Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, November 4, 2010

Kakak Terangkat-angkat

gua time form1 dulu-dulu ada kakak angkat.. walaupun gua ada kakak sendiri tapi entah kenapa kakak sendiri memang tak best.. tak feel.. sori kak, itu dulu-dulu, gua tahu lu baca sekarang ni..

gua form1 dan beliau form3.. Kiranya ramai juga kawan gua yang muka jambu manjadi adik angkat kepada senior senior perempuan.. kiranya gua muka jambu lah eh? ke muka gay? kih kih kih..

Hampir setiap hari kakak angkat belanja makan kat kantin.. Kadang-kadang gua makan benda mahal seperti mee sup dan nasi ayam.. itu dah kira mahal bagi gua okeh? Kalau ikutkan kemampuan gua hanya mampu beli pisang goreng je dengan air kordial 20sen. Kakak kandung gua pun tak pernah belanja makan kat kantin sekolah.. seyes ni., nama je sekolah sekali..

Dipendekkan cerita, gua jumpa brader-brader senior dan mereka cakap ala-ala camni..

"Lelaki kena ganas, jangan bergantung dengan perempuan.. Kakak angkat ni salah satu medium untuk menjadikan lelaki ni tak cool. Lu tak nak awek? Tak nak jadi cool?",

dengan semangat baru setelah dihasut, gua menjadi lebih berani dan seterusnya memutuskan hubungan dengan kakak angkat..

Sejak hari tu gua makan goreng pisang ngan air kordial.. janji cool kan?
Comments
64 Comments

64 comments:

Miranisa =) said... [MEJAH JAWAB]

haha aku tak berminat nak ade abg agkt.
tak nmpk cam berdikari lgsg.
nnt sume aku nk hrpkan die.
ngn abg sndri pun aku kurg dulik ;p

gadis yang ingin kurus. said... [MEJAH JAWAB]

ngek la mung mejoh. hak3

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

ceh..padahal lu dah taram duit dia berpuluh2 hengget dah kan..

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

wakakap, aku pulak dulu awek2 yg belanje, main order je, terus sampai, hari ni awek lain la lanje, esok awek lain lanje, mmg bahagia la hidup sekolah menengah dulu, hehe

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

hammzah muke gay..hahah
jambuuuu sehhhh

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

hammzah muke gay..hahah
jambuuuu sehhhh

diana said... [MEJAH JAWAB]

alamak..
apesal tak mintak enpon sebelum putus tu??

ai na said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha!

sanggup ko putuskan silaturrahim sbb nk jd cool je? hampeh!

ai na said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha!

sanggup ko putuskan silaturrahim sbb nk jd cool je? hampeh!

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

aku rase akak kandung ko dulu blanje adik angkat dia je, sbb tu ko yang muka gay dia x blanje.

ღ Sumomo-chan ღ said... [MEJAH JAWAB]

ish ish,apa abg abg n kakak kakak angkat neh ? rimass ok ? ta sukaa. wahahaha xD

hiro said... [MEJAH JAWAB]

sedap weih ada kakak angkat ni. dpt hadiaaahh...hadiah apa? yg tu kita xtw..

--hue hue hue.--

igt nk komen gtu je.demm.

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

dah lama gua nak berterus terang...gua nampoak muka lu macam muka gay der...

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

hahaha rugi2 punyala nk kewl.. Kat sek pompuan lak SA @secret admire lebey kurang kak angkat, last2 jd lesbo..huhu

Kamil ace[tm] said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..manyak la ko cool,

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

cool ^__^

Terkini:
1. Nama Kau Super Duper Hipster Cool Lah Lady Gaga
2. Tembikai Susu Ais Kisar Gembira
3 .Lupe Sampai Tak Ingat 

melle. said... [MEJAH JAWAB]

cool punya pasal

beLalanG said... [MEJAH JAWAB]

ko x cerita cara ko break up dengan kakak angkt ko? :)

sastraboy said... [MEJAH JAWAB]

cool yang lapar.

err, oklah tu!

haha.

ery farieha said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaaaa
tak sangka ko pon terjebak dengan angkat2 ni

xP

aki said... [MEJAH JAWAB]

tgh2 ak tggu komen box loadg.
ak terbce pasal thong~
cess cam shilake!!
hehehehhe

ok komen psl angkt2~

ahaiii!
skrg ak msh ad abg angkt~
menten cool aje! ahahhaha

aki mls login said... [MEJAH JAWAB]

tgh2 ak tggu komen box loadg.
ak terbce pasal thong~
cess cam shilake!!
hehehehhe

ok komen psl angkt2~

ahaiii!
skrg ak msh ad abg angkt~
menten cool aje! ahahhaha

aki mls login said... [MEJAH JAWAB]

tgh2 ak tggu komen box loadg.
ak terbce pasal thong~
cess cam shilake!!
hehehehhe

ok komen psl angkt2~

ahaiii!
skrg ak msh ad abg angkt~
menten cool aje! ahahhaha

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

hahhahaa..dah xderk mummy sugar...

