Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, November 6, 2010

Perbezaan

Lelaki biasa nya tak akan puji lelaki tu hensem.. Betul tak gua cakap?

kalau ada jugak jantan yang puji jantan yang lain gua syak mamat ni gay.

"lu nampak kacak sangat hari ni.. apa rahsianya?"

kalau ada tanya macam ni kat gua memang gua panas..

Walau sekacak mana pun lelaki tu, lelaki yang lain jangan tegur dan puji beliau.. Buat-buat bodoh sahaja.. heh..

gua kalau ikut mak gua jalan-jalan mesti gua akan dengar ayat ni..

"ehhh.. cantiknya tudung.. beli kat mana ni kak???"

"Cerahnya muka.. pakai apa eh?"

"ambik air semayang je hari-hari.. cerah la muka ni.. hik hik hik"

ceh..

Perempuan boleh puji perempuan yang lain.. Boleh peluk perempuan yang lain tanpa rasa malu.. Dan orang takkan kata beliau lesbian.. Itu ikatan persahabatan perempuan.. Lu tahu apa?

Kepada junior gua yang sedang baca entry ni.. lepas ni lu jangan puji gua hensem macam tadi.. malu gua orang lain dengar..
Comments
61 Comments

61 comments:

Kuwe said... [MEJAH JAWAB]

haa. apa lagi. boleh la tukar status in relationship facebook dengan jantan.


pesen macam perempuan buat. ada beran?

pingu_kecik said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..hamzah sengal..!
well, nak buat mcm mne kan?..^^

ARC™ said... [MEJAH JAWAB]

aku rase xde ape pun kalau puji. cuma tone suara yg digunakan tu yg penting
Contoh:

"Eyyy yu ensem la arini. pakai ape..awww~"

dengan

"Bro makin ensem skang. Ape rahsia bak cite sikitt"

Maksud sama, acoustic level berlainan

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

lu ensem ke??
hahahahahaha

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

cute jugak la..haha

nadia said... [MEJAH JAWAB]

erkk..

ada junior ckp lu ensem??
hahahahaha

Nur Areefah said... [MEJAH JAWAB]

ada je laki puji laki...tu namanya semangat kekawanan >.<

latest : nama pun perempuan

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

ahha bgs betul junior tu

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

pelik la lelaki puji lelaki handsome.. tapi tak bermakna dia gay kan??

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

hamzah, lu nampak hensem la.. lu pakai apa?? fair n lovely...? :P

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

hamzah hensem ahhhhhhh. hak3.

eh kat sini, orang laki dye peluk cium pp kasi bunyik tau!

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

lu mmg hensem pun ,

Dayana Nasir said... [MEJAH JAWAB]

junior tu msti ada masalah mata.kuikuikui

simply me ! said... [MEJAH JAWAB]

pmpuan berani tnjuk kasih syg kt kwn pmpuan ,
lelaki ? maluuu , haha

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

bodo betoi junior lu bhai!!!! HENSEM pun dia tatau makna ka......???

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

hensem ke? hahahaha

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

har har har
jom peluk peluk

platipus said... [MEJAH JAWAB]

abang hamzah kacak..grrr!!!...

geli tak?

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

hahahahha junior hamzah gay!!

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

lu x hensem..lu comey saje..kihkih!

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

aku rasa junior tu kena buat task minggu suai kenal dengan kata pada 20 orang senior yang diorang tu hensem.. so, nko mesti jadi mangsa konspirasi ni agaknya...

amira said... [MEJAH JAWAB]

haha.. mangkuk tol la.. ade ker puji hang cmtu.

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

normal je kot laki puji laki..wuhuhu

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah. ada laki puji ko hensem ke? ko patut bangga kot. hahah.

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

junior lu buta ka apa ni????pakwe gua rilek je puji member dia hensem..takkan pakwe gua gay kot??mustahil...

M.D 沙美美 said... [MEJAH JAWAB]

aku rasa junior kau tu salah orang kot..... =,="

Rebelle Me said... [MEJAH JAWAB]

oh..
lelaki kalau buat macam perempuan..
memang gay la..
hahaha

diana said... [MEJAH JAWAB]

eh..tak pe je rasanye kalau lelaki tu puji lelaki lain ensem..tapi ayat kena betul la..
macam ni.."engkau tak pe la..kau ensem..aku tak"..lain la kalau bunyi nye macam ni..
"hamzah..you ensem la..tergoda i.."
tu yang tak baik nye..

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

kalau mamat tu cakap,"lawa la badan awak.."

camne plak

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah Ian kiutttt ^_^

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

gaban mat, 90% komen entri ni semua awek2, ilmu ape kau pakai hah, wakakap :P

Terkini : Mati disengat tebuan

imanshah said... [MEJAH JAWAB]

murid2 aku selalu cakap Cikgu ni ensem lah... (semua lelaki)

apa kah maksud itu??

