Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, November 30, 2010

Hubungan Genius Dan Berak

mak gua cakap gua ni antara anak beliau yang pandai la.. Tapi beliau tak cakap depan-depan nanti adik gua yang lain jeles pulak.. dan gua pasti mak gua cakap perkara yang serupa kat lapan lagi adik beradik gua.. heh.. patut la tak cakap depan-depan kan? har har har..

Tapi ada benarnya cakap mak gua tu.. bukti gua genius adalah gua ingat dengan jelas apa yang berlaku ketika gua umur 3 tahun.. hebat tak?

Masa gua umur 3 tahun, kakak gua umur 4 tahun.. kitaorang macam kembar lah.. makan sekali, tidur sekali kadang-kadang berak sekali..

Nak tahu macam mana berak sekali??


genius tak mak gua? gua pun genius jugak kan? kakak gua genius jugak kan?

arghhhh.. grrrr..

Comments
127 Comments

127 comments:

afiqah said... [MEJAH JAWAB]

gempak ah lu kan. hahah ;D
mcm terasa nk try.

fatin said... [MEJAH JAWAB]

ahahahahahaha..hanya mampu ketawa!!

little black dress said... [MEJAH JAWAB]

sangat genius..
ahakz..
=P

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

hua hua hua. genius ye?

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

genius sangaaaaaaaattt !!!

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

hua hua hua. genius ye?

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..bongek!!!

ko mengingatkan kisah silam aku weh..aku pernah buat macam tu dengan adik aku...warggggggggghhhhhhh..haha..siotbetoi!

imanshah said... [MEJAH JAWAB]

berak je keja kau!! simpan lah sikit taik tu

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

aku ondeway nk g berak ni. hoi hamzah. lama tak jengah aku kan =.=''

qasehadam @ nurul said... [MEJAH JAWAB]

macam penah tgk je bebudak yak camni..biasala kalo dah dedua serentak nak yak dan toilet lak ade satu je..takkan sorang lagik tuh nak kene membuang dlm semak lak kan..

DyaMohd said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..sengal ko amzah..bagus gak ni.leh aku praktik kan kt anak2 sdare aku nanti.muahahaha

Hidayah Hanif said... [MEJAH JAWAB]

lol...macam mane nak berak gitu..lololol

Kamil ace[tm] said... [MEJAH JAWAB]

shit..hahaha

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

alah...tu hang dengan kakak hang..

aku berak camtu gak dengan laki aku

tak rasa genius pun!

CGG said... [MEJAH JAWAB]

ko ni kalo lukis2 tu sah comel...
i like..
hehehehehehe

creative

zaL_cdpx said... [MEJAH JAWAB]

haaaa ??/ xpaham !!!
berak skali?? wangi x??
lawan taik sper plg busuk

NaNaRuZaNa said... [MEJAH JAWAB]

kamu ngan akak kamu yg kecik atau lubang jamban tu besar..? (heran)

Rara* | Hui-Zy Ronka Polo. said... [MEJAH JAWAB]

Hey Hello Hamzah. i randomly came across your blog the other day and dah habis baca semua entries. haha! nanti bahasa melayu i semakin maju thanks to you. Anyway, awesome blog and great mind of yours! it's really entertaining. :D *rara.

ifah said... [MEJAH JAWAB]

keh keh keh. dahsat la lu...

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

rock.

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

org cakap berak pagi2 budak pandai..patot la aku pandai ngeh ngeh ngeh

sue. said... [MEJAH JAWAB]

genius...mcm gua jugak.

Fyzal said... [MEJAH JAWAB]

ok bro.. gua nampak kaitan dia... hahahaha..

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

masa tu kecik lagi, masalah tak muat takde kan? haha

iela said... [MEJAH JAWAB]

Owh..sgt genius ini orang.. :P

ciK mOt ©™ said... [MEJAH JAWAB]

hang memang kretip la...
sure kakak hang bangga ngan hang...

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

kalau gua kutuk, lu sedih pula

Yong Sofea said... [MEJAH JAWAB]

perghh. aku ngan adik aku tak pernah pulak terfikir idea segenius itu! kahkah

taqie said... [MEJAH JAWAB]

haha..mcm sma kt kmpung aku je.

p/s : anda di tag lo :p

ika~~ said... [MEJAH JAWAB]

genius..
APAKAH?
Ahaha

cik shabah said... [MEJAH JAWAB]

sengal pak sood tol ko ni la ;)

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

haha...wa pon penah weh mse zaman kecik2 dulu ngn adik aku tu....haha..tyme sakit pewot tgh mlm.haha

gadisBunga said... [MEJAH JAWAB]

apa bukti tu mangkuk toilet? mcm kerusi pun ada. lalala

zazaw said... [MEJAH JAWAB]

gile gempakkkk

melle. said... [MEJAH JAWAB]

ada juga begini, hahhahaa

auny ngehngeh :D said... [MEJAH JAWAB]

har har harr . gelak kuat2 kat telinga amjahhh :) ngahahaha

Qaseh dalia adelia said... [MEJAH JAWAB]

owh macam tu ye...hik2

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

senang sket keje mak ko tu kalau buat cenggitu.