LaiLa said... [MEJAH JAWAB]

asal ko ikot cakap senior?kang dah kena makan pisang goreng je. haha.
senior ko tuh jeles sebenarnya. XD

lea said... [MEJAH JAWAB]

dulu aku confius kakak angkat dgn kakak tiri..gile bebal dulu..haha

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

pas ko da taram abes duet baru putus kn...

ampeh tol ko mejah!

/Dayah//Nurul/ said... [MEJAH JAWAB]

bek carik kakak betul..cool la tu amzah ai

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

hahaha......anak ikannnnnnn....~

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

gersang la tuh

ika said... [MEJAH JAWAB]

gigolo .

||| PöJìé PööH ||| said... [MEJAH JAWAB]

Kalu lu jambu sure lu ada abang angkat kann.. Sah2 lu gay. Hahaha..

http://pojiepooh.blogspot.com/

alexa yussida said... [MEJAH JAWAB]

oh gitu ek.

anak ikan!:p

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...cool...cool...

hubby honeyamour said... [MEJAH JAWAB]

sib baik lu putus, hamzah.. kalau tak skang lu pakai kete sport sugar mummy lu bagi.. nasib baik ke? mcm malang je.. cool lagi kalau ade kete sport.. rugi la lu, hamzah.. gigolo pencen awal.. wahahahaha!! grr..

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

muke jambu ke?
gay la!

platipus said... [MEJAH JAWAB]

cool jadahnya...kakak angkat itu bank !

Farah Sygs said... [MEJAH JAWAB]

jambush ke pink?

xde mknenye nak berangkat2 nie...sendiri2 lagik cool beb

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

pisang goreng dgn air kordial kira okey la tu..

noor afzan said... [MEJAH JAWAB]

tak best dowh.
tak cool langsung.

bila tangkap awek hang kena pula share air kordial 20 sen dan pisang goreng dengan awek.
lagi tak cool.
kahkah!

Azrul Hisham said... [MEJAH JAWAB]

ok apa makan pisang goreng dgn air kordial tu...janji perut kenyang..ekeke :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

aku ada gak kakak angkat. Tapi aku yang kena belanja kakak angkat aku tu.
Hampeh.

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha!

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

ha ha........... SAH GAY!!!!

Anitadahahs said... [MEJAH JAWAB]

istilah berangkat-angkat ni masa zaman sekolah je gelamor.haha

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

dulu trend abg angkat! weeuu..

faradeeba said... [MEJAH JAWAB]

wahahahahahahaha!
tringt cter lame junior berebut nk aku jd akak angkt.
hot tak aku???





keh3
;D

Ain Atika Zailani said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...apa ni mat...patut lu yang belanja pompuan...haha

chiLl Out...!! said... [MEJAH JAWAB]

jemput join cbutn bertuah kt blog..mudh je..jdikn dri anda bertuah..mklumt lnjut d blog.. ajak rakan2 anda jgk k..hehe.. cepat sebelum terlmbat

N U R U L said... [MEJAH JAWAB]

haha..ade pulak camtuh, kene hasut sikit terus clash dgn kakak..wakakaa!!

;p

BENA said... [MEJAH JAWAB]

aku xlayan abg2 angkat ni. sebab aku dah RAMAI abang. dan aku tak suke ade kakak angakt. GELI! heeee~

Stryder said... [MEJAH JAWAB]

mejah jd adik angkat,,gilerr jambuuuu ^_^

adik mejahhh~~~ hahah~~

DuniakuAbstrak said... [MEJAH JAWAB]

heh

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

TAK PERNAH LAK ADE PET PET SIS NI

nani din said... [MEJAH JAWAB]

rezeki jangan ditolak

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

betul.. janji cool..

har har har!!

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

hahah takpe . sekarnag dah ada awek . nampak lagi cool haha

Cik Jari said... [MEJAH JAWAB]

a'ah la..ak ade akak angkat gak..salu banje air 20sen kat kantin..pastu main nyorok2 sama2...

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

Kalau dah muka jambu, cool hapenyeeee??


>>My Latest Entry<<
Akhirnya Keputusan Pilihanraya DUN Galas dan Batu Sapi !!
Siapa Yang Ajar Dia Bahasa Melayu Ni?
Header Untuk Blog : Flash VS GIF (Sila Bagi Komen atau Cadangan)

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

pehhhhh..berangkat2..giler gedikz..

Kap said... [MEJAH JAWAB]

tu dia gigolo terbengkalai.
har har har

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

cis! selepas baca entri kau ni aku baru tahu function abang dan kakak angkat sebenar!!

buang masa je aku berdikari, tahu dah lama angkat satu!

Ard (Yaddo) said... [MEJAH JAWAB]

haha. hot la nih
sampai angkat mangkat bagai. haha

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

aku pnh dpt 'kakak' yg giler sex..
mule2 baek,ayu,sopan santun giler2..
lame2 da mkn rapat da mkn byk wat xtvt same2 mule r nk gatal..
konon2 sbb syg,nak bermanje2 kongsi masalah..
tp dlm pale otak pk nk puaskan nafsu semata..
haha..ko mmg pandai pompuan..tahniah!

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...