Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, November 11, 2010

Nuffnang Premiere Screening Skyline

Semalam gua tengok cerita Skyline, terima kasih kepada Syaringinfo sebab bagi tiket free.. hehe


gua tak reti nak cerita pasal wayang ni jadi kalau nak info pasal cerita Skyline korang tengok kat blog Syaringinfo okeh? macam-macam beliau cerita.. terima kasih Syaringinfo a.k.a Nik

Cik Lily dan juga Mr Big

Nik atau lebih glemer syaringinfo.. Nik pun study UIA jugak.. Ko single lagi kan Nik?

Che Arm yang tak ajak gua tengok wayang.. Jadi gua rasa Nik kawan baik gua sekarang.. har har har..  Anak Perak dan juga RedLinda..  Sempat juga gua dengar teori RedLinda pasal sebelum dan selepas kahwin.. Imaginasi RedLinda sangat tinggi.. pergh..

Tu henset baru gua.. Torch, ada lampu kat atas henset tu.. dua orang belah kanan gua lupa tanya nama.. ayoo

Ini dia pasangan CheArm.. beliau bawak Tia dan tinggalkan gua sorang-sorang.. mentang-mentang gua ni jantan lu sudah lupakan gua eh Che Arm.. sob-sob.. Nasib baik Sharinginfo baik.. har har har

Tia ni cun orang nya.. Keh keh keh.. Lepas ni kena panggil Tia sebagai B..

Ni semua gambar daripada encik Daydeck.. gua tak ada kamera.. Gua tunggu gambar daripada Phreak-id dan Mr Curly tapi nampaknya diaorang tak update lagi..

Semalam habis exam dan semalam jugak gua pergi tengok wayang.. Dah Syaringinfo bagi jadi gua terima dengan hati yang terbuka.. ke macam mana Che Arm? hoho
Comments
32 Comments

32 comments:

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

nakk enset torch tuuuuuuu

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

owh...

Terkini: 1. Lanun Harapan 2. Aku Doktor Cinta 3. Bangga

aqish said... [MEJAH JAWAB]

ding dong!!!!

assalamualaikum.....

Akram said... [MEJAH JAWAB]

tia cantik syial

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

faez! awww. hah! gua pggel lu faez la. buley? hee~

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

lu asal mne bro?

~~aKoO~~ said... [MEJAH JAWAB]

sempt ag tgk wyg..da abes ke exam??

Sachi Asukai said... [MEJAH JAWAB]

mane satu hamzah ni in pic?xde ea?

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

lu tak bawa bunga ke?

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

lu toksah gatai ham!

grrr ni aku jeles che arm bawak tia ni

argh arghh!!

xP

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

wiwiwttt...

pic bawah sekali tu hang jeling sakan nowh....

NEW ENTRY ADA KAITAN DENGAN HANG

BLOG TERBANG TINGGI-TINGGI MEMANG CELAKA?"

BENA said... [MEJAH JAWAB]

sharinginfo belanje ko tiket. ko nak belanje aku bile mezah? hahahah~

gadisBunga said... [MEJAH JAWAB]

student UIA ye kamu? course apa?

♥-- emieysandra --♥ said... [MEJAH JAWAB]

wah..perjumpaan blOgger k ni?
beznye dh hbis exm :D

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

wahhhh best

Terkini : Kura-kura comel

cik panadol said... [MEJAH JAWAB]

perh ramai ko jumpe ye....aku lom ade rezeki nk join ar....

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

wak comey ye eyh...

hakimfaridzul said... [MEJAH JAWAB]

cerita cam ape je..pening pala otak weyh!

terbalik-balik!kejap hari pertama, kejap hari ketiga, pastu patah balik lagi!


hahahaha, aq ade nmpk kau semalam.tp kurang sure so, better aku tak tegur.hahahahaha

ika said... [MEJAH JAWAB]

pergh . hebat gile phone die .

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Perghhhh!.. Skyline!.. tak sabar aku nak tengok crite tu nanti!..

YobSumo said... [MEJAH JAWAB]

ooooohooi. kau pakai domain sendiri eh. boleh tahan dasyat. yeah, selamat berkenalan, dah kenal bleh pinjam BB kan. kihkihkih!

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

masuk contest ckp kamera bb lg power dari slr,
apsal x ambik gmbr bebanyak,
bg aku je la bb ko tu. huhu

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

cehh.bile ko bole amek BB kau tuh?

Kuwe said... [MEJAH JAWAB]

kurang kurang tanak review. lu kena bagi rate dia laa.

tia said... [MEJAH JAWAB]

chubby lu cakap cun ? grrrr!

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

hmmmm..... gambar last tue - jelingan menusuk kalbu bro....

en JOe Pacak said... [MEJAH JAWAB]

~phone kita sama der....

tia:lu mmg cun

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

B for?

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

woohhaaa!!!Mia Tia...wooooohaaa!!!

LaiLa said... [MEJAH JAWAB]

x ajakkkkkkkkkkkkkkkk...
XD

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

ok juga layan citer tu, small matter bro

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

>> ini gambar lu hamzah!<<

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...