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

mak ai, x pernah dibuat org

Terkini : Keputusan akhir undian Anugerah Blog Pilihan Malaysia bagi kategori Blog Personal Lelaki Pilihan

z a n a said... [MEJAH JAWAB]

naseb baik aq takdak adik. haha

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

blaga punggung kalu berak skali tue.. hahaha...share bau sama..

Anna Boleyn said... [MEJAH JAWAB]

hakhakhak. mengong.

Marya Hana . said... [MEJAH JAWAB]

wakakka x menahan . memang genius. hahahahhaha

tim said... [MEJAH JAWAB]

najis korang mesti kembar gak kan?
hahaha

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

ewwww...sabo je la ko nih..naseb belom waktu lunch..aku duk imagine gaya berak sejamban dgn adek aku...ciss! =_=

buDAK keCIK said... [MEJAH JAWAB]

betul la wei.ak x prnah lg jupe genius sengal cam ko ni.

bab berak pun dia plg genius wa ckp lu.kehkeh

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

skang ko wat lagi x?

AmirahZin said... [MEJAH JAWAB]

comel <3
HAHA XDD

darkbatman said... [MEJAH JAWAB]

sbr jelaa.. hebat btol kan zaman dolu2..hee

fatin hanani said... [MEJAH JAWAB]

hehe yew2 genius hehe

syaf said... [MEJAH JAWAB]

cam haram doe...ha3

LoVe is CiNta said... [MEJAH JAWAB]

najis korang mesti bersatu dan meletop mcm adam n stacy

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

genius gila weh.

liyanaziz said... [MEJAH JAWAB]

genius!

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

giler !! naseb aku ni bukan akak ko...haw haw haw

The Sharkox said... [MEJAH JAWAB]

MEMANG GENIUS!!!! HAHAHAHA..

Azrul Hisham said... [MEJAH JAWAB]

tu memang menjimatkan masa terus :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Hanis Azla said... [MEJAH JAWAB]

genius punya cerita...

M I A J A M A L U D D I N said... [MEJAH JAWAB]

arghhh.. tak habes habes berak!!! hahha

Rozita said... [MEJAH JAWAB]

sharing is caring

mia said... [MEJAH JAWAB]

kahkhakhkaa..teringat pulak mase kcik3 share 3 org skali jamban tu..akehkehek..lagi hebat kan??aku tersepit kat tengah3..kak num1 dan num2. depan blakang..kaahkahahaa..ni namenye, berak berjemaah...

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

mezahh gilos..

ika said... [MEJAH JAWAB]

x de privacy .

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

hahaha unik -.-

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

haha..serius genius..hamzah2, entri ko tak pernah buat aku tak ketawa..haha

Amalina Jo said... [MEJAH JAWAB]

buat lah contest , berak sapa paling wangii~ :D

Markonah said... [MEJAH JAWAB]

kikikiki apada, kongsi bau berak pun sama lah ! har har harrr

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

malas nak cakap apa..
haha.......

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

maka berak tu pun bercantum! hahaha

ana said... [MEJAH JAWAB]

boleh pulak melepas hajat waktu yg sama...

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

ngeeeeeeekkkkk

mie said... [MEJAH JAWAB]

genius giler ni!!
caya la...
heheee

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

bahaya wooo.. kalau jamban duduk, silap haribulan boleh pecah mangkuknya..

Amanina Sofea said... [MEJAH JAWAB]

ape motif jamban nie..
hahahaha

Sachi Asukai said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha..ade kaitan eh..klaka la pic tue.ekekke

Faezah Hannah Al Baj said... [MEJAH JAWAB]

ekekeke..i faham..mmg genius! lol!!

mofaizmz said... [MEJAH JAWAB]

ui.. bleh muat plak jamban tu 2 org.. hnya yg genius je bleh buat ni.. yg len jgn buat plak.. bersepai je krg..

Nieza Micha said... [MEJAH JAWAB]

errr... geli... haha!~XD

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

den ingatkan berak skali tu, berak satu kali je.hahaha

Cik Gallus Gallus said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik kecik lagi

miss miera said... [MEJAH JAWAB]

wah...geniusnya anak mak...hik3
:))

dya adriza said... [MEJAH JAWAB]

lagi entry pasal berak. aiyak!!

hah.. ko kena tag. sesuai untuk ko lebih2 lagi soklan u tu keh3. meh dtg amek n buat

rAy jR...@...Aliff said... [MEJAH JAWAB]

laaa...awat ang xkncing sama2 je..leh main tembak2..sorg air pncut, sorg g mcm air siraman rumput2..

erkk..kakakakakaa

Ayen Giggs said... [MEJAH JAWAB]

Kahkahkahkah.....Mesti mase tu lu kire ketul sape paling banyak kluar kan,hehe....

