Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, November 2, 2010

KEMALUAN

Arghhhh.... grrr..

Ni cerita entah bila tapi tiba-tiba gua ingat sebab nanti gua dah nak balik kampung next next week..

hari tu entah ada apa ntah kat rumah gua.. Ramai sungguh makcik makcik yang datang rumah gua untuk bergosip sambil minum air teh free.. kuih-kuih mak gua buat untuk gua breakpes abis dibedal oleh makcik-makcik ni.. grr..

Jadi macam biasa gua ni dekat tengahari baru la gua rasa nak bangun.. mungkin sebab rasa panas baru nak bangun..

Bila gua bangun je gua tengok kat dapur ramai la makcik-makcik datang entah pasal apa.. Sebab dapur rumah gua ni kecik jadi mereka-mereka duduk la atas lantai je..

gua yang hanya bertuala keluar dari bilik mahu ke tandas untuk mandi.. tandas duk kat dapur okeh? Jadi dengan body yang agak taf, gua jalan la depan makcik makcik ni.. gerenti mereka semua rejek gua jadi menantu sebab gua bangun lambat.. ceh..argh..

"mintak lalu ye makcik..", gua cakap umpama lelaki melayu terakhir.. kalau tak tunduk camni nanti mak gua rotan..


dan tiba-tiba, entah kenapa kaki gua tidak menjalankan fungsi sebagai kaki.. kaki gua macam mana ntah tiba-tiba tersadung/tersepak dan gua terus tak dapat seimbangkan diri... aaaaaaaaaaa....

Terus gua jatuh atas makcik nama apa ntah.. dan makcik tu jerit sebab gua berat macam gajah..
dem dem dem.. grr..


Dan terbogel la gua depan makcik makcik ni.. argh... Apesal la mak gua tak kawan dengan anak dara.. Jatuh atas anak dara la best.. grrr..

agak-agak lu ni cerita betul ke tak?
Comments
88 Comments

88 comments:

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

bongekkkk! ;p

:: cekodod :: said... [MEJAH JAWAB]

besh la realiti ni

sAya ciTAh kAMu sApE.. said... [MEJAH JAWAB]

gile sadis entry kali ni...tetiba terimagine plak.cis.

star itu bintang said... [MEJAH JAWAB]

fuyoh . best ah macik tuh dpat teruna macam lu .

hahaha .


gua apede kesah cite betul ke tak .

hahaha .

diana said... [MEJAH JAWAB]

cerita bohong.
ahahhah...

syaf said... [MEJAH JAWAB]

macam harem...


tapi gua tak caye cite lu...mimpi lu lah nih...dah p mandi

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

lu kecing kan mejah...

❤NazirahMoktar❤ said... [MEJAH JAWAB]

tipukkk tipukkk tipukkkk...i tak percaya u

little ain said... [MEJAH JAWAB]

tidak. but still, anything can happen, isn't it?

hakimfaridzul said... [MEJAH JAWAB]

lu tipu jak~

hak3

honeybeeanjell said... [MEJAH JAWAB]

betul! hakhak. lu mmg tak malu cerita macam ni. XP

lalink7 said... [MEJAH JAWAB]

absolutely rekaannnnnnnnnnn...
hahahah..kalau btol pun xnak pcaye..
muahahahah

platipus said... [MEJAH JAWAB]

aku pecya ni cte btol..seab kau mmh hmsap

cik shabah said... [MEJAH JAWAB]

akan lbeh afdal lg kalo cik shabah yang jadik macik tuu,haha!

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

tipu tipu.. mcm cite dongeng jer.. hahahaha

milimilo said... [MEJAH JAWAB]

kalau ni cerita betul,apa sambungan dia?takkan makcik tu tengok aje kot.hahah.free show.

mia said... [MEJAH JAWAB]

ahhaa..sengal majah, siap tnye cite btol ke tak...haha..yela,pcaye la ni majah uii

milimilo said... [MEJAH JAWAB]

kalau ni cerita betul,apa sambungan dia?takkan makcik tu tengok aje kot.hahah.free show.

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

bengong btoi~! hahahahhaa~

Encik Psychopath said... [MEJAH JAWAB]

nasib bek shave.

OreO said... [MEJAH JAWAB]

punggung lu..

hak hak hak..

melle. said... [MEJAH JAWAB]

terbaik, haha apa feel?

