Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, November 24, 2010

Jom Potong

har har har..

Gua perasan sejak dua menjak ni gua kurang melucah eh.. Tadi ada orang tanya apesal tak melucah bang? LOL..

Ekceli gua nak cerita pasal conec.. yup.. conec.. conec.. yup.. conec.. conec.. eh dah berapa kali sebut conec? argh... dem dem..

Sekarang ni musim cuti sekolah okeh? kalau cuti sekolah maknanya musin orang kawin, musin orang buat kenduri, musin orang mengawan dan juga musin orang potong conec..

bahasa lembutnya adalah berkhatan ye kakak-kakak, makcik-makcik, adik-adik.. jangan takut, abang hamzah tak letak gambar conec.. korang kena baca sebab nanti lu sebagai perempuan kena tahu bakal suami tu dah potong ke belum? Dan berkhatan atau tak?

Sebab utama potong conec mesti la sebab orang Islam kan.. sebab lain? supaya conec lagi cantik? ceh.. tu reason gua dengar time nak khatan dulu-dulu.. nak cantikkan conec sebab tu kena khatan.. demmit..

Time gua temankan adik gua untuk berkhatan, gua nampak seorang budak lelaki yang dah besar gajah turut sama dalam upacara potong conec tu.. ada la dalam form3 budak tu.. seyesly gua siap tengok conec budak tu lagi.. arghh..

moral of the story?? entah la.. kan gua dah cakap tadi gua nak melucah.. har har har..


p/s : dulu-dulu dah buat entry ni.. LINK
Comments
93 Comments

93 comments:

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

bengom ah mu nih.
hish..

weh.sian lop budok tuh.
sedih aku tgk.. huk3 :(

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

arghhh...pic last tu...cit !!!

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

ko tu dah potong blom?

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

sengal hamzah..lagi nak sebut conec banyak2 kali kan..hahaha
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Dr Rozmey idola hatiku"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

Munirah said... [MEJAH JAWAB]

tajuk gempak, gamba mengerikan =.=

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

awak dah berkhatan kan

fRaMe+LenSeS said... [MEJAH JAWAB]

musim berkhatan da tiba.. ekekekeke.. :)

ProfHariz said... [MEJAH JAWAB]

Errrrrrr.. Gilalah >.< itu macam punya khatan...

http://profhariz.com

athiea said... [MEJAH JAWAB]

sebut la khatam..
ni potong mende alah tu..


dushhhxx!

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

potong conec supaya lebih cantik =.=''
agagagag

My Little Diary said... [MEJAH JAWAB]

salam,
uishhh... ngeri nengok gambo tu,
kekeke...ngeri lagi kalau nengok yg real punyaaaaa.... kah3x...

kechixx said... [MEJAH JAWAB]

har har har...conec!:)

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

adoi la, gambar sungguh tak sensored sket habuk.

musim la bukan musin!

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

khatan bkn untuk islam..ayat hang tak habis..kalau tak khatan pun hang islam gak. Jadi islam bila hang sempurna rukun yang 5. Khatan tu hukum nya sunat yang dituntut. Khatan untuk jaga kebersihan, atas sbb kesihatan..bangsa Yahudi pun khatan gak, tp lepas khatan dia xjadi islam pun, dia tetap la yahudi..

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...tajuk yg x mo kalah kan..hehehe...neway good attraction hamzah..

sW33tDaRLinG said... [MEJAH JAWAB]

anak sulong dah khatan masa umo 10 tahun.. anak kedua baru 4 tahun,so lambat lagi :)

Zaer!! said... [MEJAH JAWAB]

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh larikkk!! xmo kene potong ma!

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
gua ngeri tengok gambar tu.

p/s: potong kasi cantekkan conec?
lu dah ke?
erk*
bhahaha

DyaMohd said... [MEJAH JAWAB]

eeee...smalam nampak penuh je dpn kinik makpak bwk anak2 g khatan.pastu kuar dgn kain yg tegantung2..muahahha

Dya latest entry : http://dyamohd.blogspot.com/2010/11/pernah-tak-masa-korang-kapel2-ni-kan.html

Weeda said... [MEJAH JAWAB]

ko ni kan...ishh aku yang baca pun aku yang malu...cube jgn ulang banyak2 perkataan tu..

makin tak suka blog ko kalo ko melucah byk sangat..cuba la buat entri yang tak lucah melampau...memang la sunat ni benda biasa..sume orang tau..cuba la tulis dalam bahasa sopan...huhu..

ini adalah teguran, bukan hentaman...

tieha ismail said... [MEJAH JAWAB]

adesshhh~~~ lame-lame aku pon leh jadi mengong bc entry ko ni...seriau yaww !!