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahah adeiii sengal je

Mimie said... [MEJAH JAWAB]

Eyew hamzah.sonok eyh dapat berak same2 gan kakak?

aminmz said... [MEJAH JAWAB]

uihh... bijak idea niee... tp kene perbesar sket jamba.. takot xmuat tok 2..

idAti mALek said... [MEJAH JAWAB]

tag?

tag apekah?

jaya jr said... [MEJAH JAWAB]

haha..genius yang amat ni..kui3

✿....rossa alina....✿ said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..comelnye berak same2.. ;p

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

mcam bangang jer!

Sumijelly.com

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

giler ah!!!!! genius tahap tak tercapai akalmu!!!!!

Kenzo@MrConteng said... [MEJAH JAWAB]

header ko dah ok bro....aku ni budak baru belajar..takut xsesuai pulak dengan blog ko...kalau ko xkesa,aku buat kan la jgk..mcm mana?

Kenzo@MrConteng said... [MEJAH JAWAB]

berak ramai2!

Cik SHiNJU said... [MEJAH JAWAB]

Miahahaha...berak pun nak berduet..

platipus said... [MEJAH JAWAB]

ni bukan sehati sejiwa..tp sehati sejamban!.

grr

nora said... [MEJAH JAWAB]

genius nyeee (ni ayat perli ni =p)

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

haha..berak beregu..hak3

bodo..

eLLa said... [MEJAH JAWAB]

euuuwww..haha

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

cara berak jugak nampak genius oooo...

laskar rainbow said... [MEJAH JAWAB]

ahakss! jimat air..;DD

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahhahaha

genius sangat wey!

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

kalau gtu, aku pun genius jugak!!!

masa kecik, bila aku tengok jamban ada orang, aku lari belakang rumah, panjat pokok jambu & berak!!!

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

kiranya aku pon genius gak dgn along aku cam ni gak~lalalalala

~ ReD ~ said... [MEJAH JAWAB]

aku x pernah ada pngalaman genius cmni...heehh..

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

Macam2 jer la hamzah nie...huhu

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

Macam2 jer la hamzah nie...huhu

shazleenhairuddins said... [MEJAH JAWAB]

bace entry nie, rase nak berak
><

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

kelakar sial, lu serius genius

Fariq said... [MEJAH JAWAB]

hahaha,, genius gile,,
nsib baek time tu kcik lg,,
so muat la jamban tu pakai 2 org,,

roq said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha.....jimat air weh....skali flush dua taik.....kalo setiap orang menghasilkan satu tahi la..

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

wuuuuuuuu~~

Noona said... [MEJAH JAWAB]

hahaha poyo ah. slumber derk jer.

naz said... [MEJAH JAWAB]

bukan nak cakap apa lah hamzah, gua dulu pun sama hahahahahaha

FYLZAhh said... [MEJAH JAWAB]

haha. buley plak share jamban :P
heyy. udah f0ll0ww :)

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah : argh.. grrrr arghhh.. plopppp!

Kakak Hamzah : ihk.. ihk.. ahhh..
plopppp!

Berlawan la korang berdua meneran berak ye. bagus.

Terbaru >> 1) Mertuaku 2) Pesan Untuk Adik 3) Komen Adalah SEO? Macam Mana?

Cikbelog said... [MEJAH JAWAB]

haha lawak lah.dah macam hagemaru dah nieh..hehee

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..teringat eka..dulu masa kecik2 pon same cmni gak la..adik pmpuan eka beza 2 taun jer...tp smpi sekarang pon,kitorang masih mandi n masuk tnds sama2..lagi2 kalo nk kluar an...jimat sket masa tu...hahaha....
famly eka tak pelik ape pon.org len la pelik...hihi

Sophia Rani said... [MEJAH JAWAB]

haha.. sharing is caring.. tu pasal jd cenggitu..

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

wah... mmg genius..

shatooman said... [MEJAH JAWAB]

gua pon pernah berak sekali ngan adik gua masa kecik2 dulu..maknanya gua pon genius la ek~

Asyraf Hamasaki said... [MEJAH JAWAB]

Mohd Faez Bin Mat Rudin

aneesa ♥ said... [MEJAH JAWAB]

haha -___- adik beradik bahagia (^-^)

Matika Love said... [MEJAH JAWAB]

kreatif2....

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

pastu? aku basuh kan berak kau, kau basuh kan berak aku plak. camtu eh hamjah?

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

Hahahaha..... memang GELIGA betul laaa.... perkongsian pintar....

Zabedah Wahab said... [MEJAH JAWAB]

jimat masa sikit kalau berak sama sama. haha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...