Ayumi said... [MEJAH JAWAB]

ah kau pentipu!!

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

ternoda dengan makcik tu eh.. ha3..

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

wahahahhahha
cte tipu ke betoi ke
wa x peduli der
kelakar!!

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

ceh

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

ceh

erin azizan said... [MEJAH JAWAB]

aku caye kalau citer ni makcik tu bertukar jadi anak dara...sebab kalau anak dara yang dok kat situ, aci kerat lidah kau le, yang kau saje2 buat2 jatuh..ha ha ha

"how DARE you"-baca dlm slang melayu.

erin azizan said... [MEJAH JAWAB]

aku caye kalau citer ni makcik tu bertukar jadi anak dara...sebab kalau anak dara yang dok kat situ, aci kerat lidah kau le, yang kau saje2 buat2 jatuh..ha ha ha

"how DARE you"-baca dlm slang melayu.

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

ciss

memang kena reject

dah la bgn lambat

pastu agak2 la nak g toilet pon pakai tuala je dpn makcik tu

hohoho aku xtau la real ke x, tp aku ye kan aje.

hahahaha

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

-.-"

gwa rsa lu terjatuh tuh mgkin betul..tp bab terbogel tuh mgkin x


sumpah malu giler wey

chuu said... [MEJAH JAWAB]

mokcik tuh yg dinoda., lOL..hahaxD

elmo blurb blurb said... [MEJAH JAWAB]

kau selalu makan semut ke asyik lupa je..

noor afzan said... [MEJAH JAWAB]

lu mimpi ni.
betul tak?
haha!

ana said... [MEJAH JAWAB]

mengarut!!!!

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

mcm tipu jerr.. :P

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

tipu!! (betul tak?)

Bukan Gadis Comel said... [MEJAH JAWAB]

hamzah dah tak suci! Argghhh~

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

haram jadah.
imaginasi ko mmg tahap dewa lah..hahah

hiro said... [MEJAH JAWAB]

hamzah, jum buka blog

OHKONEK

OHCONEC

nokia mesti taje..connecting people..

keh2.

Fatul Akrul Ramli said... [MEJAH JAWAB]

kau ada kemaluan rupanya

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

ko ta snonoh aa mejah!

hahahaha

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

nis suke yg part badan awak taf jee

niena said... [MEJAH JAWAB]

asal la bukan aku yang jadi mokcik tu?
yang adooooo

HAHAHHAA

maisyara Pot! Pot! said... [MEJAH JAWAB]

buntang mata makcik2 tu wei. muahahahaha xD sexy tuuu... plus malu gila ^^

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

makcik tue konfem terima lu jadik menantu. ganteng beliau kate..


muahahahha

ann's amani said... [MEJAH JAWAB]

erkkk! malu. walaupun mcm tipu dari benar.

Nismo BluebirD said... [MEJAH JAWAB]

Lucah gilerrr ...kalau gua ada anak,gua xkasi cam ko yg ske bangun tido lambat...hahahhaha

syAzAnA said... [MEJAH JAWAB]

takkk.





bongokkkksss!

.:: dieylah :: said... [MEJAH JAWAB]

siap nk tup mata g..xnk tgk pic yg bwh tu..seb bek nmpk tulng je...kalo x....rezeki..kahkahkah..

Rozita said... [MEJAH JAWAB]

rasa nya cerita tak berapa nak betul.

pe pe pun..sian la kat mak cik tu..

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

gua rasa ni cerita tipu. gua rasa. sbb mustahil kalau betul, makcik lu mesti dah pengsan..dan sbelum pengsan..

"omaigod! kecilnya burung!".

kah kah kah!

peace!

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

cisciscis.
tapi kankan.
nape gamba bogel tu x tunjok kemaluan pom?
flat jer.


bhahaha

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

ei....lu dah dinodai oleh makcik..kah3..
agak2 dlm hati makcik tu ckp...cis kecik je burung budak ni....
kah3

SURIA AMANDA said... [MEJAH JAWAB]

gua rasa mcm kemaluan lak bila lu jatuh atas riba makcik tu bro..tapi gua rasa lu mimpi kot...x pun citer lu ni dongeng semata2 kan? kan?