I_Hate_Lolipop said... [MEJAH JAWAB]

bapak aku ternampak link ko ckp potong konek...terus aku disuruh klik..haih~

eman said... [MEJAH JAWAB]

nk bg cntik??? hahaha...
pakai kn riben ke ape?? ngeng! huhu.. ;p

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

gambar cool,
pakai gilete je. haha

Fyzal said... [MEJAH JAWAB]

gmbr violent tu bro. hahahaha.

athirahMedan said... [MEJAH JAWAB]

err ,ngeri.

Cik Gallus Gallus said... [MEJAH JAWAB]

kau gile a'r hamzah
tolong lupekan aku tentang gambar tu!!

abdul rasyid..... said... [MEJAH JAWAB]

dah potong ke bang!!! hahaha!!

princess fiqa said... [MEJAH JAWAB]

cantekkk kan bile da potong....baru la besh

cik ubi said... [MEJAH JAWAB]

ksian dak tu.. dipaksa tanpa kerelaan..

eh2..mcm muke ko je..:p

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

cis.. ngeri gila aku tgk pic budak tue... huhuhu...

tia said... [MEJAH JAWAB]

cam gampang! grr!

tim said... [MEJAH JAWAB]

musin tu sengaja ker..??
hahahaha
nak jadikan trademark lah tu

biskut said... [MEJAH JAWAB]

check balik...

Innanie | Ariffin said... [MEJAH JAWAB]

nak relaxkan budak...

"sunat ni cam gigit semut je!"

hahah!

farahmoque said... [MEJAH JAWAB]

aku nmpk alat die..wuarghh..ngeri menjah!!

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

naper aku lak terasa ngilu tengok gambar budak tu.... arghhh!!!

Encik Bell (beLalaNG) said... [MEJAH JAWAB]

gambar mengong kot!!!

mai POT! POT! said... [MEJAH JAWAB]

kalo tak potong konek, apa jadi erk?

The Sharkox said... [MEJAH JAWAB]

Masa potong tu memang la macam kena gigit semut...

lepas habis bius..nah kau...

ifah said... [MEJAH JAWAB]

islam bukan paksaan...
huaaaa kesian bdk tuh....

fathiah said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha. tp org zaman skrg,lahir2 jep teros potong kan... setahu aku la... tp ade e yg x. cam adik aku. heee

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

gulp !!! bdk tu smpai terkencing..ko x kam??

Kasih nur azie said... [MEJAH JAWAB]

hooo blog ini. 1st time singgah. tajuk entry, huiyoooo. agak menyeramkan.

♥-- emieysandra --♥ said... [MEJAH JAWAB]

dahsyat tjuk..huh! ;D

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

nape guna pisau cukur tu ek?

mia said... [MEJAH JAWAB]

eeuuww..ngeri tgk pisau tu..huhuhu...naseb smua adik3 aku da settle..kahkhakhka

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

hee,,-.-

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [MEJAH JAWAB]

poyo gile entry nie..
tpi suke,,
bace tajuk je terus gelak..
hahahak !

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

hamzah kemaruk nak melucah................hahahaha

Sumijelly.com

liyana aziz said... [MEJAH JAWAB]

duhhh, seriau la der gambar itu!!

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

apsal sunat xguna parang? errr..keh3

platipus said... [MEJAH JAWAB]

potong jgn tak potong

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

giler! pakai mata pisau blade aje.. cheh!

Shahrul Shaharuddin said... [MEJAH JAWAB]

Peerghh paeh~,
ngeri siakk gambao last.. erkk~ terkenang kesah lalu.. LOL~

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

uishhh! dramatiknye gambar tu.. :P

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

oi. aku dah potong la. apesal ajak aku potong lagi? Ke ko tak potong lagi hamzah?

Terbaru >> 1) Ada Button Pelik? 2) My Precious Gift From God 3) Bagaimana phreak-id.com boleh membantu meningkatkan traffic blog anda?

soffea said... [MEJAH JAWAB]

hahahaa..

nway, bro, amek award kat blog gua yerp~ sbb lu beautiful ma. aww~ hehe.

Frodo Baggins said... [MEJAH JAWAB]

ok raina, lu boleh jadi kereta mayat pink!!!


>>___<<

pnh potong konek kucing!

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

aku tak pernah ada pengalaman g tengok majlis khatan
pasal takde adik! =.=

ika said... [MEJAH JAWAB]

adehhh saketnye .

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

orang kata lepas potong nanti ada bonggol bila main lg sedap.

orang kata.... aku dgr jer...

