Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, November 7, 2010

Heh.. Senyuman Manis Gua

Keh keh keh...

Saat gua tulis entry ni gua baru perasan something.. Rupanya dah lama gua tak dating..

Hik hik hik (gelak macam perempuan)


Tak kisah la dating dengan Bunga ke atau dengan jantan sekalipun gua dah lama tak dating.. Pernah sekali gua dating dengan jantan.. Keluar berdua bersama-sama.. berdua kan lebih baik?

bullshit..

gua tak pernah dating dengan jantan okeh.. saje je buatt cerita.. ingat gua gay? dem..

Selain itu juga sekarang ni roomate gua tengah cakap dengan kucing.. Kucing masuk bilik gua.. Dan roomate gua bercakap dengan kucing tersebut.. suruh kucing tu blah or else kucing tu akan kena sepak..

Dan gua pelik kucing tu paham.. argh...
Comments
42 Comments

42 comments:

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

gila.

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

hehe

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

rumate lu ada naluri kehaiwanan... mungkin? haahah

ataupun kucing tu ada naluri kemanusiaan...

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah Ian makan kucing?

aque said... [MEJAH JAWAB]

kesian miau itu... ish2....

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

HURM , NEBES PLAK NAK DATING KALAU DAH LAME TAK BERDETIM NI..GRR

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

wiwittttt

cimut munniey :) said... [MEJAH JAWAB]

kau selalu mengong! HAHAHA

faRiha said... [MEJAH JAWAB]

kadang2 rasa mmg kucing tu paham pe yg kte ckp.. kalau gi kedai makan.. dia ngiau2.. ckp la xmkn ikan rini.. terus wat muka merajuk.. ok, sok dtg kne makan ikan.. nnt kucing tu merajuk~~

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

kucing sgt cumel okeh?! dush!

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

bangga ah dah lama tak dating?
gua lagi ahh tak pernah dating.ceitt..

plumpy.tootsie said... [MEJAH JAWAB]

lu gile.

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

cis.. apa kaitan ngan kucin?

platipus said... [MEJAH JAWAB]

senyum kau manis sebab kau senyum sambil gelak

hik hik hik


kalau kau gelak

har har har

macam orang tak cukup nafas..shilake!

ila said... [MEJAH JAWAB]

jom dating..kekeke..

imanshah said... [MEJAH JAWAB]

ayoyo nak dating ngan hamzah buleh..wakaka

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

kucing mmg paham la..

hahaha weh aku slalu dating ngan perempuan.

wakaka

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah Ian ngan kucing pon nak pelik..

koh koh koh..


ehh..kucing tue paham?

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

sawan ke mat :P

Terkini : ENTER

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

sawan ke mat :P

Terkini : ENTER

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

ingat kan roomate bro nak rogol kucing 2.
hahahaha

ana said... [MEJAH JAWAB]

gila nak tggu!!!

Anna Boleyn said... [MEJAH JAWAB]

haha bagus lah kucing tu paham. tak de lah berdosa kawan lu tu nnti.

Amoi said... [MEJAH JAWAB]

Ini senyuman manis gua : ;))

princeduyong said... [MEJAH JAWAB]

ajak la gua deting haha

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

bukan gay eyk?

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

manis giler la senyuman hamzah. hahah

eh kucing je paam bahasa, manusia kan memang tak paam bahasa.

fatian athiea said... [MEJAH JAWAB]

bkn lu final ka??

dating la pasni...


:):):):):):)

~~aKoO~~ said... [MEJAH JAWAB]

bkn dating ngan hiro ke semlm??
musykil..
ape jnis otomen r klu xder wondergirl nk temnkn..cess..

~~aKoO~~ said... [MEJAH JAWAB]

ala..bukn sush pon kucing tu nk fhm..sbb dia slh msuk blik org2 kegilaan..tu yg xsmpai 2 mnit dh nk blah..klu msuk blik ai xmo kuar 2 thun..^_^..V..

Azman Hui Hui said... [MEJAH JAWAB]

Gua suka tarik misai kucing

Stryder said... [MEJAH JAWAB]

kau xnk ngaku ker y kau penah dating ngn jantan..kahkahkah~~~
kucing ngn senyuman kau..?? pe kaitan weh.!!!! mangang!!!

mia said... [MEJAH JAWAB]

seyes kucing tu paham?ko suh dia menari try tgk cmne...hahaa

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [MEJAH JAWAB]

gile. kesian kucing tu wehh, ahha

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

MANIFESTASI CINTA

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

BONGOK

LaiLa said... [MEJAH JAWAB]

ko mesti tak pernah tahu yg roommate ko tu pandai cakap bahasa kucing kan? wek

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

jom dating dengan gua!

~ ReD ~ said... [MEJAH JAWAB]

kau ni meroyan ke apa?haha
tau lah stress tgh nk exam:P

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

kucing tu takot..keh3

aunyNAA said... [MEJAH JAWAB]

jadi ape kaitan kucing dgn kawan kome tu ? hahahaaa

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

bunga apa kabar weh. tak rindu sama dia ke?? kui3

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...