Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, November 14, 2010

Gua Menang iPhone 4

Gua menang iPhone daripada Digi.. tenkiu nuffnang tenkiu Digi.. Syukur alhamdulillah atas rezeki yang tak di sangka-sangka ni.. (ayat copypaste dari backberry)


har har har..
 
Mesti lu orang benci gila dengan gua sekarang ni sebab gua menang iPhone kan? kah kah kah.. kejadahnya gua menang iPhone4. Sepatutnya entry ni gua buat lama dah jadi sila salahkan internet konection yang lembap. Tahi keluar lagi laju gua rasa.. argh...
 
Okeh, sebenarnya pada hari Khamis lepas gua pergi ke kelab Zouk sempana Digi Pimp My Music Party. Sepatutnya gua pakai baju macam rockers tapi bila gua pikir balik kejadahnya pakai baju macam rockers..
 
Jadi sesiapa yang dressup macam artis berpeluang menang iPhone4.. Dan nasib baik gua tak pakai baju macam rockers sebab memang takde peluang nak menang.. Orang lain lagi maju daripada gua.. Che Arm pulak letak mangga tri-circle kat tengkuk.. Siapa la artis letak mangga kat tengkuk gua tak pasti.. har har har..
 
 
gua cuba menge-test iphone4. haram tak tahu nak tekan mana satu.. Bajet gua pernah guna iPhone je.. Ada sebijik best jugak ni..
 
Jangan tanya gua ni siapa.. gua tak tahu nama.. Lu tanya shahrul la nanti..
 
Ni pulak acara merebut beg digi.. last-last DD yang dapat.. DD pakai topi putih okeh.. Kena joget-joget, pastu muzik stop diaorang pun stop jugak.. heh
 
Ni Shahrul.. Beliau duk ambik gambar dari awal sampai akhir. mana gambar gua naik motor shahrul?? grr.. jangan publish gambar tu.. argh..
 
Ni time acara merebut iPhone4.. Lu tengok AC Mizal pun ada.. Elvis pun ada, Lady Gaga pun ada.. Nasib baik gua pakai biasa-biasa je.. Takkan nak lawan diaorang pulak.. siap bawak gitar lagi tuh. haha.. Takpe bro, yang penting semangat kesukanan..
 
seyes shit gua tak tengok Lady Gaga ni joget. Orang kata beliau joget dengan aksi ghairah.. Yang gua pasti ramai orang tua duk berkerumun depan stage untuk tengok Lady Gaga ni.. kah kah kah.. Yup.. beliau menang iPhone4.. kaki putih gila.. argh..
 
 
Kan gua dah cakap orang tua duk depan.. Eyriqazz paling seronok gua tengok.. Malam jumaat katanya.. Tak paham gua apa kaitan malam jumaat dengan joget-joget ni..

 siapa tak pernah pergi Zouk? ni la keadaan Zouk.. time Digi Party ni takde arak la okeh.. minum coke je..

Jejai jadi P-Ramlee malam tu.. Menjadi jugak muka Jejai ni eh.. Bean gua tak tahu fesyen apa..
 

Shah, Che Arm dan gua.. dem.. ada benda tak kena dengan gambar ni..
 
Gambar ni pun gua rasa ada benda tak kena... argh..
 
Lebih kurang 20 kali gua tengok gambar ni.. nasib baik tak stim tengok gambar sendiri..
 
Semua gambar daripada shahrulhairy.com, daydeck86.com, eyriqazz.com.. Kalau nak gambar kahwin boleh mintak khidmat Shahrul okeh.. Gua macam biasa curi gambar daripada orang lain sudah.. hoho
 
So kenapa Digi buat party ni? Sebenarnya dengan Digi korang boleh download bermacam-macam lagu dengan DiGiMusic PLAY! hanya RM5 sebulan menggunakan iPhone4 dan iPhone 3GS.. Lagi murah daripada syarikat lain kan? paham tak apa gua terangkan ni?
 
btw gua tak minum arak kat kelab Zouk ni okeh.. Gua makan nasik dan minum air coke je.. Lepas layan dua tiga lagu, ambik gambar sikit gua terus balik.. Seyes takde arak.. Lu ingat ni party liar ke? hoho.. seyes shit event ni best.. Apa benda diaorang cakap gua tak dengar sebab muzik kuat gila.. dum dum dum dem.. Nak tersedak asap rokok sebab jantung gua dum dum jugak.. gua buat-buat cool je lah..
 
p/s : gua tak dapat lagi Blackberry.. saje je nak bagitau korang.. hehe
Comments
69 Comments

69 comments:

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

tahniah
:)

cikmimmie said... [MEJAH JAWAB]

wahh..waahh....ssyokkk..kalo rasa taknak iphone 4 tu..meh bg kat aku...lu bdk skolah lagi..takpayah pakai hp mahal mahal...hahahahaha

ana said... [MEJAH JAWAB]

ingat menang lagi satu phone...ni nak marah nie!

