Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, November 17, 2010

Raya Ini Menggamit Rindu

Keh keh keh.. tajuk gua agak jiwang sikit...

Tadi raya macam biasa pergi masjid pastu semelih lembu pastu makan pastu tido.. tu je raya gua tahun ni.. malas gua nak pergi jalan-jalan rumah orang lain.. nanti diaorang boring pulak tengok muka gua ni. har har har..

Gua rasa perut gua dah buncit.. dem betul.. padahal lemang gua tak makan lagi sama itu ketupat.. yang gua makan hanyalah nasi sahaja 2 3 pinggan.. rupanya dah lama gua tak jumpa lauk sedap-sedap.. harapkan cafe kat kolej tu masak ntah pape la.. arghhh..

ini sahaja raya korban gua tahun ni. gua harap raya korang lebih bermakna dari gua.. salam sayang dari hamzah ian di kampung..

=)

p/s : waktu berak gua terganggu ketika di rumah.. mungkin perbezaan waktu dan suasana.. arghh

Comments
46 Comments

46 comments:

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

kate raya korban kampung ko meriah?

hahahaha.

aku bgn2 solat raya then balek rumah makan ketupat rendang
tu je lah xP

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

salam aidiladha yee awak

platipus said... [MEJAH JAWAB]

grrrrrrrrr

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

aku di perantauan. juga buncit mcm kau lepas bedal makanan sedap org jawa.


bermakna. kerana diberi tempat perteduhan utk beraya tahun ni.

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

2 3 pinggan mezah??ish3..hebat betul ko melantak..selamat membuncitkan perot..hoho..

/Dayah//Nurul/ said... [MEJAH JAWAB]

amzah buncit yey

IRAH HAJERAH AZMAN said... [MEJAH JAWAB]

gua pun bekorban. bekorban beraya rumah member sampai esaimen terkorban. oh man ~..~" perut gua terkorban same. buncit

~fais~ said... [MEJAH JAWAB]

untung la..blh blik kg n makan bnyk2. cbe byg kn mmbr ko yg cm ak nie yg xdpt blik. sedih an??
mkn pon xckop...

melle. said... [MEJAH JAWAB]

mesti ada part berak doh. haha

elmo blurb blurb said... [MEJAH JAWAB]

meriahnya ! wah ! meriah meriah ! wah ! fuyyoh ! wah ! -.-

Wahidah said... [MEJAH JAWAB]

wah bestnya raya di kg..brp ekor lembu dikorbankan?? :p

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

hahahha..mcm2 lah.....mkn daging byk neh..huuhu

noorafzan said... [MEJAH JAWAB]

lama ke cuti raya?

ღ Sumomo-chan ღ said... [MEJAH JAWAB]

patutla buncit.
sekali makan,melantak 2 3 pinggan ~ wakakaka xD HEBAT ah hamjah ian ! ekeke ;p selamat hari raya !

mia said... [MEJAH JAWAB]

salam aidiladha majah

Cik Tengku Saliha Rahima Bt Tg Ariff said... [MEJAH JAWAB]

haha..lps nie cik hamzah kne p slim world cpt2..aahahaa

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

berak aje tau!

imanshah said... [MEJAH JAWAB]

hari ni je buncit

Fakhrur Razi berkata said... [MEJAH JAWAB]

ak smpt gi tgk lembu yg dh kena potong je
xmeriah sgt =.=

Rara Nasiha said... [MEJAH JAWAB]

gua pun dan buncit. rendang mak gua betul2 goda gua! :)

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya ..

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

xley tggl la berak lu tuh kan? ngee~

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

gua ponn sama,.berak tganggu..=(

Fatul Akrul Ramli said... [MEJAH JAWAB]

kau boleh berak ke??

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

aku tido je kat rumah lagi best. mimpi indah. lepas tu ade makcik kacau nak pinjam periuk buat masak daging kari. demm

Sky0ne said... [MEJAH JAWAB]

gua korbankan ruang perut gua semata-mata nak penuhkan dengan makanan...kehkehkeh

Amoi MiyaSya said... [MEJAH JAWAB]

weyh ! mmg sempoi la raya lu !
salam aidiladha ;)

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

slamat ari raya

meowwmania said... [MEJAH JAWAB]

oh sama lah kita, raya thn ni agak keboringan sedikit tp xper yg penting pewot kenyang :D

hiro said... [MEJAH JAWAB]

raye dkt uma mak mertua..besttt..kah2

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

arituh sebok jer ko canang sana sini kampung ko meriah sakan...pastu sebok nak brak lak..adehhh ko ni..

liyana aziz said... [MEJAH JAWAB]

chop kuah kacang dengan nasi terhimpit! ko kena g gym la der

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

dah melantak 2 3 pinggan nasi mana tak buncit?haha

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

rosak program diet aku T__T

cHempaka dewi said... [MEJAH JAWAB]

waktu berak aku pn dah trganggu!

Encik Psychopath said... [MEJAH JAWAB]

tak pyh nk raya sgt la.

che'ila said... [MEJAH JAWAB]

tak rasa macam raya pun..dahla takley makan daging..ngadap buku je,lusa dah nak exam.

T_T

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

byk tul makan.. haha..

selamat berkorban..

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

raya korban kat egip memang giler best ah. ne aku baru balek rumah terbuka student msia tempat aku.

Noona said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha.lawak.

sue. said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari raya br0.

nora said... [MEJAH JAWAB]

seronok cuti

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [MEJAH JAWAB]

raye gua bukan mkne sgt kot..
bgn pon pukul 1 lepas makan tgk tb..
lepas tu lupe terus hari ke tak ?
sukan asia yg kacau ! !
hee~

✿....rossa alina....✿ said... [MEJAH JAWAB]

abesla da buncet..nak terbang larat x ni??hahahaha..

CikLilyPutih said... [MEJAH JAWAB]

patutlah k lily perasan perut ko makin kempis je arituh, rupanya lauk kat cafe ko tak sedap ek

hubby honeyamour said... [MEJAH JAWAB]

lu jetlag, bro.. sbb tu waktu berak terganggu.. lu ade buasir kan? wahahahaha!! grr..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...