IkaAR said... [MEJAH JAWAB]

gila la ko ni.. tapi lawak!!!

taqie said... [MEJAH JAWAB]

tk percayee..dusta semata-mataaa

LaiLa said... [MEJAH JAWAB]

haish. even if ko tipu pon, siyes makcik tu mesti dah jadi gila sebab dia dah ternoda ngan ko.







kesiannnn makcik tuh.

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

kesucian hamzah diragut.. auwwwwwww



>>My Latest Entry<<
Controversy Goal From Nani Yesterday
Lagi Kemalangan Bas Yang Membawa Maut
Juara Piala Malaysia 2010 : Kelantan!!!

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

hudoh gile lukisan mezah..hahaha..

mesti wat cerita rekaan kan??takkan la ko sanggup terbogel depan makcik2 tu..ahahah...

ProfHariz said... [MEJAH JAWAB]

Cerita dongeng!

linda ismail said... [MEJAH JAWAB]

ta kisah lah betul ker tak..
janji dah wat waa gelak guling guling. haha :)

hilang tension kene stdy! haihhh

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

abes, makcik tu watpe?

cita muhung...:p

nuyuEna said... [MEJAH JAWAB]

wah gituw~oleh sebab wa ni naif je..wa caye je cter tu..hahaha..
beruntung macik tuh kan...kahkahkah

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

terus makcik tu jatuh cinta ngn ko...kah kah kah

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

kalau aku jadi makcik tu aku ramas teloq hang! hahahah

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

aku caye jer hamzah
hahahahahaha
lau tak betol punn
aku anggap realiti gak
ngeh3............terbayang ~~

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

tipu-tipu.haha

hubby honeyamour said... [MEJAH JAWAB]

cerita ni tipu.. cerita yg betulnya, lu punya taste makcik2 kan, hamzah?? gua igt lu ade buat entry org tua rogol fasha sandha.. lu dah terpengaruh.. lu cuba rogol makcik tu kan? kan? kan? atau pun lu nak makcik tu rogol lu kan? kan? kan? lu igt lu standard fasha sandha ke? gua simpati dgn makcik tu.. wahahahaha!! grr..

wanie m'nJ said... [MEJAH JAWAB]

sah2 awta!!
tp kalau real,maunya gua pengsan bai!haha

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

aku x terkejut kalau tetiba makcik tu hantar rombongan meminang minggu depan memandangkan kau adalah raja err... tak sudi lidah aku menyebutnya... :p paham2 jelah.

Amanda Sasha said... [MEJAH JAWAB]

mesti mak cik tu teringin nak kahwin dengan hamzah, tapi malu nak cakap.hahaha

J. Abdullah said... [MEJAH JAWAB]

dasar mimpi tiga level punya orang!

ika said... [MEJAH JAWAB]

gilo .

Kap said... [MEJAH JAWAB]

kau punya taste milf ni.........

K I E R A said... [MEJAH JAWAB]

Gila best :)

ღ Sumomo-chan ღ said... [MEJAH JAWAB]

hamzah ian wat cter dongenggggg. HAHA ;p

payeen said... [MEJAH JAWAB]

ha ha. imaginasi terlampau. mak cik pon kaw nak? grrrr

Q said... [MEJAH JAWAB]

saspek sama lu.
cara menggoda MILF berjaya.
jhhahahah

Kuwe said... [MEJAH JAWAB]

lu memang jenis tak pakai baju? ekstrem gila lu jatuh sampai bogel.

Kimmy Ai said... [MEJAH JAWAB]

wei.. kau gila!!! biar betul?!!!

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

woww... rezeki free makcik tu hahahaha

Roxy zai said... [MEJAH JAWAB]

miahahahaha...macik tu ada sakit jantung x??=p

Stryder said... [MEJAH JAWAB]

makcik tuu ckp.. "wow!! i like"
hahahah~~
siyes sengal laa luu mejah!!
aarrgghh~~!!!
siyess shiitt!!!
ternoda otak ku ngn cite lu..hahah!!~~

arasewel said... [MEJAH JAWAB]

makcik; da beso da ko mezah.

=.-

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

sial malu jatuh sampai TERbogel kaw~~~

Cik Bulat said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha!!!!!

Malik Danishmend said... [MEJAH JAWAB]

haha...gila merepek kau, but it was kinda funny.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...