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

conec conec conec

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

lu pasti lu dah potong?
seberapa pasti?








kalau belum,sila register di klinik gua.pendaftar masih di buka hingga 25 disember 2010...sekian

mr.panda said... [MEJAH JAWAB]

conec jd comel?ooo..ptut la comel smacam jek..hahaha..

ajelan said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...confirm jd comel ke?

meh tgk nie, comel2 ke x?

ajelan said... [MEJAH JAWAB]

kt blog saya pun der yang comel2 jugak"

sweethOneY said... [MEJAH JAWAB]

apesal scary sgt gambar tuuuuuuuu

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

gua suka konek !

roe said... [MEJAH JAWAB]

ya Allah.. mana lah u dapat gambar tu hamzah oi! hahahah.

answering yr question, dia based on creativity camne u buat entry tu sebenarnya. basically yg akan menarik perhatian untuk dibaca.

join keyh! :)

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

gile kejam potong konec guna mata pencukur

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

" Parut sunat tak hilang lagi, dah nak njd samseng"

ayat cikgu disiplin depan budak2 pompuAan.

`aku yg sengal balik umah, zasss terus bukak zip tengok conec...

"aahh lah betul cikgu cakap!!"

alih2 doh tua nie pun tak hilang2 lagi, macam mana?

nadey said... [MEJAH JAWAB]

hahahhahahaha xleh bla!!!!!!!!! aritu aku nk repair lampu umah aku...ade satu alat name conector!!!! so aku jerit kt ayah aku.....ayah nk konektor!!!!!!! ayah aku ckp....ha??? nk konek??? emmmmm aku diam trus pas tu

hamzah SuX said... [MEJAH JAWAB]

i agree with LadyRye...you're a moron hamzah. make sure you get your facts right next time...you are just another attention deprive syndrome little boy. pathetic. model ko is just talking about sexual based craps, which normally have no significant and validity. desperate loser.

Ain Atika Zailani said... [MEJAH JAWAB]

gua syak lu belom potong...macam mana nak percaya lu dah potong ke x...hehehhe...

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

haha...dah sembuh ke luka sunat tuh nak brcerita psl sunat2 neh..heeee..:p

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

aku pelik pasaipa ada orang mai syabas manu dada kat aku pasai hentam hamham

aku tertanya2 bila masa aku hentam hamham? sapa hamham???

pastu setelah dikorek2 sebab ada anon nama hamzah sux neh

wei, aku cuma bagitaw fakta, itu ja

bukan hentam..

bukan maki

harap paham..

dear anon, kalau nak bagi pendapat sendiri atau nak maki orang jangan kait dengan nama aku..terima kasih! aku tak sekongkol dengan anon, aku anti-anon!

ch0mbi wan ken0bi said... [MEJAH JAWAB]

aku pun pnh kna p0tong gk dulu
tapi tak ingat r...
saket k?

ngeh3~

>_<"nyit2

Jerung Rimba Putih said... [MEJAH JAWAB]

sian kat budak tu... kalo pemotong tu kuat melatah, usik skit sure terpotong smua skali.. hahaha..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [MEJAH JAWAB]

huhh ngeri aku tgk gmbr tu.

miss nina said... [MEJAH JAWAB]

gambar dilajukan..nampak gigi je
selamat berkhatan ian !!
(eh, adik2 sekalian)

miss nina said... [MEJAH JAWAB]

gambar dilajukan..nampak gigi je
selamat berkhatan ian !!
(eh, adik2 sekalian)

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

takut gak baca enntry ni. kena bace sembunyi3 ,.'kuakuakua

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

takut gak baca enntry ni. kena bace sembunyi3 ,.'kuakuakua

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

takut gak baca enntry ni. kena bace sembunyi3 ,.'kuakuakua

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

Hurmmm.... skang nei non malay pun dah ramai yang khatan dan bersunat... huhuhu

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. aku de masalah mase sunat dulu..3 org nurse tgk.. shit.. 20minit doktor amik mase pujuk aku suruh bukak seluar..

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

owos! berdaroh!

pedih giloo nie. aiyakkk

potong2

Cikbelog said... [MEJAH JAWAB]

oomaiigoddd,macam kesian je kat dak tu..tapi tapii tapiii..potong pakai pisau tu ke??erk

Amanina Sofea احمدل said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..
mmg lwak la..
nsib baik gua da lme xtngok upacara conec nie..

*luv Syahnia* said... [MEJAH JAWAB]

tseksa woo jiwa raga bdk tu...

zaL_cdpx said... [MEJAH JAWAB]

haaa?? pkai pisau belit?????

SpaQue said... [MEJAH JAWAB]

cian bdak 2..conec itu seni..hahaha

Latest entri Blog Baru Pilihan Malaya 2010

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...