Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, November 16, 2010

Kampung

gua nak balik kampung dah.. sebut je pasal kampung lu jangan ingat kampung gua takde internet. Ade je stimik kat umah gua..

Jangan korang termakan hasutan drama-drama tv yang melebelkan kampung sebagai tempat yang sedih, tempat orang kerja tanam padi toreh getah, balik malam-malam letih, nasihat anak supaya belajar rajin-rajin.. takde duit lepas tu makan ubi kayu..

ceh.

orang kampung gua ni walaupun jamban ada kat luar rumah tapi kita orang takde la macam drama tv tu.. gua makan nasik lauk best apa.. gua pergi kebun best apa, gua mandi kat tasik best apa.. kampung bukan tempat sedih-sedih macam drama tv.. Ada je awek-awek pakai seksi-seksi.. jadi jangan risau okeh.. har har har..

salam sayang gua dari dalam bas..


Comments
70 Comments

70 comments:

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

org kampung lg kaya dr org bandar.. sbb kt bandar barang mahal!!!

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

balik dungun ke weh?
g r mlwt mekdi baru.
bgge seh org dgun sbb ade mekdi skang. haha

FyZa said... [MEJAH JAWAB]

selamat arie raya..pic 2 sumpah lawak! haha

Eyriqazz said... [MEJAH JAWAB]

adushh..balik terengganu ke?jealous..jealoussss....

p/s : tahniah, anda salah seorang pemenang http://www.eyriqazz.com/2010/11/pemenang-hadiah-kategori-2like-facebook.html

tieha ismail said... [MEJAH JAWAB]

hehe selamat hari raya aidil adha. Moga selamat pergi balik. wink~

meowwmania said... [MEJAH JAWAB]

selamat balik kamponggg~

diana said... [MEJAH JAWAB]

kampung saya pun best..
saya bangga jadi orang kampung sebab bila balik kampung dapat tengok pakaian gadis2 kampung macam artis..
hehhehe

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

balik leklok oihh...kimsalam org kampung..hehe..cakap "woii aku menang contest dapat bb oi.." hahaha..cewi!~

miMiE aZiMaSK ^V^ said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya aidil adha....


:D

ctzainal said... [MEJAH JAWAB]

weh gua org 1st komeng. miahaha! kampung gua pon ada jer balak ensem2 mcm fahrin ahmad! slmt hr ghaye korban!

Bella ♥ said... [MEJAH JAWAB]

hakhak. lu kim salam kat awek sexy ye bro! haha ;DD

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

selamat berkorban hamzah!! :D

¶A.K.I¶ said... [MEJAH JAWAB]

motip gamba adalah??
*font tak diambil kira harap maklum

hanna iymeera :) said... [MEJAH JAWAB]

bagus2. selamat ari raya weh!

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

ada makwe berbikini mandi air perigi tak?

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

jom pi toreh tekak lembu esok ^^

iela said... [MEJAH JAWAB]

Selamat Hari Raya Korban... ;)

che'ila said... [MEJAH JAWAB]

haha..betul2.kampung2 kat malaysia sekarang dah canggih manggih dah..

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

salam aidiladha yer awak..
selamat balik kampung
:)

jambz- said... [MEJAH JAWAB]

hue hue hue. kim salam kat awek yang pakai seksi2 tu.

❀aRaBeLLa❀ said... [MEJAH JAWAB]

setujuk..umah kpg aku siap ade wifi..

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

selamat2..haha~

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

awek berkemban kat sungai ade lagi tak bro? haha

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

samalah kampung kita ..harharhar...

shukrin farahdiba @ ceklala said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya korban mezah..jgn ko pulak yang korbankan org..hati2 di atas bas express!hahah

eqacashperlala said... [MEJAH JAWAB]

okeh saya tidak pulang ke kampung sebab exam. sekian

ardinihumaira said... [MEJAH JAWAB]

salam aidiladha :)

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

part awek pakai seksi2 tu tak tahan.. ham ham ham ham ham..

Syazwana said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya haji gak
:)

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

pesal lu naik bas? pesal lu x terbang? x fhm..