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

thniahhhh

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

fuh! g zouk tuu...sbaik xd arak, kalau x gua da ceramah kat sini haha

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

hey.leh caye ke nie weh??

Terkini:
1. Teknik Basuh Pakaian Mahal Dan Berjenama
2. 70 Jenis Rasa Best
3. Facebook Selamanya

ika said... [MEJAH JAWAB]

nampak liar . hurm .

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

apesal kau stim tgk gmbr sendiri...xnormal kau nieyh...tu..cube check entry si iqaizyan tuh...da sparuh sasau tuh sbb kau dpt iphone....heh??

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

jelesssss dapat iphone...adehh

~~aKoO~~ said... [MEJAH JAWAB]

giler xcited dpt pegi Zouk..

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

tahniah ^^,

n i k l i s a said... [MEJAH JAWAB]

fuyoh. g clubb!

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

bru bce lagik skali
dem
penipu

@rin @hamad said... [MEJAH JAWAB]

thnks dtg belog sy..

soalan awk tu..lelaki mana pakai mekap la awk..ahah..if mekap pon for certain reasons mcm ada berlakon teater ke..

cik polos tu stand for something that relate to pastels, soft, smooth, sweet..n stuffs..but i know myself aren't look alike at all..this name was given from my best fren.. ;))

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

aku x caya ko tgk minah tu joget2 wkakakaka

ღ Sumomo-chan ღ said... [MEJAH JAWAB]

ceh. mati2 ingat hamzah ian neh mennag iphone4. baru nak p sepak2 beliau. wakakaka xD

yuyuEyuliaNa said... [MEJAH JAWAB]

tape, kalo tgk gamba sendiri tak salah kalo stim. eh, kantoi. haha

mia said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...naseb tak dapat..kang aku nk pakai ape pulak pgi sane..pakai mcm lady gaga??mmg gagal aku seumur idup..akehkehkehh

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

bestnya dapat iphone 4..henfon lama kat mana dah? =)

fendidahada said... [MEJAH JAWAB]

pergh..masyukla bergoyang lu bergoyan kat sane..haha...

maCy said... [MEJAH JAWAB]

sedekah nak? sedekah kat macy.

bdw, adakah anda leg man? suka tgk kaki. uhh

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [MEJAH JAWAB]

his his maksit maksiat...
lu jual gua ..buleh

Anitadahahs said... [MEJAH JAWAB]

cam besh.
tp x suai nak g org yg bertudung kot..

IRAH HAJERAH AZMAN said... [MEJAH JAWAB]

tahniah.

tp I phone tu x sesuai la kalo ko pakai.

bagi aku je la ek? XD

noorafzan said... [MEJAH JAWAB]

Dorang tak bagi dah hang menang hphone lain.
dah menang 1 dah la kan.
kasi can lak kat owang lain.
haha!

ku kurang join aktiviti nuffnang sebab ini la beb. dorang buat kat tempat camni.
hmm..kalau buat kat restoren KFC ka MCD ka Kenny Rogers ka confirm ku akan beat habis-habisan tuk join.

tieha ismail said... [MEJAH JAWAB]

second time dtg cni...best best...ahaks....

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

awek sana cun lah, untung la menang blackberry, gua blueberry pun tak pernah pegang

Syima Syaz said... [MEJAH JAWAB]

kesimpulannye lu tak dapat iphone4 sbb tak pakai rock star lah kan?

