Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, November 11, 2010

Raya Haji

Semalam gua tengok wayang.. cerita pasal tengok wayang free gua story lain kali lah. gambar tak curi lagi dari blogger lain.. nak harapkan gua ni mana ada kamera.. har har har..

Semalam jumpa la che arm, red linda, pread-id, tia.. dan kitaorang borak2 la.. gua tanya balik kampung tak raya haji? dan diaorang tak balik sebab cuti hanya sehari..

Gua pelik.. Kampung gua je ke sambut raya haji ni? Kalau kat kampung gua, raya haji ni dah macam raya puasa lah.. cuma tambah sembelih lembu je pagi tu.. petang macam biasa pergi jalan-jalan makan kuih raya rumah anak dara..

kuih raya, tapai, orang-orang kampung gua buat okeh? tu pasal gua pelik.. orang lain sambut biasa-biasa je tapi apesal kampung gua tak biasa? best jugak kampung gua ni rupanya.. 

 apa benda la gua update ni.. mampus ah.. har har har

p/s: kila cakap raya haji ni beliau nak datang umah
Comments
59 Comments

59 comments:

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

ape kene mngene ngn bontot hah?
bontot kau ke?
hahaha

lanaAzusa said... [MEJAH JAWAB]

raya haji + bontot = hamzah

pahal??

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

-.-" memg xderk kne mngena ngan tittle...saje mencapap jerk kan...



msti lu org belah2 utara kan...sbb biasanya hnya sblh sana jerk sambut meriah ni

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

mane pasal bontot?? mungkin bontot lembu kot..x paam xpaam..arghhhhh..stresss !!

aku cuti raya aji 4 ari !! hebat kan!

..nOWa.. said... [MEJAH JAWAB]

hahahaaa!! ada kaitan jugak rasanya tajuk entry ni dengan montot, montot lembu kot?

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

kalau klntan+tganu mmg sambut meriah kan raya haji?
kalau tmpt i, kt jhr ni, raya haji x de pape sgt huhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

gay main montot la kan faiz?

hakhak

LATEST ENTRY

RESULT UPSR DAH KELUAR, ADIK AKU DAPAT BERAPA?

NAK P MEKAH PON PAKAI BULU MATA PALSU

TUTORIAL CARA NAK ASINGKAN KOTAK KOMEN DAN CARA NAK BUANG WORD VERIFICATION

HIDUP DI KAMPUS: INDAH ATAU SEBALIKNYA?

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

rmah lu kat mane hamzah?

ciK mOt (",) said... [MEJAH JAWAB]

eh faez...hehehe...kampung gwa pun best tau...gwa kena balik raya haji sebab nak buat tapai...hahaha...

shima said... [MEJAH JAWAB]

bontot ar kau.haha.LOL

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

????????????

tia said... [MEJAH JAWAB]

sila pulang sekarang!

kahkahkah!

daydeck86 said... [MEJAH JAWAB]

aku ko tak jumpe kerk

LaiLa said... [MEJAH JAWAB]

-__________-"

apakah?

farahmoque said... [MEJAH JAWAB]

wahhh..bestnya kg kau..aku nak serangg tapau mknn bole x?hihihih:D

aNiSa hANg tUaH said... [MEJAH JAWAB]

raya haji main pes kat umah bujang

GaDis CoMeL said... [MEJAH JAWAB]

apa motif kila pergi rumah lu?

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

mana bontotnya? haha

nadia said... [MEJAH JAWAB]

wehy..
aku nak raya kat kg ko ley?
aku tak balik rumah..
huhuhu :'(

ana said... [MEJAH JAWAB]

bontot la..

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

kampung gua pon macam tu..
cuma gua takde rumah anak dara nak pegi.. haha

iela said... [MEJAH JAWAB]

huhu...lepas ni boleh amek gambar guna torch :P

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

kot iye pon nak tarik trafik..tajuk kau tu biaq la sopan sket hamzah oii..dah la takdak kena mengena dgn entry..

m!da BucHuxX said... [MEJAH JAWAB]

takpela meriah . .
org kelantan sambut lagi besar2. .
raya haji lagi besar kan dari adidilfitri sebab takbir 3hari .

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

smlm baru jer mkn bontot ayam..memang sedap weh!