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

dalam bas boleh update..mmg terbaeklah..hahha

ifah said... [MEJAH JAWAB]

wah hati2.
slmt hari raye

mv medi said... [MEJAH JAWAB]

haha memang dlm cite tu penipu... dia ambik kampung yg betul2 dekat hulu mane tu memang ah...

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

Selamat Hari raya Haji

ceqJAY said... [MEJAH JAWAB]

uh. jeles bai ~~

Sky0ne said... [MEJAH JAWAB]

lu biasa skodeng awek jiran sebelah mandi telaga tak? hahah

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ said... [MEJAH JAWAB]

SELAMAT HARI RAYA:)
Bwak bas elok2;p

Rozita said... [MEJAH JAWAB]

kpg akak pun masih ada jamban kat luar
sbb mak akak kata rasa kotor jamban dlm rumah
hehehehe
tp jamban duduk tau bukan jmban tenggong

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

wah! mke sbijik cm lu mejah!

pndai lu lukis!

hahahahahahha

siska said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raye korban..:)

misz nana said... [MEJAH JAWAB]

hati2 di jalan raya :D

selamat hari raya aidiladha :)

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

ahha kg moden ye

gadisBunga said... [MEJAH JAWAB]

kampung best beb! kalau tak caya gi tgk kt belog guwe. eheheh

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

gua umah teres pon x pakai strimix bai.
umah kg lu hebat gila kentang ah.

p/s: camat ari rayer haji jugak

mia said... [MEJAH JAWAB]

salam aidiladha jugak majah..hati3 di jalan raya

nn said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya korban :)

M.D 沙美美 said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya. :)

M.D 沙美美 said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya. :)

ana said... [MEJAH JAWAB]

slmt ari raya!

ika said... [MEJAH JAWAB]

selamat berkorban ! selamat berkampung ! selamat cuci mate ! hahaha .

allia farhana said... [MEJAH JAWAB]

macam best je gayenye...
selamat hari raya korban...

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya hamzah..

**ingatkan terbang je balik kampung.. =p

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

Selamat ari raya adiladha hamjah.. Maaf zahir batin..

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

selamat balik kampung.. jangan lupa gi menoreh, sebab getah mahal la ni !!

Sambil beraya, sambil cari income lebih..

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

yayyyy

hamham dah balek kampung

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

hamzah, suh la bas tu berenti kat egypt ne ha, boley tulun datang lapahkan unta.

haha.

selamat hari raya hamzah

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

muka kartun tue macam nak kene lempang jeaa, hehek

liyana aziz said... [MEJAH JAWAB]

wah,, balik kg! untung laaa! salam aidiladha der! =)

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

slmt ari raya ham ham :')

platipus said... [MEJAH JAWAB]

sesungguhnya, sangat cantik lukisan kau

Miza Yusof said... [MEJAH JAWAB]

salam singgah. selamat berkenalan :)
nak sample free tu yaa ? laki perempuan boleh je register.
cepat register tau. hehe

Nia Dhani Nasir said... [MEJAH JAWAB]

Yelor...atok aku kat kampung bley kumpul duet 60 riban....hehe....sbb nk makan gi mncing keli kt blakang,nak ulam petik je kt tepi umah...xyah beli2...

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

blik ganu,aku mntk daging..haha

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

kg wa pom best gakk..ade ketua kampong !!

~samat geget daging~

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

kg wa pom best gakk..ade ketua kampong !!

~samat geget daging~

alexa yussida said... [MEJAH JAWAB]

samat beraya dan berkorban:D

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

kampung aku lagi mantap dari banda. T_T

cimut munniey :) said... [MEJAH JAWAB]

lolll! kmpung lu ade stimix ehyyy! HARRHARR

misz FaTiN said... [MEJAH JAWAB]

selamat ari raya aidiladha..

join la contest..
penilai dibuat berdsrkan kualiti picha yg menarik,, bkn orgnye.. ^_^

http://atentiqa.blogspot.com/2010/11/contest-i-love-mymum.html

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...