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

eyh. kau nih..
gedik betul.

fRaMe+LenSeS said... [MEJAH JAWAB]

amboihh.. sonoknya dia.. nak jugak.. nak jugak.. tanak pakai leh la mai kat saya.. half price.. ekekeke.. :)

Cik Tengku Saliha Rahima Bt Tg Ariff said... [MEJAH JAWAB]

waa,,bestnye..
n jgk!
=[

chokeLy said... [MEJAH JAWAB]

laaa..
x dpt ke?..
tipah t'tipu lah ni erk..
ngee~ ^^

ULtradya said... [MEJAH JAWAB]

nasib x menang...klu menang mmg nk dengki lagi r

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

macam nak korek je hidung lu kat gambar last tu. haha

Siti Ruhayu Ab Rahman said... [MEJAH JAWAB]

eik....
astafirullah..
nasib adikku hamzah tak tergolong dr buat maksiat..

heheheh

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

nak jgk ckp xdpt lg blcbery! ngee~

UnicBoyz said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik lu xmenang Iphone 4...

mati2 gua ingat lu dapat td...

kalau tidak,gerenti gua jeles...

hua3....

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

tetiba aku menyampah nota kaki ko.......hahahaha

http://sumijelly.com

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

stim tgk gmbr sendiri?wahaaa

Pinky Pixie said... [MEJAH JAWAB]

konpius ni. menang ke tak sbnarnye? muahaha. kanpe ade kate thniah plak ni. haih.

azana said... [MEJAH JAWAB]

ceh... igt btol2 dapat.
br nk ucap tahniah...errkk...

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

Celcom lupa Blackberry ko.. hahahaha

Terbaru >> 1) Follower ke 100 2) Bolasepak Sukan Asia 3) Nuffnang Premiere Screening - Skyline

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

oooo nilah zouk..ingatkan zoo negara..haw haw !!

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

adakah ini satu lagi entri meriak, berlagak dan berjimak ngko.....??? kalau ya, tahniah, anda memang berjaya buat saya jeles dan dengki... =)

lanaAzusa said... [MEJAH JAWAB]

mewahnye ko hamzah....

CIK FAFAZ said... [MEJAH JAWAB]

ciskek! tertipu.
haha

Jue said... [MEJAH JAWAB]

kalau wa menang itu iphone4
mmg terbaek
hahahaha

Eyriqazz said... [MEJAH JAWAB]

dushh,kantoi gambarku...hak3....

Shahrul Shaharuddin said... [MEJAH JAWAB]

kamu nampak hensem dalam blog ko sendiri.. wakakak!! Thanks Amjah, promote guwa.. =D nie nak buat lu model gua gak nie.. hahaha~

Gambar "xklusif" guwa hanta sama lu lam email.. cekidot!

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

perghhh ham ham hansem giler...

LiFe KaMi said... [MEJAH JAWAB]

kami baca post ko asik tersengih je tak tau kenapa..
tapi lu mmg bernasib baik..huhu

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

iphone 4 bestt!

hahaha.

ni eh yg ko ajak aku? eh ko ada ajak ke ek?

fatian athiea said... [MEJAH JAWAB]

gua xphm lgi..
btol2 i phone k, tpu??
gua nmpk testing2 j lbih.muahahah

h.a.n.i.S.a.h.i.S.m.a.i.l said... [MEJAH JAWAB]

bagus kau x minum arak...haha,;D

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

gambar paling semak abad ne la hamzah

allia farhana said... [MEJAH JAWAB]

haha..ingatkan menang tadi..
cis..
murah betol rezqi kalau menang..
sedekah sikit tuah ko kat aku boley?
hihi..

rieyana ynn said... [MEJAH JAWAB]

hakhakhak...jalan2 tgk blog awk...;P

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

pic last tu...macam....macam... dot..dot..dot...

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

fuyoo.. best tu..

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

serius, aku tak minat dgn iphone4 tu =.="

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

mejah something xkena ngn gmbr lu tu..
org laen sibuk buat aksi maseng2 ko plak duk sengih macam gay..
haha...

Pije. said... [MEJAH JAWAB]

hemsem ahh gamba lu y gelap tu.
tambah hemsem lagi kalau ade blekberi.
hohoh

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

kalo menang iphone pass la satu kt sini :P

nizamsani said... [MEJAH JAWAB]

fuh.tak berani aku masuk tempat macam ni.

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

wah.. kiri kanan nko pukul eh.. celcom nko sebat, digi nko bedal.. maxis ?

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

err....aku mcm ta phm je pe yg ko taip mejah!

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

Hahahaha... malam tu ko cool je yea.... relaxxx jee....

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

SEKSISSSSSSSSSSS GILOSS ;) TAHNIAH2 :0

afiqah said... [MEJAH JAWAB]

lu menang iphone ke tak nie?
hahah. kalau menang asal lu tak menari cm Lady Gagak tu.
adoi adoi.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...