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

tempat aku sama je.. walaupun 'kampung' aku tu di bandar sebenar eh...

Yuyu said... [MEJAH JAWAB]

kampung kita pun sama cam kamu...cuma beza nya lembu je...kampung kita ada unnnntaaaaaa....jom la dtg kampung kita...dapat bonggol unta pun jadi lorr....haha

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

hoho kg gua pon best jgk hamzah!! jom ah rye kt umah gua!! huhu

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

bontot ko berlubang ke hah??


ggrr...motif plak cite psl raya haji.

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

jemputla dtg beraya haji kat umah gua..ptg2 sikit..sbb pagi2 gua tidur

allia farhana said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...
tak de kena mengena...lawak betol..
tp syok la raya haji pon meriah..
kampung kat ne?

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

klu tempat aku raye haji juz gi semayang raye je.. pastu abis dah raye.. rs mcm cuti wiken je..

MOFASAD said... [MEJAH JAWAB]

entri lu makin mengarut,

lu nak stabil trafik ke apa?




*nah sedas gua bersuara

❤NazirahMoktar❤ said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya haji kepada family dan org kmpung ko..

kat ko tak payah, tak perlu..;p

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

aku datang naik penyu eik!ko tunggu

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

err..???

Hali3isa a.k.a L3ha : SSA said... [MEJAH JAWAB]

adess. apa kaitan bontot? haha. lari citer dari title.!

Nabilah said... [MEJAH JAWAB]

mu klate ko ganu ?

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

ha, datang meminang ke?

eh tu la, kat area klatey kan meriah je raya haji dye,

Encik Bell (beLalaNG) said... [MEJAH JAWAB]

hahahaa... ramai yg cri bontot dlm entri tu!

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

tajuk entri hamzah memang takde kene mengene!! setiap entri mcm ni.tertipu aku.grrr

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

bontot lembu untuk lu.sempena raya haji nanti ;p

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

rina salleh jenguk blog aku gak..hohoho

eqacashperlala said... [MEJAH JAWAB]

apa signifikannya bontot itu ?

Zul UnicBoyz said... [MEJAH JAWAB]

cuti sehari jer....
pastu sambung skola balik....

.s.o.f.i.a. said... [MEJAH JAWAB]

harrram sungguh!!! tajuk entri manjang kelaut!!!

Cik Ila said... [MEJAH JAWAB]

waduh2..penat aku berlari terkejar2 bukak link blog die ni...hish..tajuk msti suspen jek sllu.hahah

Anitadahahs said... [MEJAH JAWAB]

tajuk sengal gile.hish hish

ika said... [MEJAH JAWAB]

mane bontot nye ??!

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

what the bontot man..

Terkini: 1. Lanun Harapan 2. Aku Doktor Cinta 3. Bangga

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

ko org tganu kan? mmg ar sana meriah. sini org pegi shopping je kot time raya. hoho.

BENA said... [MEJAH JAWAB]

kampung ko kat ganu kan kan ? kalo belah pantai timur mmg raye haji lebeh meriah dr raye puase . HOHOHOHO

aLya said... [MEJAH JAWAB]

yeah!! tengganu bez!! bleh raye 2 kali staon :-)

hubby honeyamour said... [MEJAH JAWAB]

okey.. gua tgk ramai yg tanya mana bontot.. ape kena mengena bontot dgn entry hamzah ni.. sini gua terangkan.. raya haji cuti, hamzah balik kampung.. jadi tak boleh main bontot dgn teman lelakinya.. crystal clear? wahahahaha!! grr..

phreak id said... [MEJAH JAWAB]

Semua orang datang sini gara-gara keyword bontot. gua datang sini sebab keyword raya haji. Bersihkan hati gua ?? kehkehkeh

Terbaru >> 1) Nuffnang Premiere Screening - Skyline 2) Iklan Melayu Cadburry 3) Tipikal Drama Melayu

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

Bontot? pakcik tertipu!!!
Kila datang tak??

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

What a great resource!

n!da said... [MEJAH JAWAB]

kampong ko kat ne?

kutoOobambOo / ericoanaci said... [MEJAH JAWAB]

kutooo ingat buat keje tak senonoh (main bontot) ape lah,buat stim jer nak baca

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...