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

ade lu blanje dye lepas tu?
keshian dye.. haha

ana said... [MEJAH JAWAB]

mesti junior tu tgh pening lalat..klu ok dia x ckp mcm tu

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

btol gak komen arc tuh!!!

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

biasa mmg mcm tu la kot . tp lelaki pun boleh puji memuji gak . jgn depan popan sudah .

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

aku syak dia minat kat kau la mejah...

SafaRi09 said... [MEJAH JAWAB]

ada makna tersirat tu.haha

Arif zakwan said... [MEJAH JAWAB]

gua rase gua gay r..
tp gua dh ade awek...
xjd r gay... gua straight!!!
hahaha

Farah Sygs said... [MEJAH JAWAB]

ade makne tersirat junior lu tuh..

♥cutebabygirl♥ said... [MEJAH JAWAB]

btol3.
girls sesama sendiri x kisah nk buat ape2 pun.
nak peluk2, cium2 pipi, pegang2 tgn smbil jln..
smua ok je.
tp kalau laki??
erkkk. macam sumthg wrong.
mungkin sbb laki kbiasaannye mcm macho je.
xde nk wt mcm ni smua.
hihihihi

nurasewel said... [MEJAH JAWAB]

kemachoan seorg lelaki berkadar terus dgn tahap kemaluan dorg..so,semakin dorg rasa macho,semakin malu la dorg nk buat semua tu...wakakaka.

Asyraf Hamasaki said... [MEJAH JAWAB]

ham bi ~~"

yua said... [MEJAH JAWAB]

seolah2 diskriminasi thadap jantina kan.. huhu. kesian..

LaiLa said... [MEJAH JAWAB]

lu sebenarnya jeles kan tengok pompuan peluk peluk cium cium sebab lu x leh wat macam diorang wat.





haha. ko ensem?
junior ko tu silap makan ubat eh pagi td..jkjkjkjk. XD

jambz- said... [MEJAH JAWAB]

okay gua tak gay. kue2

noor afzan said... [MEJAH JAWAB]

cett..entry nak up diri sendiri hensem rupanya.

selagi tak jumpa 4 mata ngan hang, selagi tu ku tak pecaya.
kah kah!

ika said... [MEJAH JAWAB]

eh , hemsem ke ?

sAya ciTAh kAMu sApE.. said... [MEJAH JAWAB]

cis. entry nak bgtau orang cakap dia hensem rupanya...

Aida Effarina said... [MEJAH JAWAB]

bila jumpa member laki, try laa hug n kiss mcm perempuan buat. cool what? hehee! =)

nadey said... [MEJAH JAWAB]

ko tgk bangla tu jln2 pegang tgn!!!!!!! org arab....peluk n cium....adoiiii hamzah....hahahah seyes la lawak2

Stryder said... [MEJAH JAWAB]

tertelan ubat gigi ker pe junior tuh..??hahah~~ abe encem arh...kahkahkah~~~ geli x.???huaaahaha~~~ sengal dak mejah...siyes shit sengal!!

Nabilah said... [MEJAH JAWAB]

Mejah , aku tak tauu ar pehal aku bagi award ni kt ko . pelikk :P . yg ke-2 auu . jemput amek ...

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

eleh..sebenarnye mejah suke orang panggil die encem tu..kalau tak caye tengok lobang idong die skang kembang kempis tak??hahaha..

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

hamzah!. Muka lu mcm sampah.. !!

Ok skarang terima kasih kat aku.. :p


Terbaru >> 1) Terkena Asma? 2) Demam Galas dan Batu Sapi Dah Habis, Banjir di Utara? 3) Akhirnya Keputusan Pilihanraya DUN Galas dan Batu Sapi!!

-mIsS fArAh- said... [MEJAH JAWAB]

entry neyh tjuan nk gtaw ko ensem ea..??ha3..

Ard (Yaddo) said... [MEJAH JAWAB]

diskriminasi terhadap lelaki. sedih. haha

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

setuju!
mana ade laki puji lelaki lain hensem.
stakat puji kasut smart ade la.

mana ade lelaki peluk2 dengan laki.
haahhaha. tak ke pelik..

aku selalu usha awek cun.
tapi xbermakne aku lesbiannn.

hikhikhikhik

hubby honeyamour said... [MEJAH JAWAB]

lu ni hamzah.. org puji ckp la tima kasih.. puji ni bergantung pada niat.. ikhlas atau ade maksud sebaliknya.. junior tu gua rasa suka kat lu la, hamzah.. kirenye lu punye kehenseman jatuh di peringkat gay beginner.. wahahahahaha!!! ataupun junior tu sakit mental.. lu hensem ke, hamzah.. kalau lu hensem, harun salim bachik tu super hensem lah kan? kan? kan? wahahahaha!! grr..

Nur Hafizah said... [MEJAH JAWAB]

yeah, tepat tu.. tahniah

Miss SurferParadise said... [MEJAH JAWAB]

errkkk ... idc... yg pntg entri lu bestt!!

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...