grrrrr..

nsib gua kntrol nfsu lg tgk pitcha tu..

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

asal form 1 je hensem lah? cirit ahhh. kihkihkih.

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

mak ai

Terkini : Bukan untuk wanita sahaja

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

hahahahah!

hamzaaahhhhhhhhhhh

hudhud said... [MEJAH JAWAB]

pegh gila kejam. sekolah mana ni dulu ? haha :P

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

nasib baek lagi..

kalau tidak mesti sampai hang hari ni ketagih batang masuk juboq..tak kiralah batang apa..

mesti juboq sudah luas..

cahayachenta said... [MEJAH JAWAB]

haha.. ganas benor senior ko kan ...

cik helena said... [MEJAH JAWAB]

boleh tak aku tak paham?

biskut said... [MEJAH JAWAB]

demmit!apsal ko tak kena liwat?

kechixx said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaaaaa:D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [MEJAH JAWAB]

entry yg sempai gile..

Slamat la ye kt ur sinior tu~~

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

chantik ah hamzah :P

iela said... [MEJAH JAWAB]

Kenapa perlu ada Hero... Demmmm... hahaha

Lurunna said... [MEJAH JAWAB]

kalo tak mesti lu dah x suci kan..harhar

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

sib baik lum ternoda lagi...

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

kalaulah tak de hero tu...lu bukan teruna lagi mejah

Pencacai Alim said... [MEJAH JAWAB]

itu sula wei..

sue. said... [MEJAH JAWAB]

kesiannya kene buli.....nsb bek de hero.

NM02 said... [MEJAH JAWAB]

hi, salam singgah pagi isnin. lama tak komen kat sini. hehehe.

nway kita dah ada umh baru. jom follow blog part 2 kite plak. hehehe

syaf said... [MEJAH JAWAB]

cis...cam ne lu boley terselamat dri kes liwat mop itew...abg angkat lu patot datang lambat time tuh!!!! cis

oo smart shiyal gambar kawen tuh

allia farhana said... [MEJAH JAWAB]

gila..bukan calang2 pengalaman..hahaha..

||| PöJìé PööH ||| said... [MEJAH JAWAB]

Sengal! Hahaha!
Lu bila nak kawen jgn lupa invite gua ok!

Love,
PojiePooh Abdullah

DyaMohd said... [MEJAH JAWAB]

muahahahaa..gile lu hamzah..puc kartun lu tu wat gua gelak gila..muahahahahahaha....


http://dyamohd.blogspot.com/2010/11/gua-comolot.html

zns said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..puji bini orang yang baru kwin tu...berani ko..tapi, tahniah..tak tewas pd sebatang mop..hua hua hua

Lovely Bella said... [MEJAH JAWAB]

waaaa.. adehh ini cite berbaur lucah ke ape.. hehehe... nice pic !

Cik Gallus Gallus said... [MEJAH JAWAB]

kejam tahap dewa tu..

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

KESIAN KO .. ISH ISH..;(

ika said... [MEJAH JAWAB]

apsal la senior tu g tolong .

Cik Bulat said... [MEJAH JAWAB]

wahh.. dah kawen da senior.. hehehe

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

baru ko sedar kah tajuk tu? ingatkan sengaja eja macam tu. keh3.

sadis gila kalo kena liwat dgn batang mop.

melle. said... [MEJAH JAWAB]

bapak siot

tia said... [MEJAH JAWAB]

bila kita nak kawen ni ?
































kahkahkah! mampos gf ko mara!
oke. bai!

hanna iymeera :) said... [MEJAH JAWAB]

agak2 kalo kena liwat ngn btg mop,
ko nanges tak hamzah?
ke bole wat muka cool lg? hahaha.

hanna iymeera :) said... [MEJAH JAWAB]

agak2 kalo kena liwat ngn btg mop,
ko nanges tak hamzah?
ke bole wat muka cool lg? hahaha.

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

oit........tak baik puji bini orang la.......

haram........hahahaha

MANA BANNER KAK SUMI?? ASAL TAK LETAK???? GRRRRRRR

Sumijelly.com

Khairy said... [MEJAH JAWAB]

haha...sama la kita bro, nasib baik aku pun tak kena liwat gak...tp bila aku jadi senior takde la aku bt revenge sambil nak liwat junior...agak2 la kan. dosa kot...hehe

lawa doh..backgound gambar tu..

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

tapi muka ko memang nampak kerek pon la hamzah. haha.

cepat cari bini ag chun!

farahmoque said... [MEJAH JAWAB]

giler buas..hahahaha.tp bile ingt blek best kan pngalaman tu..hehehe

nice picca!:)

ardinihumaira said... [MEJAH JAWAB]

haha... bahaya betul ;p

Enna Banana said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..mujur teruna lagi ..sengal lah..lawak jeh mop tuh :P

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

ohoi tia dia atas tu gatai.
mentang2 mejah fom 1 comel siyot.
bhahaha.

WAHIDA ALIAS said... [MEJAH JAWAB]

bhahahaha...x boley bla..aksi terlampau..hahaha

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

incik kerek.. kalo aku jd senior pn aku xleh blah ngan muka kerek ko tu... rasa nk hempuk je hahahah

Fatul Akrul Ramli said... [MEJAH JAWAB]

pedulik apa kau kena liwat ngan batang mop pun.. haha..

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

aku tick 'CUN' pada entry nie sebab ngko cakap Bini senior tu cun...

azzey said... [MEJAH JAWAB]

hamzah ian: nasib baik ko selamat.....ha3....

p/s: terjah2 !

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

perghh.. xthn tgk gmbo tu..huhu

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

celah mne la lu rembat picca dorg ni -.-"

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

kalaulah kamu kena liwat???apakah?????

kerangRebus said... [MEJAH JAWAB]

masih anak dara la you ek?~~ :)

The Sharkox said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHA...kalau kena liwat ngn penyapu, leh jadi geng sayfool azlan ni..haha

Encik Bell (beLalaNG) said... [MEJAH JAWAB]

agak2 kalo kene liwat.. lobang mesti besa pnya!!!!

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

laaaaaaaa...duk bukit besi jah??

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

mop ke penyapu tu bang?

si gadis selesa said... [MEJAH JAWAB]

oke juge tu, cara meliwat yg tak menyakitkan.

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

eeeeeeeeeeee....... knp x report polis.. senior kau jht ar.. klu prmpuan kne cmni.. xde kompromi dh.. habis.. dgn tok imam,ketua kg,ktua polis... direportnya..

J. Abdullah said... [MEJAH JAWAB]

ala kenapa senior lu stop kan lu? tak pasal pasal lu virgin lagi sampai skang. :(

ajelan said... [MEJAH JAWAB]

kalo saper2 nak kawin klik sini, harge boleh runding

cik k♥dah said... [MEJAH JAWAB]

eh...wady n ira..haha..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...